Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 16. Jul 2025, 01:20:14
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Problem sa papagajem  (Pročitano 19145 puta)
Veteran foruma
Jet set burekdzija

The truth is out there...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
Makishon,ma nisu pare problem imam para ali kazem da li je vredno baciti tolike pare(ne govorim o nekoj sitnini 1000din,nego malo vise) ako ce papagaj da zivi jos jedan dan i ugine,ja znam da ce on meni biti zahvalan za to,ali i meni ce biti drago.Zvao sam sad jednog veterinara kojeg su mi preporucili i on je rekao da nema lekova nekih trenutno i da odem da veterinarskog fax-a.Tako da cu popodne videti da odem i odnesem ga  Smile
IP sačuvana
social share
“Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne tece to reka,nego voda!Ne prolazi vreme,već mi!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
E onda ne znam šta više da ti kažem. Pokloni ga nekome ko će biti humaniji... Smile
IP sačuvana
social share
Ako je Supermen tako pametan zašto nosi donji veš preko odela??
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
ovako bio sam na veterinarskom fax-u,pregled je 500din sto sam platio,snimanje jedne noge 1400 din,i druge isto tako.Onda kad se to zavrsi placa se jos 500 din za pregled,i onda posto ce trebati da mu privezu noge i da stave neki gips i to jos kosta.Sad ne znam ja bih dao pare,ali ne znam jos da li se to isplati,nije to bas jeftino to je 30e samo za preglede,a plus jos stavljanje tog gipsa,pa opet ici na pregled,pa mozda previjanje pa tamo vamo dodjemo na cifru od skoro 50e.Sad ja sam video sa kevom da poklonimo papagaja kod njih,sutra cemo da nosimo i da ga ostavimo tamo,tamo ima isto mnogo papagaja i zivotinja i nadam se da ce mu tamo biti lepo.Jako mi je zao sto se ovako oprastam od njega,ali verujem da ce se tamo uklopiti i poziveti jos koju godinu.Hvala svima na pomoci,puno ste mi pomogli i stvarno vam hvala.Nadam se da cu ovo nekako preboleti,sutra cu videti da uzmem novu pticicu koju cu sam odgajiti i nauciti,a i necu da imam vise nikakve veze sa onom malom klinkom koja je upropastila sve.Jednostavno ona kad dodje ona misli da je to jos njen papagaj i sad bi ona da dolazi i da mu radi sta god ona hoce,a najvise mrzim takve stvari.Mozda nekom ovaj moj potez zvuci ne humano i bez veze,ali verujte mi da je i meni tesko sto se odvajam ipak ga imam dosta dugo skoro 5 meseci.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
I to je zivot ... -_-
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Ne tece to reka,nego voda!Ne prolazi vreme,već mi!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
Takve cene na veterinarskom fakultetu? Epa kuda srlja ovaj svet kad za tako maleno stvorenje moraš tako puno platiti lečenje  Smile Humanost nula.
Dobro si postupio, izlečiće ga oni (a kad ga izleče ti pravac po njega  Smile )
IP sačuvana
social share
Ako je Supermen tako pametan zašto nosi donji veš preko odela??
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
a tek da vidite uput za snimanje i pisanije sta mu je,e na obicnom papiru sa jedne strane stoji neki tekst epidemicni tremor,a ta glavna je okrenula drugo stranu tog papira i ispisala nesto sa nekom hemijskom.Pa jbt ko da zivimo u nekoj najbednijoj zemlji,nemaju para da istampaju ili kupe neke normalne papire i upute Smile Pa pozvao sam i bivseg vlasnika i popricao sa njim oko davanja ptice,on je rekao da on ne zna sta da radi sa njim i da mogu da ga dam,ja cu ga dati,i neka ga tamo verujem da ce mu biti lepo verovatno cu ici i nekad da ga posetim.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Variety is the spice of life

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 17382
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
SonyEricsson W610
Dobro si postupio  Smile  Najbolje u datim okolnostima
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
Nista od davanja Smile sad kao ne mogu da prime i oni kao to ne rade  Smile rekla ta doktorka da mu uzmem neki lek i da mu masiram nogicu i kao procice to  Smile Jbg sad,sad cu probati sam nekako da ga izlecim ali ne verujem da ce biti nesto od toga,on je juce rekla da je kao mozda polomio ili je otisao ceo nerv i kao nece moci vise da je pomera.On se sad malo podigao opet stoji na jednoj nozici i stedi drugu,i ona je jos rekla da mu vratim one precke da on kao ne moze bez njih i da je on tako navikao da stoji,pa jbg i covek je navikao da stoji ali kad polomi nogu on nece da i dalje hoda i da muci tu nogu nego ce da legne u krevet i da stedi nogu da bi mu pre prosla  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
Vrati mu precke, samo ih spusti skroz dole ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak
Pol
Poruke 17257
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla K-Meleon 1.02
mob
Nokia the best
 bas mi zao  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 16. Jul 2025, 01:20:14
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.116 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.