Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 19. Jun 2025, 15:51:34
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: problem sa novim kompom...  (Pročitano 1573 puta)
01. Apr 2007, 16:10:40
Zodijak
Pol
Poruke 2
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Pozdrav...

Imam problem sa novim racunarom... Konfiguracija mi je sledeca...

asus m2n e
amd 4200+ x2
pqi 1GB 800MHz

gainward 7600 GT golden sample

samsung 931 bf..

Problem je u sledecem:

Prilikom paljenja racunara ili prilikom restarta pojave mi se vertikalne linije, koje se sklone tek kada se podigne sistem... Nosio sam komp na popravku, zamenili su mi grafiku, desava se isto.. Nosio sam monitor na popravku, radi perfektno na drugom kompu... Ne znam sta da radim... ???
Inace monitor povezujem preko DVI kabla....

H V A L A..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Mercedes-Benz Actros 2653

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 3558
Zastava 127.0.0.1
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
Nokia 6233
ako je novi, i imas garanciju odnesi ga u servis
IP sačuvana
social share
HowTo:Instalacija SMF 1.1.x foruma! Ovdje | Wireless & Cable Ovdje | HowTo:Instalacija phpBB foruma ! Ovdje | Free hosting za vas sajt Ovdje
Windows ~ Korisni linkovi ~ Saveti za bolje funkcionisanje sistema Ovdje
Vodic - 5 koraka do zasticenog sistema - besplatno! Pitanja i odgovori!Ovdje
Linux ~ Downloads ~ Problemi ~ Saveti ~ Tips & tricksOvdje
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

悪い

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7274
OS
MacOS X
Browser
Safari 417.8
u pravu je "laserski ples".nosi ga i reci "ja odavde ne idem dok ne radi kako valja".
samo djonom il nikako
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

"RIKNULA BORANIJA"

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 358
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
slazem se sa ostalima idi to sredi obavezno u servis pod garancijom  jer ti tu nista nemozes sta god da pipnes propada  garancija  srecno pa javi ako saznas sta je  da  znamo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Prince of Persia - Warrior Within

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 3258
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla K-Meleon 0.9
mob
Samsung Galaxy S Advance
Da bwe, i nemoj da se majes i da nosis deo po deo (kuciste, monitor) odnesi sve komponente koje drzis prikljucene i kuci pa kazi njima da ga tamo povezu na isti nacin.
Umeju to da rade prodavci racunara, da maju coveka naokolo a naposletku da mu ne poveruju...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 2
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
Ipak je problem bio u monitoru... Nosio sam ga u kimtec servis, i popravise ga za 10 min... Zamenili su elektroniku na ulazu, i sad sve lepo radi... Hvala, pozdrav....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 1
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0
Pitanje za iskusne
Kupio sam maticnu ASUS M2N-E nforce 570 ultra i sve radi ok.  Medjutim na mestu (na maticnoj) gde treba da pise model maticne
pise M2N SLI DELUXE.  Proverio sam na netu i uporedjivao slike ove dve maticne i zaista dobio sam maticnu koju sam
i trebao da dobijem jer M2N SLI DELUXE ima jos dodataka koje moja nema a i skuplja je.  Pa me zanima sta mi je ciniti jer ako odem
u servis rece mi "ajde da porverimo na netu" i utvrdice da je samo greska u natpisu i odbacice reklamaciju.
Probao sam da skeniram sismem u raznim programima (sisoft sandra,everest(novije verzije)) i ne prepoznaje ni
model maticne ni chipset pa mi je malo bez veze da za maticnu koju sam platio skoro 100e sumnjam u ispravnost.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

djesi brate sto cinis evo nista a ti ja bezveze

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 191
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
Hm...linije Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 19. Jun 2025, 15:51:34
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.092 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.