Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Jun 2025, 19:25:18
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Problem sa nerom  (Pročitano 950 puta)
08. Dec 2007, 13:30:37
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Žena
Poruke 455
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Pozdrav svima jel moze mala pomoc:) Kupio sam novi procesor Intel Core 2Duo e6750 Box,asus commando plocu ,2 gb memorije na 800 mgh,nadajuci da cu moci sa time na primer da rezem na dvq dvd-rezaca,medjutim i dalje mi kochi i u proseku neko vreeme da mi nareze dvd na X8 je 12 min:(sto je ocajnoo Smile Smile dali zna neko mozda u cemu je problem i sta bih trebao da uradim?Hvala unapred na pomoci.
« Poslednja izmena: 08. Dec 2007, 13:31:20 od Cezar-Roma »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

[AFF] [ZLOK@$]

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6833
Zastava Apatin
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7;M
mob
Nokia E75
Sta je tebi tu ocajno,vreme uvek zavisi pretezno i od kolicnine podataka koju rezes i naravno od brzine,sto veca brzina bas i nije mnogo preporucljiva,ja uglavnom snimam na 4x do 6x,ponekad na 8x,istovremeno koristim oba rezaca i snimanje mi treje u proseku od 10 do 15 min sto je mnei sasvim ok,a da je vec snimanje obicnog cd-a toliko dugacko onda bi vec bilo za razmisliti zasto toliko traje.
IP sačuvana
social share
Edit by shone83: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil GTalk Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Žena
Poruke 455
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
pa kolicina je oko 4 gb uvek,ali sam mislio da bi trebalo da bude brze:( Smile Smile
« Poslednja izmena: 08. Dec 2007, 13:43:03 od Cezar-Roma »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

[AFF] [ZLOK@$]

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6833
Zastava Apatin
OS
Windows XP
Browser
mob
Nokia E75
Ma kakvi brze,to je sasvim ok vreme,pa pogledaj logicno snimas jedan dvd koji je kapaciteta do 7 obicnih cd-ova i to sve nasnimis za 10 do 15 min i gde to moze da bude sporo,moze biti brze ako ga przis u nekim velikim brzinama kao 12x ili vise(zavisi od diska) e onda ces dobiti malo na brzem vremenu ali ces puno toga izgubiti,velika sansa da sprzi disk je usred vecih brzina,da ga losije snimi je takodje usled velikih brzina,znacin neke srednje brzine i samo opusteno i bez zurbe.
IP sačuvana
social share
Edit by shone83: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Žena
Poruke 455
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Hvala:) nisam nikada do sada rezao na 2 komada pa zato i pitam:)a sto se tice brzine ne prelazim nikada X8,koristim samo verbatimove dvd-e.Pozdrav i hvala na obavestenju:) Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Carpe diem

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3413
Zastava Behind your back
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Meni retko kad treba vise od 9 minuta za rezanje punog DVD-a na 8X bez obzira na kolicinu (mislim na broj fajlova i njhovu strukturu) podataka, a uvek nesto radim u pozadini.
« Poslednja izmena: 08. Dec 2007, 19:45:25 od Harmon26 »
IP sačuvana
social share
Have no fear, Harmon is here!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

[AFF] [ZLOK@$]

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6833
Zastava Apatin
OS
Windows XP
Browser
mob
Nokia E75
Pa sve zavisi i od rezaca do rezaca,pa zna kolko sam primetio da zavisi i od onog sta snimas,neke stvari ce se malo brze snimiti a neke i ako su istog kapaciteta malo sporije.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Carpe diem

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3413
Zastava Behind your back
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
To je naravno tacno, ali 12 do 15 minuta, malo mnogo. Mislim da bi momci trebali da provere da li im opticki uredjaji rade u UDMA modu.
IP sačuvana
social share
Have no fear, Harmon is here!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Jun 2025, 19:25:18
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: nerom

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.