Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Problem sa napajanjem/baterijom na laptopu  (Pročitano 3723 puta)
27. Avg 2012, 20:03:48
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 30
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
Postovanje,
imam problem sa napajanjem na laptopu: Iako je laptop ukljucen u struju preko adaptera posle odredjenog vremena rada se jednostavno gasi i prebacuje na rad baterije. Ovaj problem se pojavio pre par dana i prvi put da imam takav problem. Laptop inace od kad sam ga kupio radi preko adaptera, slabo sam koristio bateriju, iako je i ona da kazem zadrzala neku trajnost od oko 2h...Probao sam da menjam uticnice, tj da ukljucim adapter u nekoliko uticnica u stanu i standardno radi na struju i onda se posle odredjenog vremena prebaci na bateriju...

Da li se neko susretao sa ovakvim problemom i da li ima neko resenje?

Hvala
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

necu da ti kazem, chelavi...

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 22022
Zastava La45.2590  Lo19.8330
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
mob
Apple iPhone 12, S21
Kako se ponasa samo na adapteru, bez baterije?
IP sačuvana
social share
- A robot may not injure a human being or, through inaction, allow a human being to come to harm
- A robot must obey the orders given to it by human beings, except where such orders would conflict with the First Law
- A robot must protect its own existence as long as such protection does not conflict with the First or Second Laws
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 30
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
Sinoc sam izvadio bateriju i pustio ga da radi neko vreme, nije pravio problem, isto je i danas pre podne...baterija je napolju, laptop radi trenutno sa adapterom
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 22022
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
mob
Apple iPhone 12, S21
A cekaj, baterija ti je sve vreme, od kako imas laptop, dok si radio na laptopu bila prikacena, nisi je skidao, iako ga povezujes na punjac?
« Poslednja izmena: 28. Avg 2012, 11:13:16 od chelavi1 »
IP sačuvana
social share
- A robot may not injure a human being or, through inaction, allow a human being to come to harm
- A robot must obey the orders given to it by human beings, except where such orders would conflict with the First Law
- A robot must protect its own existence as long as such protection does not conflict with the First or Second Laws
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 30
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
pa da...mozda to jeste greska ali njeno trajanje se vrlo minimalno smanjilo(traje oko 2h) imajuci u vidu da sam laptop kupio pre 4 godine i da je od tad laptop vecinom radio na struju
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 22022
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
mob
Apple iPhone 12, S21
pa da...mozda to jeste greska ali njeno trajanje se vrlo minimalno smanjilo(traje oko 2h) imajuci u vidu da sam laptop kupio pre 4 godine i da je od tad laptop vecinom radio na struju

Nema veze, pogotovo ako je stariji laptop.
Baterije imaju odredjen brpoj ciklusa i kada su na punjacu one se konstantno pune i prazne.
Kod novijih modela se automatski baterija "iskljuci" ukoliko si na punjacu, kad dodje do 100%

Odnesi je u neki servis neka ti kazu u kakvom je stanju, ali cenim da je ona odsvirala svoje...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 30
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
ali kako to da je baterija zavrsila svoje kad traje oko 2h...?
ja nesto mislim da nije problem sa adapterom ili napajanjem jer se laptop posle odredjenog rada, jednostavno sam prebaci na rad baterije...nekako mi ne logicno da moze problem biti u bateriji
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 22022
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
mob
Apple iPhone 12, S21
ali kako to da je baterija zavrsila svoje kad traje oko 2h...?
ja nesto mislim da nije problem sa adapterom ili napajanjem jer se laptop posle odredjenog rada, jednostavno sam prebaci na rad baterije...nekako mi ne logicno da moze problem biti u bateriji

Sa obzirom da ti na samom punjacu radi ok, kao sto si rekao, onda  tipujem na bateriju, ali je svakako moguce i daje do punjaca.
Odnesi neka ti ispitaju, pa bas javi sta brljavi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 30
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
ok...hvala na brzim odgovorima  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 22022
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
mob
Apple iPhone 12, S21
Nema na cemu, i javi sta su ti rekli  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.049 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.