Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 27. Jul 2025, 18:12:50
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Problem sa internetom  (Pročitano 1975 puta)
15. Jan 2012, 21:26:59
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1348
Zastava Сурдук
Browser
Chrome 16.0.912.75
mob
Nokia N97 Mini
Pozdrav svima,

Imam problem sa internetom...
Imam ADSL net kod Verata... Modem je TP-LINK TD 8817...

Ee sad, problem nastupa ovde...
Visim na netu 2,3,10, najvise 15 minuta i prestane da radi net... ADSL pocne da trepce (a treba da svetli) a Act ne trepce (a treba da Trepce)

Onda tako bude 5,10, najvise 30 minuta i onda opet radi, pa opet se desi ono gore navedeno...

To je tako zezalo do pre par dana... Od sad, kad 'crkne', ja iscupam modem iz LAN-a, sacekam 1 min da se sve lampice opet lepo rade i onda opet ukljucim i lepo radi, pa opet posle problemi... Na ovaj nacin samo skracujem tu 'pauzu' dok 'ne radi'...

Zvao sam ih bar jedno 15458521 puta i odgovor je 'poslacemo vam podrsku', posalju je, oni samo pogledaju spliter, cak ni ne uzmu da provere, i kazu 'sve je okej' i onda proradi, pa posle pola meseca isto...

Sa Veratom sam imao nenormalne probleme i oko brzine... Samo odjednom sa 4 puste na 2...

Da li da ih lepo iznapusavam i promenem provajdera, ili postoji neko resenje?
Mozda me neka gamad u kompu diskonektuje, ali opet to nema veze sa lampicama...

Znaci poludecu ako ne pomognete...  Smile
« Poslednja izmena: 15. Jan 2012, 21:28:07 od Milan97 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1718
Zastava Vršac
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.50
mob
HTC Sensation
Ja imam Orion. Desavalo mi se da se ugase ADSL i internet diode, prekine mi se net, izbaci mi line down i vrati se posle nekog vremena. A ako bih preko browsera pristupio ruteru i restartovao, odmah proradi. Zovem ja njih, oni pitaju da nije do kompa, da nije do splitera... Standardna pitanja. I posalju mi drugi ruter. Isto. Zovem ponovo i oni prijave smetnju na liniji i telekom mi sredi to. Bio je problem negde do njih. Probaj i ti, zvuci kao slican problem, a  rekli su mi da ce desava to da se pojave smetnje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1348
Zastava Сурдук
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.75
mob
Nokia N97 Mini
Pa vidi kad god dodju iz telekoma, oni kazu 'ove je sve u redu' i sutra dan me zovu i pitaju da li se popravilo i ja kazem da jeste... I oni kao 'To je bilo do Verata', a verat sam pre toga zvao 500 puta i oni kao 'Nije do nas, to je do telekoma'... Znaci je*e lud zbunjenog...

Sta predlazes? Da dodju po stoti put i da odu za jedan minut i da mi na taj nacin 'nameste' da mi radi jos pola meseca pa onda iz pocetka?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1718
Zastava Vršac
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.50
mob
HTC Sensation
Kod mene nisu ni bili. Nakon sto su iz Oriona prijavili kvar, sutradan pre podne mi se resetovao ruter 100 puta. Kada je oko podne prestao, vise nikada nisam imao problem. Posle 2-3 dana zove me lik iz telekoma, da me pita kada moze da dodje. I ja mu rekao da je sada sve ok i da i ne mora da dodje. I zaista, vratio sam taj drugi ruter i zadrzao onaj prvobitni i sve mi radi. Izgleda da nije bio problem do instalacija vec negde do centrale. Bar je meni bilo tako. A zezao me je dva meseca. I sve kao neka, i ovako cu jos samo ovaj mesec... Jos samo ovaj mesec... I cim sam prijavio, odmah su mi resili...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1348
Zastava Сурдук
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.75
mob
Nokia N97 Mini
Tako sam i ja bio odlagao i onda kao, ajde da prijavim, i posle stotog poziva u Verat, oni su mi rekli 'Ajde da prijavimo telekomu'... Prijavili, namestili (sutra dan posle prijave ruter su mi non stop resetovali) i onda opet posle pola meseca problem... I tako u krug...

Znaci da zovem opet? Smile

P.S.

Znas sta mene najvise brine...
Znaci kada se desi ta greska, i lampice zezaju a net ne radi...
Ako je ukljucen modem u komp tokom greske, net opet proradi za 10-30 minuta...
A ako iskljucim modem iz kompa tokom greske, net proradi za 1-2 minuta...

Znaci meni se cini da je problem do kompa?
« Poslednja izmena: 15. Jan 2012, 22:43:31 od Milan97 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1718
Zastava Vršac
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.50
mob
HTC Sensation
Znas kako, ako lampice zezaju onda ne moze biti do kompa. Ruter bi trebalo da je nakacen na net, bio komp konektovan na njega ili ne. Tako se i meni gasila 'adsl' lampica i znao sam da nije do kompa. Jedino sto je mene bunilo je to sto mi je system restart ili on->off rutera uvek vracao konekciju. Zbogo ovoga sam bio siguran da je ruter. Ali nije bio =)
Kod tebe je mozda i jedno i drugo. Ako si vec prijavljivao smetnju, ja bih zvao provajdera da ti zamene ruter. Ako opet zeza, onda zoves ponovo provajdera da prijave i smetnju. Jbg, placas net, a ne gledanje u ruter koji ne radi Wink. Moraju da ti srede to.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1348
Zastava Сурдук
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.75
mob
Nokia N97 Mini
Ovako... Uja ima isti net kao i ja... Sve isto, i sad sam otisao do njega i uzeo njegov modem i spliter...
Kad sam dosao kuci, modem opet zeza, tj. od nocas nije 'proradio'...

Uzeo sam ujin, nakacio i kad je sve bilo okej, uzeo sam i vratio sam svoj...

Sad je sve okej, a i cak je net brzi... o.O

Znaci sad stv ne znam ko je ovde lud i sta se desava... Zovem ih da im sve ovo kazem pa javljam ako nesto zatreba...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 27. Jul 2025, 18:12:50
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.048 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.