Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 18. Jul 2025, 22:42:19
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Problem sa internetom  (Pročitano 1247 puta)
11. Dec 2010, 23:31:16
Zvezda u usponu

Ko bi reko da nisam normalan?? 0_o

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1851
Zastava Far Far Away
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
Nokia 
E ovako:
Imam windows 7
na net se konektujem preko bezicnog interneta (vajrlesa  Smile )
imam problem sa tim da mi se komp sam od sebe svremena na vrijeme diskonektuje.

ovamo izmedju miltiple networks i Internet-a mi zna stojati crveni iksic i planetica mi je siva. dok mi u donjem desnom uglu svo vrijeme stoji signal i pise da sam konektovan..
To mi se najcesce desava kad upalim torrent. normalno je da mi uspori net kad upalim torrent, ali se meni totalno izgubi ta veza sa netom.. mislio sam da je nesto do rutera ali jos dva kompa su povezana na taj ruter, jedan kablom a drugi takodje bezicno i na njima nikad ne staje konekcija. Na ta druga dva kad upalim neki torrent na njih se nikad ne gubi konekcija i meni na moj komp onda dobro radi, ali kad upalim na moj pc torrent izgubi mi se konekcija na desetak minuta i kad ne radim nista na komp i kad pocne torrent napokon da skida sve se skida punom brzinom i ne prekida se skidanje i ne puca net sve dok ne otvorim browser i kroz manje od minut mi opet pukne net i sve stane.... i opet ga nema 10-15 min. to me potpuno izludi. skidao sam najnovije drajvere sa net ali nista.

jel mi ga neki firewall blokira koji mu je moj? dok svi po kuci normalno surfuju ja se patim na moj laptop sa internetom... nije mi valjda crkao taj vajrles? nemam laptop ni godinu dana?
IP sačuvana
social share

| ፖድጎሪጻ | Падгорыца | بودغوريتشا | Podgorica | Подъгорица | Подгорица | Ποντγκόριτσα | پودگوریتسا | Podgorytsa | פודגוריצה | Պոդգորիցա | ポドゴリツァ | პოდგორიცა | Podgorika | Podgoritsa | Podgòrica | พอดกอรีตซา | Подгориця |
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2366
OS
Nepoznat
Browser
Opera Mini 4.2.21665
Hm, bio slican problem kada je poziv u Skajpu jednom coveku isto tako kocio konekciju.. Ne secam se kako je resio.. Jesi li skenirao racunar na viruse? Jel ti puca veza i kad radis obican download neceg vecega ili samo preko torenta? Jesi probao da reinstaliras torent? Sta se desi ako bi laptop nakacio preko LAN kabla na modem?
IP sačuvana
social share
::: BulmaSoft - dokazana TuziBaba Burek Foruma! ::::
: Mislite o tome pre nego sto pocnete da vredjate! :
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Samo Sapun Srbina Spasava.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2430
Zastava USA
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Samsung Galaxy S5 ACTIVE
Možda taj bežični ruter ima limitiran broj konekcija koje mogu da egzistiraju i istom trenutku. Jel se to dešava samo kada su drugi kompjuteri nakačeni ili i kada je samo taj lap-top nakačen na ruter?
IP sačuvana
social share
Od boljeg uvek ima bolje a od goreg gore.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2366
OS
Nepoznat
Browser
Opera Mini 4.2.21665
Ako sam ga ja dobro shvatio - jedini on koristi bezzicnu konekciju, ostali su na LAN kablu (?) Osim ako mu se komsija 'ne mesa u veze' Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Samo Sapun Srbina Spasava.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2430
Zastava USA
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Samsung Galaxy S5 ACTIVE
jedini on koristi bezzicnu konekciju Smile

Bez obzira.  Smile
IP sačuvana
social share
Od boljeg uvek ima bolje a od goreg gore.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1851
Zastava Far Far Away
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
Nokia 
dva laptopa bezicno i komp na lan..
moj laptop radi odlicno preko kabla..
i ovo mi nije problem samo na moj net
i na poslu ista stvar.. kako upalim torent ugasi se

ostali downloadi normalno rade.
upalim ponekad i po 10 klipova na yt i sve super radi
bez ikakvog kocenja  Smile
IP sačuvana
social share

| ፖድጎሪጻ | Падгорыца | بودغوريتشا | Podgorica | Подъгорица | Подгорица | Ποντγκόριτσα | پودگوریتسا | Podgorytsa | פודגוריצה | Պոդգորիցա | ポドゴリツァ | პოდგორიცა | Podgorika | Podgoritsa | Podgòrica | พอดกอรีตซา | Подгориця |
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1823
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia E71
Ja mislim da je do IP adrese, stavi na svim racunarima razlicitu IP adresu pa se javi.Jer ako koristis vise racunara na jedan ruter adrese moraju biti razlicte.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2366
OS
Nepoznat
Browser
Opera Mini 4.2.21665
Da su mu IP adrese iste ne bi mu nikako radio Internet. Sigurno su razlicite. Ali opet - nije iskljuceno da na forum dodju deca od Brane.M da me demantuju u tome. Sta ces - danas malci 'razvaljuju' rutere! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1851
Zastava Far Far Away
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
Nokia 
pa def mi ne bi radio net da su iste ip Smile
a i da se desi to, a desava se jednom u 2-3 mjeseca, iskoci mi onaj baloncic da ne mogu da se konektujem jer vec postoji ta ip adresa i samo se diskonektujem i konektujem ponovo i eto mi je nova ip Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2366
OS
Nepoznat
Browser
Opera Mini 4.2.21665
Reinstaliraj Torent. Uninstaliraj ga, precesljaj Windows na greske recimo Ccleanerom, prebrisi sve *.tmp fajlove, pa onda instaliraj Torent ponovo.
« Poslednja izmena: 14. Dec 2010, 08:38:03 od BulmaSoft »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 18. Jul 2025, 22:42:19
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: internetom

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.