Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 18. Jul 2025, 10:36:24
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Problem sa internetom  (Pročitano 828 puta)
10. Mar 2010, 13:35:51
Zvezda u usponu

U want 2 play a game?

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 2416
OS
Windows Vista
Browser
Safari 5.0.335.0
Kao sto u naslovu pise, imam problem sa netom na laptop-u (star 5 meseci). Dakle, koristim Wireless, opremu na 5GHz, na koju je povezan Wireless Ruter. Znaci bezicno je laptop povezan sa ruter-om... Sve je to lepo radilo mesecima (na XP-u) i par dana na Win 7.
Vec nekoliko dana se desava da download pocne rapidno da opada sve do nule, gde se zadrzi u proseku par sekundi i onda pocne da se vraca, al nikada do svog max. Ja sam mislio da je to do provajdera, cak sam se i njima zalio al nisu mi mogli pomoci jer verovatno nije do njih.
Na moju srecu imam dobrog komsiju koji ima nezasticen ruter i posluzio sam se njegovim netom zarad testiranja. I nazalost, to se isto desava i sa njegovim netom (on ima kablovski).
Ako neko ima neku ideju sta moze praviti problem  Smile
   Hvala u svakom slucaju!!!
P.S. Za modove: Ovu temu sam ovde otvorio jer smatram da je problem u masini a ne internetu ili provajderu, ako vi smatrate drugacije, slobodno je premestite!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Vera u uspeh je pola uspeha

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3681
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.18
mob
SonyEricsson k550im
Jer zna neko da mi kaze koji program da koristim da napravim jedan obican video za Youtube,( klasika...da ubacim pesmu i da ide slideshow i naravno da ubacim naziv pesme)  Smile
IP sačuvana
social share
Edit by cg_ac: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB

Vojnici! Junaci! Vrhovna komanda izbrisala je naš puk iz svog brojnog stanja. Naš puk je žrtvovan za čast Otadžbine i Beograda.Vi nemate više da brinete za vaše živote, koji više ne postoje. Zato napred, u slavu! - major Gavrilović 1915. god.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 1662
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
HTC Desire
Kao sto u naslovu pise, imam problem sa netom na laptop-u (star 5 meseci). Dakle, koristim Wireless, opremu na 5GHz, na koju je povezan Wireless Ruter. Znaci bezicno je laptop povezan sa ruter-om... Sve je to lepo radilo mesecima (na XP-u) i par dana na Win 7.
Vec nekoliko dana se desava da download pocne rapidno da opada sve do nule, gde se zadrzi u proseku par sekundi i onda pocne da se vraca, al nikada do svog max. Ja sam mislio da je to do provajdera, cak sam se i njima zalio al nisu mi mogli pomoci jer verovatno nije do njih.
Na moju srecu imam dobrog komsiju koji ima nezasticen ruter i posluzio sam se njegovim netom zarad testiranja. I nazalost, to se isto desava i sa njegovim netom (on ima kablovski).
Ako neko ima neku ideju sta moze praviti problem  Smile
   Hvala u svakom slucaju!!!
P.S. Za modove: Ovu temu sam ovde otvorio jer smatram da je problem u masini a ne internetu ili provajderu, ako vi smatrate drugacije, slobodno je premestite!

Odakle si skidao te fajlove? Mozda je do samog sajta. Da li si instalirao drajvere za wireless? Da li si stavio da ti to bude Public, Home ili ona treca, zaboravio sam kako se zove, mreza?
IP sačuvana
social share
Ko uci znace, ko se snadje imace.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 31625
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 6120
Jer zna neko da mi kaze koji program da koristim da napravim jedan obican video za Youtube,( klasika...da ubacim pesmu i da ide slideshow i naravno da ubacim naziv pesme)  Smile
Otvori novu temu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Vera u uspeh je pola uspeha

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3681
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.18
mob
SonyEricsson k550im
 Smile
IP sačuvana
social share
Edit by cg_ac: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB

Vojnici! Junaci! Vrhovna komanda izbrisala je naš puk iz svog brojnog stanja. Naš puk je žrtvovan za čast Otadžbine i Beograda.Vi nemate više da brinete za vaše živote, koji više ne postoje. Zato napred, u slavu! - major Gavrilović 1915. god.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 61642
Zastava Beograd
OS
UNIX
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia C5-00
Smile

непрегледне су теме, кад се више људи убаци са другим проблемима, па се не зна коме се пише, није свугде исти систем постовања, Форуми за помоћ и подршку, имају мало другачији систем поготово клиника.. Један проблем, један тема, осим ако исти члан, евентуално има одмах неко друго питање, па настави у својој теми, или је његова тема није старија од 6 месеци, а други има исти проблем као он, али предложена решења не помажу, па се јави у тој теми, да не буде превише сличних тема...  Smile

Ајд да не пишемо овде о твом питању  Smile
IP sačuvana
social share

Прочитајте: Кућни ред Најчешће постављана питања
You can be addicted to a certain kind of candy...

Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

U want 2 play a game?

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 2416
OS
Windows Vista
Browser
Safari 5.0.335.0
Odakle si skidao te fajlove? Mozda je do samog sajta. Da li si instalirao drajvere za wireless? Da li si stavio da ti to bude Public, Home ili ona treca, zaboravio sam kako se zove, mreza?

Ma sve je to namesteno kako treba, instalirani driveri sa oficijala...ma sve je to radilo vec 6 meseci bez problema...
Izgleda da je to do provajdera, sutra idem tamo licno, da im objasnim par stvari...ja im tu nalazim klijente a oni meni tako...  Smile Smile
Javicu sta sam uradio a tebi u svakom slucaju hvala.
P.S. Mozete zakljucati/obrisati temu
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Ne znam kada cu da odem i drago mi je zbog toga

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 340
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.0.249.89
mob
Samsung L700

camtasia studio
IP sačuvana
social share
Znam kad sam dosao ali ne znam kada cu da odem i drago mi je zbog toga
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 2170
Zastava Banja Luka
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
SonyEricsson Xperia mini
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 31625
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 6120
Otvori novu temu.

Nakon ovoga nema odgovoranja. Ukoliko moderator kaze da se ne prica o tome, tako je.

Elem, posto je problem resen:

[Lock]
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 18. Jul 2025, 10:36:24
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: internetom
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.