Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 12. Avg 2025, 00:59:02
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Problem sa Igricom World Of Warcraft?  (Pročitano 3344 puta)
12. Maj 2007, 01:09:32
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 651
Zastava Raska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
LG G6
Igram wow vec duze vreme. Ali sad je ta stvar koja se desava u toku igre pocela da me izludjuje. Imam Lap Top Fujitsu Siemens Amilo na 1.5  512 memorije graficku Ati radeon 200x . Znaci to je sasvim dovoljno za ovu igru. Ali u toku ige pocinje da mi se koci slika znaci ne mogu da se krecem normalno znaci frejmovi se smanje ne mogu da znam ni kuda se krecem, e onda samo odjednom se smiri i nastavi da ide sasvim normalno bez ikakvog problema do sledeceg sranja Smile. Sta da radim ljudi, stvarno ne znam kako to da resim, probao sam i sa smanjivanjem rezolucije ali nista
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

悪い

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7274
OS
MacOS X
Browser
Safari 417.8
da ti nije do neta?
ne verujem da je do grafike,ako i sam kazes da je super radila...
ili si pokupio neku azdaju uz put-niz put ,pa ti ona koci sistem...
da li ti se takva kocenja desavaju i van wowa ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 651
Zastava Raska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
LG G6
Ne net mi je 512 kbps nisam imao problema sa drugim igricama. Jesam sa nekim koji imaju predrkanu grafiku ali wow ne. Znaci ne znam u cemu je problem. Ne koci mi sistem ovako
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Sony xperia
Sto kaze akai11 nisi li pokupio neku azdaju, jer u toku spijuniranja tvog kompa mogu ozbiljno zauzimati net-resurse. Skeniraj ti prvo komp nekim AV-om i antispawarom.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 651
Zastava Raska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
LG G6
Pa znao bi da mi net koci, ima u donjem uglu latency tako da mi uvek pokazuje protok. A i skenirao sam ga skoro. Znaci jako cudan problem ne znam kako da ga resim jednostavno ludim kad pocne da seca i seca, i onda odjednom se vrati u normalu .
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

悪い

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7274
OS
MacOS X
Browser
Safari 417.8
pa ja ondaM stvarno nemam pojma sta bi moglo da bude ....
da ti se komp nije napunio prasine?
pa kad se optereti obicno koci ...
probaj nekako da ga ovoris,ako umes i usisas....
stvarno nemam pojma,ako virus nije,net nije ...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Sony xperia
Mogao bi da proveris i komponente. Jer i memorije hoce da prave takve zajebancije. Jedino je steta sto u toku igre ne mozes pratiti pozadinske procese. To bi mnogo toga reklo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC Tattoo
Meni se čini da je do grafike i da grafička koči,ja ne igram wow,ali mi simptomi daluju tako,a možda ti nedostaje sistemske memorije.
A da li si primetio u kojim momentima koči.
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
hm...
dok si na netu,udji u browser, pocni da igras, minimiziraj browser, pokreni HijackThis, skeniraj, sacuvaj tekstualni log, kaci ga ovde, pa da vidimo, ima li kakvih pozadinskih procesa.

Proveri da li ti je mozda u AV-u namesten automatic scan, da ti nije po defaultu namesteno da skenira sistem na neko odredjeno vreme ... o bimoglo da pravi problem,mada kazes da se desava nekoliko puta u toku dana sto navodi na to da nije ovo slucaj .. uradi onda ovo prvo pa da vidimo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 651
Zastava Raska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
LG G6
Mislim da znam u cemu je proble. Temperatura procesora dolazi i do 90 stepeni, imam intelov procesor 1.5 M.Kada ukljucim komp i pocnem da igram sve ide ok jedno 20 minuta, e posle toga nastaju problemi. Znaci nije ni do windows-a ni graficke sve sam proverio. E sad sta da radim sa ovim stvarno ne znam. Od kad su pocele velike temperature ovo je pocel da se desava Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 12. Avg 2025, 00:59:02
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.