Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Jul 2025, 08:14:16
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Problem sa HP G62-b30SM laptopom  (Pročitano 4865 puta)
05. Jan 2011, 21:52:17
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 9
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.10
Uzeo sam danas ovaj laptop i instalirao na njega win7, instalirao drajvere sa HP-ovog sajta (jer nema nikakav disk uz laptop), ali mi uopste ne prepoznaje graficku karticu. U device manager-u stoji "Standard VGA Graphic Adapter" i ne mogu da povecam rezoluciju vise od 1024x768. Probao sam preko 10 razlicitih drajvera koje sam nasao na netu i ni jedan ne radi.
Molim za pomoc, jer mi je ovo prvi laptop koji sam uzeo, a da je nov i pravi mi problem!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

<3TRANCE<3 forever

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 881
Zastava Novi Sad
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5
mob
Siemens C55
probaj sa ovim
e da moras da se registrujes...
« Poslednja izmena: 05. Jan 2011, 22:02:07 od breza5 »
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 9
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.10
Registrovao sam se i sada pokusavam da ga nadjem. Nadam se da cu uspeti.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2991
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Samsung Galaxy S9+
To je zato sto nisi instalirao odgovarajuce drivere.To standard VGA nije dobro.Mora da pise koja je graficka.Ocigledno da nisi odradio update windowsa cim ti nije nasao VGA drivere.Imas opcije 2.Da skines sa HP sajta drivere sa svoju graficku ili odes u control panel pa windows update pa da tu odradis update.Ili skini odavde drivere:

http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareCategory?os=4062&lc=en&cc=us&dlc=en&sw_lang=&product=4293071#N761

Vidis pod drivers graphic pod ati stisni download.Mada mozes da odradis update 7-ce.Naci ce ti driver za grafiku 99%.I pozeljno je skini drivere iza audio i chipset.
IP sačuvana
social share
nema  vise s tobom price prebicu te lice imam iza sebe vojsku Srbija mi klice na mobilnom telefonu obrisi njen broj ako zelim da postedim bedni zivot tvoj.ej riki martine brate shvati me dobices batine

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 9
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.10
Sve sam to vec uradio. Instalirao sam i drajvere za chipset i za audio i na kraju ovaj za grafiku, ali nije hteo. Posle sam skinuo jos par nekih drajvera sa drugih sajtova za ovu ATI Mobility Radeon 5470 512MB DDR3 grafiku, ali opet ne radi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

<3TRANCE<3 forever

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 881
Zastava Novi Sad
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5
mob
Siemens C55
mozda zato sto si instalirao 15 razlicitih drajvera koji ne rade  Smile  stvarno ne znam driver max bi trebao da nadje najnoviji driver za SVE ako si pravilno trazio nije mi jasno zasto ne radi  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 9
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.10
Izvini, ali DrajverMax jos uvek radi. Registrovao sam se i sada skenira komp i skida nove drajvere. Jos nije zavrsio.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 9
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.10
@breza5

Prijatelju, spasio si me!!! Smile DriverMAx je sve zavrsio i instalirao sve poslednje drivere i sve radi!!!!

Hvala ti! Hvala ti! Hvala ti! Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

<3TRANCE<3 forever

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 881
Zastava Novi Sad
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5
mob
Siemens C55
nema na cemu i drugi put pozzz... moze lock
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2991
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Samsung Galaxy S9+
Citat
Sve sam to vec uradio. Instalirao sam i drajvere za chipset i za audio i na kraju ovaj za grafiku, ali nije hteo. Posle sam skinuo jos par nekih drajvera sa drugih sajtova za ovu ATI Mobility Radeon 5470 512MB DDR3 grafiku, ali opet ne radi.

Nemoguce.Nesto si ti zasrao 100%.Danas sam skidao drivere za HP masine i instalirao i skidao sam sve sa zvanicnog sajta i sve radi.Ne znam sta si radio ali nesto si zajebao 100%.Mozda si skidao za 32-bitnu a treba za 64-bitnu.U svakom slucaju resio je problem kolega sa tim driver maxom ali inace onako kao sto sam ti rekao se instalira svaki driver za laptop uvek.Ili skidas sa zvanicnog sajta ili odradis update 7-ce i cao.Ovo sa ovim programima je sad ispalo OK ali desi se vrlo cesto da povuce kontra driver i usere motku.  Smile
« Poslednja izmena: 06. Jan 2011, 01:06:50 od bora82 »
IP sačuvana
social share
nema  vise s tobom price prebicu te lice imam iza sebe vojsku Srbija mi klice na mobilnom telefonu obrisi njen broj ako zelim da postedim bedni zivot tvoj.ej riki martine brate shvati me dobices batine

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Jul 2025, 08:14:16
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.