Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 02. Avg 2025, 23:43:36
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Problem sa HDD Hitachi 320 Gb sata  (Pročitano 1182 puta)
26. Nov 2012, 15:00:37
Zodijak
Pol
Poruke 4
Browser
Chrome 23.0.1271.64
Pozdrav svima.   .   .    

Na racunaru imam dva HDD sata 320 Gb sata koji su radili perfektno do pre par dana (WD i Hitachi).    Problem mi se javio sa Hitachi.   

Pre par dana sam naisao na jedan HDD od 500 gb koji je imao veci broj bad sectora, a koji mi inace ne stoji prikacen na racunar.    Malo sam pogledao po netu i naisao na informaciju da program HDD Regenerator donekle moze da poboljsa situaciju.    Skinuo sam full verziju programa, instalirao je i poceo sa radom.    Program mi je nasao veci broj bad sectora koje je uspesno popravio.    Posle zavrsenog posla sa tim HDD, otkacio sam sa ga racunara.    Medjutim, kada sam ponovo pokusao da startujem racunar, bios mi nalazi samo jedan HDD od moguca dva koliko imam na racunaru.   WD na kom mi se nalazi sistem i dalje radi perfektno, ali Hitachi se ne pjavljuje nigde u racunaru od trenutka kad sam otkacio HDD sa bad sectorima.   Probao sam da ga zakacim na druge sata prikljucke na ploci, ali od njega ni traga ni glasa, racunar ga jednostavno vise nigde ne nalazi.   Kada  se racunar ukljuci, Hitachi se cuje da radi, ali sistemu treba barem 5 minuta da se podigne.   Kada se podigne, tog HDD jednostavno nema nigde.   

Zna li neko o cemu se ovde radi i da li sam nesto pokarabudzio ovim HDD regeneratorom?

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

MC- argus

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4467
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 17.0
mob
HTC 
Kakav HDD regenerator, budalastine. Ako HDD ima bad sektore prvo sta trebas uraditi je da pokupis podatke sa njega, jer se sprema za vecna lovista i tu popravke nema.
Kako moze softver da popravi fizicka ostecenja na hard disku, to je nemoguce.

Sad ti ostaje samo da taj HDD bacis u kantu za djubre.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 4
OS
Windows XP
Browser
Chrome 23.0.1271.64
Na koji mislis, na ovaj sa bad sectorima ili ovaj koji je stao sa radom?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

MC- argus

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4467
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 17.0
mob
HTC 
Na taj sa bad sektorima.

Za ovo sto se ne vidi u biosu, proveri sata kabl, zameni ga, najverovatnije je do kabla.
« Poslednja izmena: 26. Nov 2012, 15:26:13 od ivicaspas »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 4
OS
Windows XP
Browser
Chrome 23.0.1271.64
I to sam probao, kacio sam ga na sata kabl na koji mi je zakacen HDD sa kog podize sistem, i nista...i dalje ga ne vidi. Ne znam u cemu je stvar, radio je perfektno, i odjednom je stao...nikakav predznak nisam imao da ce prestati sa radom. Niti je kocio, niti je imao lose sektore, niti je glavio...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1718
Zastava Vršac
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.10
mob
HTC Sensation
Pokusaj da mu skines kabal za napajanje, pa da ga vratis, ili, ako imas slobodnih, ubodi neki drugi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 4
OS
Windows XP
Browser
Chrome 23.0.1271.64
I to sam probao, bezuspesno...zbunjuje me to sto se cuje da vrti  kad se prikaci na plocu i na napajanje, ali ga bios i sistem jednostavno ne vise...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Sta ja radim ovdje?

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 918
Zastava Banja Luka --- REPUBLIKA SRPSKA
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.64
mob
SonyEricsson T630
jumper nisi dobro podesio.
ili skini jumper potpuno ili stavi na slave,
ponekad se zna desiti da dvd rezac mora biti na masteru a HD na slave ili bez jumpera. ne znam zasto se to desava i to bez obzira sta se prvo butuje.

probaj eto obe ove opcije. ako ga i dalje ne vidi onda neko iskusniji moze probati ubaciti drugi firmware.
IP sačuvana
social share
Sasa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1718
Zastava Vršac
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.10
mob
HTC Sensation
jumper nisi dobro podesio.
ili skini jumper potpuno ili stavi na slave,
ponekad se zna desiti da dvd rezac mora biti na masteru a HD na slave ili bez jumpera. ne znam zasto se to desava i to bez obzira sta se prvo butuje.

probaj eto obe ove opcije. ako ga i dalje ne vidi onda neko iskusniji moze probati ubaciti drugi firmware.

Jel' imas i novi monitor, pa gutas reci i kada citas?  Smile
Hahaha  Smile
Lepo kaze co'ek sata disk  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Sta ja radim ovdje?

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 918
Zastava Banja Luka --- REPUBLIKA SRPSKA
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.64
mob
SonyEricsson T630
potpuno si u pravu
IP sačuvana
social share
Sasa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 02. Avg 2025, 23:43:36
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: HDD sata Hitachi

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.