Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 16. Jul 2025, 00:28:38
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
2 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Problem sa grafickom kartom???  (Pročitano 4624 puta)
02. Jan 2011, 22:13:23
Ucesnik diskusija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 66
OS
Windows 7
Browser
Chrome 8.0.552.224
mob
Nokia 6300
Zdravo ljudi Smiley

Ovako,kad mi je dosadno igram ponekad Counter-Strike...
Jednog dana sam reinstalirao komp i ubacio Windows 7
Skinuo sam drajver sa interneta za moju graficku karticu sa sajta HP gde sam pronasao model mog laptopa Probook 4515s...tu su liste svih drajvera
Kada sam instalirao graficku karticu sam hteo iskljuciti Vertical Sync a to se nalazi u podesavanjima (desni klik na desktop)
Ali kada sam pritisnuo desni klik nisu mi izasla u izboru podesavanja za mogu grafu...a kada sam hteo ukljuciti kantere..pisalo je da nesto nije podrzano i da mora da se pokrene u Software modu..
U device manageru mi je inace sve ok i vidi se graficka kartica,molim za pomoc Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

U want 2 play a game?

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 2416
OS
Windows 7
Browser
Chrome 9.0.597.19
Zdravo ljudi Smiley

Ovako,kad mi je dosadno igram ponekad Counter-Strike...
Jednog dana sam reinstalirao komp i ubacio Windows 7
Skinuo sam drajver sa interneta za moju graficku karticu sa sajta HP gde sam pronasao model mog laptopa Probook 4515s...tu su liste svih drajvera
Kada sam instalirao graficku karticu sam hteo iskljuciti Vertical Sync a to se nalazi u podesavanjima (desni klik na desktop)
Ali kada sam pritisnuo desni klik nisu mi izasla u izboru podesavanja za mogu grafu...a kada sam hteo ukljuciti kantere..pisalo je da nesto nije podrzano i da mora da se pokrene u Software modu..
U device manageru mi je inace sve ok i vidi se graficka kartica,molim za pomoc Smiley

Mislim da treba da instaliras directX (v9 u tvom slucaju)  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 66
OS
Windows 7
Browser
Chrome 8.0.552.224
mob
Nokia 6300
Instalirao sam v11...i opet nece Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 350
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Uh, desavalo mi se ovo sa kanterom, graficka nije bila u redu (crkao joj je kuler ja nisam ni provalio) Ako je graficka ok, onda ne znam Smile probaj da Win sam instalira drivere za nju ili pokusaj preko Driver Genius Pro..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

U want 2 play a game?

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 2416
OS
Windows 7
Browser
Chrome 9.0.597.19
Instalirao sam v11...i opet nece Smile
Kako mozes da instaliras v11 kad tvoja grafa ne podrzava v11
 Sad sam pogledao koji laptop imas, tvoja grafa podrzava v10 directX-a

obrisi driver za grafu, skini odavde driver i instaliraj ga
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

<3TRANCE<3 forever

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 881
Zastava Novi Sad
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.16
mob
Siemens C55
imao sam problem i sa time naime win7 ne podrzava opengl i zato startuje kanter u software mode mucio sam se sa time jedno 3 meseca ubih se od trazenja resenja i na kraju samo odradim update grafike za win7 uz dx10 instaliran i radi sve kako treba...tako da potrudi se da nadjes najnoviju verziju drajvera i naravno bez dx11 nema potrebe za time Smile
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 66
OS
Windows 7
Browser
Chrome 8.0.552.224
mob
Nokia 6300
Instalirao sam nove drajvere i opet nece i u Catalyst centru sam sve postavio na High performance............
Opet kad udjem u kantere mi pise da mora da se otvori u softwer modu  Smile
« Poslednja izmena: 03. Jan 2011, 13:47:16 od Martin_75 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

<3TRANCE<3 forever

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 881
Zastava Novi Sad
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.16
mob
Siemens C55
to je najobicniji drajver koji win7 ubacuje kad ne prepozna koja je grafika u pitanju odnosno ne sadrzi u sebi potreban drajver za nju... verovatno nisi dobro instalirao drajver ako je skinut sa oficijalnog sajta proizvodjaca  trebao bi da radi (pod uslovom da je naznaceno da podrzava vistu/win7)
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 66
OS
Windows 7
Browser
Chrome 8.0.552.224
mob
Nokia 6300
Ma prvo sam probao sa oficijalnog HP sajta ali nece...pa sam probao da Win7 sam nadje drajver i opet nece...imam instaliran cak i catalyst control center ali nece...

Jos je zanimljivije sto pre nego sto sam instalirao drajver za grafu CS mi je radio ExtrA  Smile Smile
« Poslednja izmena: 03. Jan 2011, 15:54:42 od chelavi1 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

<3TRANCE<3 forever

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 881
Zastava Novi Sad
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.16
mob
Siemens C55
pa mozda zato sto ga nisi dobro instalirao Smile auh ja stvarno ne mogu sad da googlam jesi dobio originalni cd sa drajverima za vistu ako jesi probaj sa time ili googlaj nove drajvere za win7 ne moze da ti stoji stanard vga adapter ne mozes nista sa njime raditi moras to nekako updateovati
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 16. Jul 2025, 00:28:38
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.