Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 26. Jun 2025, 11:19:00
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: problem sa drajverima za graficku..  (Pročitano 4352 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 1662
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.61
mob
HTC Desire
Na koji prikljucak si spojio monitor? Odakle si skidao drajvere i da li si probao sa starijom verzijom drajvera?
IP sačuvana
social share
Ko uci znace, ko se snadje imace.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 12
OS
Windows XP
Browser
Chrome 5.0.375.127
ma necu ni da stavljam drajvere,zezam se Smile
Nece 7 uopste da upali, dodje do starting windows i ugasi monitor...

a pazi ovo: kod druga nije htela da radi sa driverima sa cd-a nego tek kad je on pustio da vista sama nadje drivere onda je proradila i to sa driverima za ati hd4600. Sad cu i ja probati sa tim driverima
jel moguce da moja ploca tu nesto ne podrzava?

kako mislis na koji sam povezao monitor, na graficku tu je jedino i mogao da udje. Skidao sam sa asusovog sajta, Nisam probao starije drivere od drivera sa tog njenog cd-a.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 1662
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.61
mob
HTC Desire
Pa koliko sam video, ta graficka karta ima vise prikljucka, pa te zbog toga pitam na koji si spojio graficku. Probaj da skines drajvere sa ATI-jevog sajta, mislim da ce ti oni pomoci.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 12
OS
Windows XP
Browser
Chrome 5.0.375.127
D-sub se zove prikljucak, al neverujem da je to jer monitor radi normalno sve dok ne ubacim drivere. probao sam sad i sa tim sa ati-jevog sajta i isto.... ne mogu vise poludecu Smile odoh da spavam pa cu sutra nastavim... hvala vam i ako se setite jos necega pisite pa da probam.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 1662
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.61
mob
HTC Desire
Probaj da spojis monitor preko DVI prikljucka, trebalo bi da si dobio i onaj prelaz sa D-SUB na DVI. A reci mi kad si instalirao drajvere, da li si prethodne brisao? Probaj sa programom DriverEasy da skeniras sistem i da ti on pronadje drajvere za graficku kartu i instaliraj ih.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 12
OS
Windows XP
Browser
Chrome 5.0.375.127
e ovako: povezao sam na DVI instalirao najnovije drivere sa atijevog sajta i upalio se... e sad slika mi podrhtava na svakih 5,6 sekundi. sam mi je stavio rezoluciju 1920x1080 32bit, refresh rate 60 hz. rezoluciju kad smanjujem samo se jos vise trese slika, znaci pogorsava se a refresh rate ne mogu da menjam, samo je 60 hz ponudjeno. Znaci bolje je al i dalje nije to to. da li je moguce da je graficka slaba za taj monitor? neki lik mi je rekao da i to moze biti...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 1662
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.61
mob
HTC Desire
Kao sto vidis ima veze sa prikljuckom na koji spajas monitor. E sad, proveri kabal za napajanje, i za prenos slike od kucista do monitora. Ne verujem da je slaba graficka, nego ili su kablovi problem, ili monitor. Probaj da spojis monitor u drugu uticnicu, mozda te struja zeza.

Ja sad ti dajem predloge stvari koje mogu da ti naprave problem. Mozda je monitor pokvaren, ali bolje da proveris ono sto mozes nego za dzabe da ga nosis u servis.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 12
OS
Windows XP
Browser
Chrome 5.0.375.127
Uspeo sam, radi nekako... drmao sam kablove, vadio i stavljao par puta bilo je isto, obrisem drivere i instaliram one sa graficke, slika se jako tresla,  nekako se izbecim i vidim da mi je stavio refresh rate na 59 hz, nekako promenim na 60 hz (samo to mi je jos bio ponudio) slika stane. znaci prestane da se trese ali je nekako sporo treperio, kao svetlo kad se polako pojacava i stisava, ugasim ga i 4x do sada izvadim graficku i stavim je opet, upalim komp i sad radi sve normalno... sad cu instaliram ostale drivere pa da vidim dal ce sve raditi kako treba, ako ne eto mene opet Smile

hvala vam svima mnoooogo na trudu i pomoci, i izvinite ako sam malo bio dosadan Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 1662
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.61
mob
HTC Desire
 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 12
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.472.55
opet ja Smile samo da javim da sam nasao sta je.. problem je bio u napajanju.. stavio sam novo sad radi sve savrseno Smile jos jednom hvala svima na trudu
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 26. Jun 2025, 11:19:00
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.