Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Problem sa drajverima za graficku ili sa samom grafickom  (Pročitano 1450 puta)
26. Jun 2008, 20:20:52
Hronicar svakodnevice

Mooooo

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 996
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia n70 ME
E ovako....znaci komp je poceo da zajebava, igram wow, i jednog dana je poceo da zabada komp u wowu posle ~5 minuta, jedino sto je moguce je restart....nakon par dana poceo je ponekad i u samom windowsu da zabode...pokusao sam da instaliram neke druge drajvere ( nvidia 8600gt) bilo je problema ne secam se ni ja kakvih...reinstalirao sam win, sve ok proslo, ali sam drajvere za grafiku mogao samo u safe modu da instaliram jer se ovako u toku instaliranja restartuje sam....a nakon instaliranja drajvera, komp se samo restartuje, pokusao sam 3-4 razlicita drajvera i 162.18 i 175.16 i ove najnovije 175.19 i jos neke ....... neki me savetuju da nosim ovima od kojih sam kupio, pa nek vide, ne znam da li je hardver sjeban neki ....
IP sačuvana
social share
Edit by kokota: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 31625
Zastava Beograd
OS
UNIX
Browser
Opera 9.27
mob
Nokia 6120
Proveri da li se neka komponenta pregreva.
Procitaj ovo, u principu isto je...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1454
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.50
mob
HTC Diamond
Cekaj...Hoces da kazes da si preinstalirao win i da ti je i posle reinstalacije(kada nisi imao nikakav program i instaliran driver za graf) poceo da se resetuje ili samo kada instaliras drivere za graf???
« Poslednja izmena: 26. Jun 2008, 23:30:36 od goran988 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Mooooo

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 996
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia n70 ME
samo kada instaliram drajvere ( bilo koju verziju ) za graficku pocinje da se restartuje, ili se nekako i odrzava bez restarta ali drajveri nemaju nikakvog efekta...evo trenutno koristim komp bez drajvera za graficku, ne izbacuje nikakve errore u event vieweru, sve radi normalno ( sve je ispravno, osim sto je bez drajvera pa je to jedini problem)
IP sačuvana
social share
Edit by kokota: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1454
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.50
mob
HTC Diamond
Ma mora onda da sredimo to nekako...Koja je graf pa da uporedimo drivere koje si skinuo sa onima koje cu ja da ti preporucim...Mislim na full naziv!!!Proizvodjac-model!
« Poslednja izmena: 27. Jun 2008, 12:49:28 od goran988 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Mooooo

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 996
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia n70 ME
msi nvidia nx8600gt
probao sam i 162.18, 175.16/19
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1454
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.50
mob
HTC Diamond
msi nvidia nx8600gt
probao sam i 162.18, 175.16/19
Klikni ovdepa nadji tvoju graf i idi na download driwer pa pokusaj!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Mooooo

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 996
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia n70 ME
opet nikakav instal drajvera nije uspeo...malo sam trazio po guglu da li neko ima slican problem...i nalazio sam ljude, jedan lik je cak rekao da nije mogao da instalira drajvere 10 dana dok mu je monitor bio prikacen za graficku preko dvi kabla, pa je onda instalirao dok je koristio valjda onaj adapter dvi to vga pa je tako uspeo....meni je sve vreme monitor povezan preko tog dvi to vga adaptera jer imam monitor samsung syncmaster 720n, on je malo stariji i imam samo onaj kabl sa vga outputom........ako je tom liku navodno ovo bio problem, a ja sam ocajan, videcu da od nekog druga pozajmim monitor sa dvi kablom da pokusam  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Mooooo

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 996
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia n70 ME
mrka kapa, nakon bezbroj pokusaja i 10h provedenih trazeci resenje na netu, nosim u ponedeljak komp u radnju gde sam kupio....garancija pa nek se bakcu...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.