Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 20. Jul 2025, 14:52:48
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Problem sa Djevojkom  (Pročitano 18103 puta)
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.450
Bravo Dane Smile Smile
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80

Što se teme tiče, hteo bih da predložim drugačiju strategiju. Nastavi da je finansiraš, ali na svim poljima, pogotovo za krpice i tretiraj je javno kao sveticu, da svi vide. Nikad je nećeš imati, ali će zato sve ostale snajke da se guraju u gomili za svoju krpicu.  Smile Rekao bih po pisanju da si sa Pala ili iz Srpskog Sarajeva, nebitno, ali kontam da to prolazi u tvom kraju. Šta kenjam, prolazi i u Beogradu, na sve strane.  Smile
Pa ako imas pare da finansiras, prolazi svugdi  Smile Ja bih se uvek tripovao da li me zeli zbog para ili zbog mene ali kontam da nekoga ko pristane na to, nije previse briga  Smile

Inace, Dane je u pravu, klinke i sponze se pale na lovu, za ostale je dovoljan pristojan izgled, samopouzdanje i inteligencija

IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 56
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.204
Ok poslusacu vas. Iz Srpskog Sarajeva sam Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 56
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.204
Upoznam se sa djevojkom preko jednog druga slucajno. A od tod druga je ta djevojka kuma. I Kumina najbolja drugarica je od ovog druga djevojka. Ovo treba prvo da skontate.
I prvu noc onako ja bio pijan upoznao se a njemu bilo krivo nije mi neki drug i napricao svasta na mene i lazi i istine koja nije bas fina.

Zaljubio sam se u tu curu 20 godina je i meni i njoj, otisli smo 3 puta na kafu pricali bili citav dan skupa. Svasta su joj napunili glavu da sam kao mafijas i tako slicnom a u tome nema pola istine.
Taj drug je ljubomoran na mene i svastajoj prica na mene.
Kada me upoznala rekla je da se uvjerila da sam super da nisam debil
Da li imam sanse da budem sa tom curom, dopisivali smo se 15 dana preko sms-a posle jednog vidjanja sve bilo super mazio je ljubio u kosu samo se nismo poljubili. I kada sam otisao kuci poslala mi je ovakvu poruku

" Ej, samo da ti kazem. Danas mi je stvarno sa tobom bilo super. Ne mislim vise da si neki debil Smiley ! Nadam se da cemo moci da budemo prijatelji, jer ja te nikad necu moci gledati drugacije.Mozda ti ne ocekujes nista vise od prijatelja, al eto..Hvala danas sto si me oraspolozio i sve to. I nemoj vise nikad ni najmanje da se trosis na mene, jer ne volim da se osjecam bilo kome duznom. Cujemo se :* "

Eto to je poruka, curu sam gotivio sa dopunama i pomagao je sa novcem vodio na kolace jer mi je stalo do nje svidja mi se a ona je u teskoj finansijskoj situaciji.
Sta vi mislite da li cu ikada moci doci do nje sudeci po ovoj poruci?
Svidja mi se i na sve sam spreman zbog nje !

Previse si joj stavio do znanja da ti se dopada  Smile Nemoj pogresno da me shvatis ali na zenskom jeziku ti si ovo uradio : ,, Kupovacu ti sve sto hoces , bicu ti mali keric i drugarica , a za uzvrat te molim da me prihvatis...Molim te!Uradicu bilo sta! ''

Ubio si hemiju , nisi joj vise izazov jer joj se dajes na tacni.

Ok dok je bila sa mnom bio joj je osmijeh na licu vecinom i kada god sam ja krenuo da idem kuci ona je rekla da ostanem jos sa njom. Zato mi nije jasna ova poruka jebena da izvinete vi dame. Znam da je dziberski sve ja to znam, al bude mi je zao ja bi joj sve kupio . Dacu joj do znanja da mi se svidja i da zelim da budem sa njom poslusacu te.
A tebe sve sto zanima pitaj ja cu reci kako je bilo iskreno makar ja papak ispadao Smile

Ako neces da odustanes uradi to, ali pod tim ,,dacu joj do znanja'' ne spada to da joj kazes da ti se svidja  Smile

Inace devojke su ti sve lepo rekle , ja bih jos samo ovo dodao ; Da bi bio sa pravom ribom , a za mene je prava riba ona koja nije kurva , ima mozga i lepo izgleda ...Nemoj da se oslanjas na novac i ostala sranja na koja se pale sponzoruse i klinke od 15 godina , vec nauci da volis sebe i uvek se osecaj prijatno u svojoj kozi i budi ponosan na ono sto jesi. Ako imas samopouzdanje , inteligenciju i ne oblacis se ko seljak neces imati problema.
Upravu si sto posto, sad moram strateški igrati Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.151
mob
Samsung 111111
Brate..ti si ipak ali ipak saznao nesto novo o sebi..a to je da nisi debil Smile
Mozda zvuci smesno..ali brate,neki nikad ne saznaju Smile

Da se vratim na temu..

Sledeci put odjebi brate kolace  Smile nije dete,a posto si iz Sarajeva,cevapi idu majku mu jbm  Smile
Uhvatis je pod ruku ..kazes sreco vodim te na jedno lepo mesto kod nas ga zovu "Kafana" . Prvo joj roknes 20 cevapa..valjda ce da vam budu dosta ..U stvari nzm,ti si krimos brate,ti bi mogo 15 da pojedes da ispadnes baja Smile
Onda brate,,krece muvanje..NE pazi ne klasicno muvanje,nego tura brate.Dve zute ose,pa pivo,dve ose pa pivo.
Ona brate ne moze vise od 5 zutih osa a da osane previse imuna (bezobzira na cevape).E sad stvar pocinje da se lomi..Il saznas da nemas sanse i da te ne jebe 2 posto ili ti se baca u narucje i svi srecni,Pazi brate sve je to pod dejstvom alkohola..kasnije ce da ti se izvinjava.(ti se tad pravi lud,nisi je ni cuo sta je rekla).
Generalno..ne mozes da puknes.U stvari mozes da puknes ortaka,ali ako imas dobru palicu ili dobar bokser.
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 56
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.204
Hahaha nije ni ta losa al moramo sada pametno pokusati na duže staze. Ovaj da joj nije kum i da znam da nemam sanse kod nje vise nikada promjenio bi mu licni opis al' pricekacu jos malo Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 56
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.204
Otisla je u Gacko na 15 dana, cimnemo se dva puta na dan ona odmah vrati nzm sta da radim. Lakse bi mi bilo i da me ne cimne Smile Bar znam da me odjebala i zdravo Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.205
mob
Nokia krntija
Smuvaj je kad se vrati.
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
Otisla je u Gacko na 15 dana, cimnemo se dva puta na dan ona odmah vrati nzm sta da radim. Lakse bi mi bilo i da me ne cimne Smile Bar znam da me odjebala i zdravo Smile

prvo te izigrala a onda otisla dalje ... ne znam sta da ti kazem brate osim ...  Smile
IP sačuvana
social share
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam

Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1590
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
Mozda da joj kupis kompjuter pa da se gledate preko skajpa???
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 20. Jul 2025, 14:52:48
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.071 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.