Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 20. Jul 2025, 18:02:51
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Problem sa Djevojkom  (Pročitano 18107 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 10.0.648.204
mob
Apple 15
Zenska lepo rekla - Ajd, zdravo... dovidjenja... i u cemu je tu problem?
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Pa mlad je, retko ko u 20 ima odgovoran odnos prema novcu.

Uglavnom, po ovom SMS-u koji mu je poslala, deluje da i njoj smeta sto joj on "pomaze" i da zeli da budu samo prijatelji. Ce da vidimo ako budu nove informacije sta ce da se desi Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Nisam mudar, samo tiho pricam

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 6220
@Bikulja
Ako ti se toliko svidja, ti ces da uradis to sto si naumio, bez obzira sta ti mi ovde kazemo  Smile Znam kako je to, neko ti kaze strpi se mesec, dva, a tebi jedan dan ko godina. Nemoj da odbacujes prijateljstvo, ali joj kad god mozes daj do znanja da ti se svidja, i ne uvijeno, nego otvoreno, i idi dokle ti ona dopusta, kad osetis zid, ti op nazad na prijateljstvo. I ovo sto rece bookee:
Citat
Taj poso neće ni dopuna ni kolač ni privezak ni lutka ni cveće da završi. Saznaj više o njoj, šta voli, šta je čini srećnom, pa prema tome možeš nešto da organizuješ, ako već pare nisu problem... Da napomenem, na kraju dana to ti neće nužno smuvati devojku... To ćeš uraditi ti i tvoje reči. Sve drugo samo pojačava utisak.
Jednom ce da popusti.
IP sačuvana
social share
Баш још једна бенефиција тренирања у јавности, поред очитих бенефиција по физичко здравље, је управо развијање курцобоље за мишљење других...
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.18
Vodi je i dalje na kolace, nek se udeblja posteno  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 56
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.204
djeluješ kao ok momak,ali...htio ili ne htio,eto i kroz post si istakao da si je finansijski podržao. dopune,kolači..nebitno. ali ona kao što i sam zaključuješ ne doživljava sebe kao bijedu i ne očekuje tvoju pomoć. to je sposobna cura i svaka joj čast. budi ok,ne pretjerano nametljiv..ako opet osjetiš njeno odbijanje..ispoštuj je,ona to želi Smile

Ne dozivljava ona sebe kao bijedu niti je ja dozivljavam.Mnogo je ponosna i pametna djevojka.
Mozda je tako ispalo al ja nisam htio to..

MunkeZe nisam njoj rekao da gubim te pare tako nego bzvz spomenuo to ne pominjem nikome jer je to sramota. A toliko sam bio iznerviran da sam morao da odem negdje da se istresem i meni je bilo krivo sto sam to izgubio.
Upravu si nisam cvjecka i mnogo sam problematican al pokusavam da se klonim toga i prema njoj ne bi bio kreten nikada.

Javila mi se jutros porukom kako je boli glava i kako je sinoc bila malo pijana... U tom smislu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
mob
Qtek 小米
Aкo хоћеш да те риба сними, мораш да будеш гистро крими.
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.61
mob
Nokia 
nisi htio i to je bitno,onda iskoristi tu iskrenost da i njoj dokažeš da želiš normalnu,ravnopravnu vezu,da ti prija ona takva..ako ne može drugačije,bar kao prijatelj Smile siromaštvo je nemoć samo po sebi i ona se,htjela ili ne,osjeća nemoćno. neko se hvata za drugog da se izvuče,njoj je možda ponižavajuće da je drugi spašava,makar na momente
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 2294
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Upoznam se sa djevojkom preko jednog druga slucajno. A od tod druga je ta djevojka kuma. I Kumina najbolja drugarica je od ovog druga djevojka. Ovo treba prvo da skontate.
I prvu noc onako ja bio pijan upoznao se a njemu bilo krivo nije mi neki drug i napricao svasta na mene i lazi i istine koja nije bas fina.

Zaljubio sam se u tu curu 20 godina je i meni i njoj, otisli smo 3 puta na kafu pricali bili citav dan skupa. Svasta su joj napunili glavu da sam kao mafijas i tako slicnom a u tome nema pola istine.
Taj drug je ljubomoran na mene i svastajoj prica na mene.
Kada me upoznala rekla je da se uvjerila da sam super da nisam debil
Da li imam sanse da budem sa tom curom, dopisivali smo se 15 dana preko sms-a posle jednog vidjanja sve bilo super mazio je ljubio u kosu samo se nismo poljubili. I kada sam otisao kuci poslala mi je ovakvu poruku

" Ej, samo da ti kazem. Danas mi je stvarno sa tobom bilo super. Ne mislim vise da si neki debil Smiley ! Nadam se da cemo moci da budemo prijatelji, jer ja te nikad necu moci gledati drugacije.Mozda ti ne ocekujes nista vise od prijatelja, al eto..Hvala danas sto si me oraspolozio i sve to. I nemoj vise nikad ni najmanje da se trosis na mene, jer ne volim da se osjecam bilo kome duznom. Cujemo se :* "

Eto to je poruka, curu sam gotivio sa dopunama i pomagao je sa novcem vodio na kolace jer mi je stalo do nje svidja mi se a ona je u teskoj finansijskoj situaciji.
Sta vi mislite da li cu ikada moci doci do nje sudeci po ovoj poruci?
Svidja mi se i na sve sam spreman zbog nje !

Previse si joj stavio do znanja da ti se dopada  Smile Nemoj pogresno da me shvatis ali na zenskom jeziku ti si ovo uradio : ,, Kupovacu ti sve sto hoces , bicu ti mali keric i drugarica , a za uzvrat te molim da me prihvatis...Molim te!Uradicu bilo sta! ''

Ubio si hemiju , nisi joj vise izazov jer joj se dajes na tacni.

Ok dok je bila sa mnom bio joj je osmijeh na licu vecinom i kada god sam ja krenuo da idem kuci ona je rekla da ostanem jos sa njom. Zato mi nije jasna ova poruka jebena da izvinete vi dame. Znam da je dziberski sve ja to znam, al bude mi je zao ja bi joj sve kupio . Dacu joj do znanja da mi se svidja i da zelim da budem sa njom poslusacu te.
A tebe sve sto zanima pitaj ja cu reci kako je bilo iskreno makar ja papak ispadao Smile

Ako neces da odustanes uradi to, ali pod tim ,,dacu joj do znanja'' ne spada to da joj kazes da ti se svidja  Smile

Inace devojke su ti sve lepo rekle , ja bih jos samo ovo dodao ; Da bi bio sa pravom ribom , a za mene je prava riba ona koja nije kurva , ima mozga i lepo izgleda ...Nemoj da se oslanjas na novac i ostala sranja na koja se pale sponzoruse i klinke od 15 godina , vec nauci da volis sebe i uvek se osecaj prijatno u svojoj kozi i budi ponosan na ono sto jesi. Ako imas samopouzdanje , inteligenciju i ne oblacis se ko seljak neces imati problema.
« Poslednja izmena: 20. Apr 2011, 18:16:09 od PozdravLjudovi »
IP sačuvana
social share
[size=1]Edit by kokota:jebo vas ja
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Tako, tako, tako ... samo plivaj !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10648
Zastava Leva strana kreveta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
mob
Nokia N97
Kao prvo, hteo bih da kažem da je @sez kralj univerzuma  Smile ... oš pare, pičku na sunce, vala jasno  Smile

Što se teme tiče, hteo bih da predložim drugačiju strategiju. Nastavi da je finansiraš, ali na svim poljima, pogotovo za krpice i tretiraj je javno kao sveticu, da svi vide. Nikad je nećeš imati, ali će zato sve ostale snajke da se guraju u gomili za svoju krpicu.  Smile Rekao bih po pisanju da si sa Pala ili iz Srpskog Sarajeva, nebitno, ali kontam da to prolazi u tvom kraju. Šta kenjam, prolazi i u Beogradu, na sve strane.  Smile
IP sačuvana
social share
"Brian: You're drunk.
Stewie: You're sexy."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.18
Kao prvo, hteo bih da kažem da je @sez kralj univerzuma  Smile ... oš pare, pičku na sunce, vala jasno  Smile

Kratko ali hebitacno  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 20. Jul 2025, 18:02:51
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.