Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 05. Avg 2025, 05:01:28
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: problem sa devojkom. Molim za pomoc  (Pročitano 27267 puta)
Svedok stvaranja istorije

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 33.0
Citat
Brate pa volim je i cinim sve da dodjem do nje i da pokusam da joj izbacim te bubice iz glave... da mi nije stalo do nje, da mi nije prirasla srcu da je ne volim, davno bih je sutnuo... i kada bi me prbi put blokirala tako bi i mogla da ostavi... ali mi je sve na svetu

Razumem ja tebe,ali moraš da pogledaš neke činjenice...

99 posto tih veza u kojima je pitanje prevara ili potencijalna prevara završava krahom,nažalost...

Zatim ti sa sobom moraš da rasčistiš sledeću stvar,sve da se vi pomirite i sve bude ok,ti moraš da znaš da pitanje prevare neće nikad nestati iz vaše veze,kad jednom neko prevali u mozgu da je prevaren,to je čip koji ostaje tu zauvek i moraš da budeš spreman da svako tvoje ostajanje na poslu duže,kafa sa drugom ili ne daj bože drugaricom,isključen telefon zbog baterije biće novi povod za svadju,ti moraš da odlučiš da li tebi treba to u životu i da li možeš da se nosiš s tim...

Što se tiče blokiranja svih kontakata,da je u pitanju taktika ne bi ona tebe blokirala već ti samo ne bi odgovarala,ne bi bio blokiran i čitala bi sve i uživala u toj igri dok ti moliš,obzirom da je prekinula sve kontakte ja prosto moram da te upozorim na realnu mogućnost da nikad oboje partnera ne odluče zajednički završiti vezu,ili bar u 90 posto slučajeva ne,uvek je to jedan koji kaže dosta mi je ne mogu ja ovo više i sledi prekid svih kontakata i drugi koji to tek kasnije shvati,e ja te upozoravam da ne budeš ovaj drugi,jer ako je to u pitanju tvoje razočaranje će svakim danom koji provedeš ne shvatajući to biti veće,i sam proces navikavanja na život bez nje će biti duži,a da ne pričam da će proces izgradnje poverenja u nekoj novoj vezi biti duži zbog ovog razočarenja...

Zato kažem namerno govorim o tebi zbog svega ovoga što sam naveo,a devojka kakva god bila ti si je odabrao i tebi odgovara sa svim svojim vrlinama i manama i potpuno je nebitno raspravljati o njoj,bitno je da shvatiš da li si spreman da se boriš sa duhom prevare i da što pre nekako vidiš da li je ona rekla dosta je bilo (vidi preko nekih drugarica,zajedničkih prijatelja ako ih ima ili nekoga drugog) pa tek onda možeš razmišljati o drugim stvarima...
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Otaku koji jede burek kod Trpkovica

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 23325
Zastava Usa
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 33.0
mob
Sony 
Super, teško ti je, nemoj da misliš da nju, nemoj da je zoveš, zanimaj se sobom. Moj predlog br. 56, nadam se da je dobar.

Izađi u grad, provedi se, popi piće sa društvom, gledaj neki dobar film, čitaj knjigu i ne treba da te zanima šta ona radi i šta misli. Ako joj je stalo, pokazaće, ako nije džaba se kidaš.

Teško je, ali moraš ići dalje, nikako da tapkaš u mestu Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 3536
Zastava r djen tina hebote...
OS
Windows 7
Browser
Chrome 38.0.2125.111
to ako mislis da ce se ona sad promeniti - zaboravi.
vec je formirana.
ili prihvati pa zamisljaj kako to izgleda...ili nemoj.
treceg nema. Smile
veruj meni ja sam imao na stotine zena.
ma hiljade...
 Smile
IP sačuvana
social share
Non nobis domine, non nobis, sed nomine tuo da gloriam.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5437
Zastava Beograd
OS
Windows
Browser
Chrome 38.0.2125.111
mob
Apple 13pro
Izgubio sam apetit... nisam spavao kako treba prethodnih par dana... pritisak merio bolje da cutim kakav je...  i ranije me je blokirala i posle odblokira kad je zovem sa nekog drugog telefona (komsija, kolega itd...)

@hunab_ku hahhaha i preziveo si ih sve Smile
IP sačuvana
social share
Teško je kada živiš za dan koji ne znaš kada će doći, za dan kada ćeš je ponovo videti. Teško je, kada si sam i nedostaje ti glas, lice, dodir, osmeh, kada ti nedostaje biće koje je tvoja bolja polovina. Teško je prijatelji. Želim vam da nikad to ne iskusite, jer taj bol prijatelji, nije za ljude...
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 988
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.12
@Hunab_Ku

A šta ti kao veliki guru imaš da kažeš?  Smile

Je l' ima nekih kul i opuštenih riba ili su sve ovakve, manjeg ili većeg intenziteta?

Pa brate, jesi li ti spreman da živiš takav život? Pa da joj je i zlatna.
« Poslednja izmena: 21. Nov 2014, 15:35:51 od vigilant »
IP sačuvana
social share
Moras malo vise da ispratis lik i delo... covek je u najmanju ruku poseban Smiley
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

No lord shall stand before myself

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7465
Zastava Sahara
OS
Windows
Browser
Chrome 38.0.2125.111
mob
Nokia 
cura je posesivna i kao takva naci ce ovu temu i znat ce da si je ti otvorio i onda si najebo.ne samo da cete prekinuti zuvijk vec postoji opasnost da ti puca kalašnjikovom po nogama...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Otaku koji jede burek kod Trpkovica

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 23325
Zastava Usa
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 33.0
mob
Sony 
Izgubio sam apetit... nisam spavao kako treba prethodnih par dana... pritisak merio bolje da cutim kakav je...  i ranije me je blokirala i posle odblokira kad je zovem sa nekog drugog telefona (komsija, kolega itd...)

Super, da ti kažem nešto, a da se ne uvrediš. Ti si sada budala! Ne, ne mislim da te vređam, niti omalovažavam, ali ti se cimaš do te mere da ćeš sebi da zagorčavaš život zbog tamo neke.

Pozicija u kojoj si sada je jako loša, nepotrebna, i sam si sebi neprijatelj. Glavu gore, idi se zamajavaj sa nečim bitnim, ne sa njom i njenim hirovima.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Žena
Poruke 7857
OS
Linux
Browser
Safari 534.30
Da je neko drugi otvorio temu, ja bih je najnormalnije zaobisla kao i svaku, ali posto znam ko je u pitanju, ne mogu. Smiley

Kao prvo, drago mi je sto ti nju jako postujes i volis, jer ja znam da ona to zasluzuje. Smiley
Drugo, svako tebi ovdje moze da napise savjet ili slicno, ali niko od nas ne zna ono sto se desava medju vama, tako da po meni, niko nije mjerodavan za komentarisanje necijeg odnosa, posebno ovdje.To sto ti trazis pomoc je vjerovatno posljedica toga sto vise ne mozes da trpis neke stvari, ali mani forum i trk u NS pa to rijesite u 4 oka, pusti nas i ova piskaranja ... Smiley

Srecno vam bilo pa da i mene zovete na svadbu. Wink Smile
IP sačuvana
social share
... сваком живот да колико може поднети ...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5437
Zastava Beograd
OS
Windows
Browser
Chrome 38.0.2125.111
mob
Apple 13pro
kad resimo zovemo te sigurno i ja zelim da je ozenim...  Smile

ako iko zasluzuje to je ona... svu paznju i sve
IP sačuvana
social share
Teško je kada živiš za dan koji ne znaš kada će doći, za dan kada ćeš je ponovo videti. Teško je, kada si sam i nedostaje ti glas, lice, dodir, osmeh, kada ti nedostaje biće koje je tvoja bolja polovina. Teško je prijatelji. Želim vam da nikad to ne iskusite, jer taj bol prijatelji, nije za ljude...
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

"During your life never stop dreaming..."

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10233
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 33.0
mob
SonyEricsson W800i
Citat
Ja koliko znam sve mi prica, ali bas sve... ja sam se na pocetku bunio da joj pricam o bivsim ali ona je zapela i kada kazem da necu ona ima odgovor pa da ti njih jos uvek volis i boli te i zato neces da pricas...
Ovo je bolesno. Ona je jos gori mazohista od tebe. Sta bre ima da se zanima za tvoje bivse, ili ti za njene bivse? Pa ta tema moze samo da unese haos u vezu, tu se tek milion crva uvlaci u glavu. Gospode Boze, jos kakav zakljucak ... Da se ne uvredis brate, ali dzabe 9.6 prosek kada se formirala u takvu karakondzulu na socijalnom planu.
Citat
problem je sto je mnogo volim i idem i preko sebe
Prvi put kad sustinski predjes preko sebe i pregazis svoju rec, padas ne samo u svojim, nego i u njenim ocima. Tad kad vidi da moze da te gazi, gazice te do iznemoglosti, i smatrace to za normalno. Osvesti se covece, opali sebi samar, budi bre musko, budi cvrst kad treba. Ne daj na sebe bre. Kako mozes da ocekujes da tebe neko postuje ako ni sam sebe ne postujes?
IP sačuvana
social share
O Partizane,o sampione,uz Tebe uvek smo mi,zato pobedi!Pesme se ore,i baklje gore,jer mi smo tvoji GROBARI!
GNP!
2pac R.I.P.
Pile,brate,pocivaj u miru!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 05. Avg 2025, 05:01:28
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.097 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.