Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 06. Avg 2025, 14:31:32
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: problem sa devojkom. Molim za pomoc  (Pročitano 27325 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5437
Zastava Beograd
OS
Linux
Browser
Chrome 28.0.1500.94
mob
Apple 13pro
Problem je sto je mnogo volim, i sto me taj osecaj drzi par sekundi (da zelim da raskinem). Stvarno je nesto posebno...
IP sačuvana
social share
Teško je kada živiš za dan koji ne znaš kada će doći, za dan kada ćeš je ponovo videti. Teško je, kada si sam i nedostaje ti glas, lice, dodir, osmeh, kada ti nedostaje biće koje je tvoja bolja polovina. Teško je prijatelji. Želim vam da nikad to ne iskusite, jer taj bol prijatelji, nije za ljude...
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Otaku koji jede burek kod Trpkovica

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 23325
Zastava Usa
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 33.0
mob
Sony 
Hoćeš da to ja kažem nešto? Ona tebe ne voli, barem ne u ovom trenutku, jer se ponaša kao besna kučka. Kaži ti meni, kakva je to ljubav gde ti neko zagorčava život?

A ti imaš drugi problem, pravdaš se nečim lepim što se događalo u vašoj vezi, misliš da je ona pogrešila i da je sve ovo faza. Pobedila te je jer je od tebe napravila da se osećaš krivim za sve i osećaš odgovornost iako ništa nisi uradio. Svaki dan se spaljuješ svesan da si mogao da uradiš nešto što nisi, i sada imaš osećaj griže savesti i ako treba, bićeš joj otirač, peškir za ruke i toalet papir.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 988
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.12
U pravu je čovek, ne možeš nekoga da voliš, a da se tako ponašaš prema njemu. Isfrustrirana je zbog nečega i zato je takva, a veliko je pitanje je šta je razlog tome.

Svima nama se dešava da budemo nezadovoljni, isfrustrirani i nervozni zbog nečega. To je sasvim normalno. Ono što je bitno i što pravi razliku jeste šta radimo i kako se ponašamo u tim momentima.

Da li ti misliš da je ok to što radi? Osobi koju voli, sa kojom je verovatno najbliskija od svih ljudi u svom životu trenutno, od koje ima ljubav i podršku. Zapitaj se.

Ja sam imao dosta slično iskustvo kao ovo što se tebi dešava. Mada, mnogo manje nego što ova tvoja radi. Prosto mi je neverovatno koliko ima sličnosti u obrascu ponašanja, razlika je jedino u intenzitetu.
Znam kako se osećaš, znam šta želiš, znam šta ćeš da uradiš.

Veruj mi, ne treba ti takva osoba u životu. I kada prođe neko vreme, pitaćeš se gde ti je bila pamet.

IP sačuvana
social share
Moras malo vise da ispratis lik i delo... covek je u najmanju ruku poseban Smiley
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Otaku koji jede burek kod Trpkovica

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 23325
Zastava Usa
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 33.0
mob
Sony 
Veruj mi, ne treba ti takva osoba u životu. I kada prođe neko vreme, pitaćeš se gde ti je bila pamet.

Istina Smile
« Poslednja izmena: 23. Nov 2014, 14:46:52 od BlizzardJakkal »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 988
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.12
A znaš li šta je najgenijalnije i najbolje u toj priči zabavljanja sa psiho devojkom? Mislim da svaki muškarac treba da odvoji malo vremena od svog života i bude sa takvom.

Sve je posle mnogo lakše. Hendluješ sa drugim curama kao od šale Smile

Tako da, zahvali se na ovako skupoj školi, pokloni se i idi. Ali to ne znači da je kraj za tebe, imaćeš ti tu još mnogo posla sa njom Smile

Istina Smile

A jbg znamo gde je pamet bila Smile
« Poslednja izmena: 23. Nov 2014, 15:05:45 od vigilant »
IP sačuvana
social share
Moras malo vise da ispratis lik i delo... covek je u najmanju ruku poseban Smiley
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5437
Zastava Beograd
OS
Linux
Browser
Chrome 28.0.1500.94
mob
Apple 13pro
Mnogo mi je krivo sto nikako ne mogu da popricam sa njom i da joj objasnim da nije to tako mao sto prica.... a stvarno i dalje mislim da nije toliko losa koliko je sada, i u nekim ranijim slucajevima...
Mozda ja nesam kriv, ili budala kako neko rece, ali stvarno nikada nisam osecao ovako nesto ranije, nikad mi nije bilo tako lepo sa nekim... kad god smo se videli dobila je neki pokloncic od mene, telefon, majce..... itd. I ja od nje, uvek joj sve ucinim da bude srecna. Kad joj kupim puno slatkisa u zdravoj hrani uvek, ali uvek me zagrli i zaplace i kaze da niko nikada nije tako pazljiv prema njoj. Da ni roditelji joj nisu cinili da se tako oseca.... kad ne trebala master da polaze kupio sam joj sako i u njemu je polagala... rekla mi je da je zahvaljujuci meni polozila, da sam ja njena inspiracija uspeha i da nije bilo mene ona to nikada n ebi uspela... elem i ona je od stipendije skupljala pare i kupovala mi majce, farmerke, dukseve i sitnice razne... gde god da pogledam ima nesto njeno... ide na izlet sa faksom a meni trazi pivo koje nisam probao da mi kupi
IP sačuvana
social share
Teško je kada živiš za dan koji ne znaš kada će doći, za dan kada ćeš je ponovo videti. Teško je, kada si sam i nedostaje ti glas, lice, dodir, osmeh, kada ti nedostaje biće koje je tvoja bolja polovina. Teško je prijatelji. Želim vam da nikad to ne iskusite, jer taj bol prijatelji, nije za ljude...

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.11
Citat
U pravu je čovek, ne možeš nekoga da voliš, a da se tako ponašaš prema njemu.

ih...u mnogo situacija...nema veze ljubav sa ponasanjem...
sve je to do osobe...

mozes nekoga da volis vise nego sebe...
a da se pri tome u odredjenim "zutim minutama" prema toj osobi ponasas kao
prema najgorem olosu... Smile

takvi ljudi u takvim situacijama...uglavnom... imaju brzi jezik od mozga..
i zbog svog bola...zele da i suprotna strana dozivi taj bol...
i uvijek im je poslije zao - zbog izgovorenih rijeci...

u ljutnji... ljudi...verbalnim putem...znaju da  povrede voljene osobe .
i to zna da ih zaboli mnogo vise ....nego neko fizicko nasilje...
i te ljute verbalne rane ....sporo zarastaju...  Smile

zato uvijek u ljutnji treba doobro birati rijeci...
bijes bude  u covjeku ...neko vrijeme... i izlapi..
a ruzne i teske rijeci ostaju dugo
u sjecanju ....

uglavnom...ponasas se onako kakav si..
ili onako kako se neko drugi ponasa prema tebi.... Smile

ako si karakterna...i psihicki stabilna osoba...
uglavnom imas jednolicno ponasanje...ne samo u odredjenim situacijama...
nego skoro uvijek...

naravno za tako nesto je potrebno mnogo zivotnog  iskustva...
i mnogo takvih situacija "predeveranih" ...

ako si labilna licnost ..i ako se vodis emocijama i kreiras svoje ponasanje na osnovu njih...
mozes vala da mjenjas ponasanje svakih pet minuta...
i tako sve dok ne naucis da emocije malo kontrolises... Smile

sve u svemu....pametnim ljudima...rijeci su samo rijeci ..
(zna se koje su rijeci covjekov obraz -one potvrdjene djelom )
ali i najljepse rijeci ovog svijeta ....moze da izgovori i najveci olos...
ako nauci da ih izgovara... Smile
a tako ponekad i ruzne i teske rijeci i andjeli znaju da prozbore...

siguran sam da te mnogo voli....u to ne sumnjam... Smile
ako se situacija smiri...probajte da zajedno otklonite te neke njene strahove i bubice...
i naravno i ti moras da pazis da joj ne stajes na "zulj".... Smile

jbg odrasle ste osobe obadvoje...trebali bi da to kulturno rijesite...
pa iako se radi o razilazenju - razidjite se kao ljudi....
majka mu stara.... pa voljeli ste se...poodugo... Smile

ps...i dalje smatram...da nije fer od nje ....sto ti nedozvoljava da kazes....svoje...
ali pazi ...njeno ponasanje ....mozda ima veze i sa tvojim odlaskom u inostranstvo...

ma snaci ces se ti vec... Smile

ljubav uvijek pobjedi...ja u to vjerujem  Smile
nadam se da cete se vas dvoje pomiriti i da cete se svemu tome nekad smejati... Smile

IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5437
Zastava Beograd
OS
Linux
Browser
Chrome 28.0.1500.94
mob
Apple 13pro
Bobak_bl@ i ja se nadam i za taj dan zivim.
natera mi suze na oci sa onom recenicom
"Nekada i andjeli umeju da prozbore po koju ruznu rec

A da moj poslednji post ne ispadne neko prebacivanje. Samo sam hteo da kazem da sam sve to radio zato sto mi je stalo do nje, a i ona za mene...
« Poslednja izmena: 23. Nov 2014, 15:54:33 od corradoG60 »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Linux
Browser
Chrome 39.0.2171.59
To sve se desava svakome u svim normalnim vezama.

U svim normalnim vezama koje ce se razviti u normalan zajednicki zivot, ne desava se da te devojka muci, kinji, psuje, vredja i preti ti batinama.

Uhvatio si se za dobru stranu lose veze sa osobom koja nije za tebe i drzis se za nju kao lud. Skapiraj da takve osobe kao sto je ona ili ostaju zauvek same ili provode zivot nezadovoljne pijuci krv svakome ko tu igra epizodnu ulogu pa pobegne glavom bez obzira.

Da bi mogao da racionalno razlikujes zene, moras da osetis kako je i sa pogresnim i sa odgovarajucim i sa onima sa kojima je stvarno prelepo. Nikad nije sve prelepo, ali ovo sto ti imas je skroz pogresno. Ti izgleda nisi imao dovoljno iskustva za uporedjivanje.

Gluposti poput "zelim da je ozenim" ne izgovaraju se za osobe sa njenim osobinama. Ti si zacaran.. moraces da se opeces zestoko i da platis svojim zivcima.

Nemoj samo da pustis da to ode dotle da postanes ogorcen.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 988
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.12
Ne vredi, ja sam zvanično odustao. Isto tako će da se vata za postove koji mu odgovaraju, a ove druge će da ignoriše.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 06. Avg 2025, 14:31:32
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.