Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 04. Avg 2025, 21:05:25
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Problem sa cimerkom.  (Pročitano 9350 puta)
Zodijak
Pol Žena
Poruke 3
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Ja sam imala sličan problem,tako da te razumem u potpunosti. . .  

ostavi na faxu na oglasnoj tabli da trazis cimera/cimerku i kad se neko javi i vidi, dopadne mu se , isteraj skota

hmmm. . . . to da tražiš novog cimera je ok,ali zaboravili ste na jednu činjenicu. . . 75 % ljudi su prosto aljkavi i ne smeta im da žive u haosu,prašini,sa sudovima do plafona  :[1]: ,itd. . .  Što znači da postoji velika verovatnoća da nađeš ponovo nekog ko je isti ili možda i gori,kao tvoj prethodni cimer.  
1.  korak: Razgovaraj ponovo sa njom,pošto ipak mislim da ona ne konta koliko ti to zaista smeta(misli da preteruješ,tripuješ se i sl.  ) ,jer sam sigurna da joj to kažeš jednom u mesec dana,kada shvatiš da treba da preskočiš 100 stvari do svoje sobe i onda prosto prsneš i održiš joj predavanje tako kroz zube  Smile .
2.  korak: Napravite plan rada,tj.  ja ove nedelje perem sudove,ti iznosiš đubre,itd. . . Napraviš spisak odneseš joj u sobu i daš joj.  Ukoliko sam se ja potrudio da napravim ovaj spisak,udostoji se makar da ga ispoštuješ radi obostranog zadovoljstva.  Neka shvati da je tebi BITNO da stan bude čist.  Ukoliko prve nedelje ne ispoštuje ništa od napismenog dogvora,njen deo ne diraj. Sledeće nedelje joj reci da sada ona radi ono što si ti prošle nedelje.  Ti se strogo drži plana i ispoštuj svoj deo.  Ukoliko nakon dve nedelje ne ispoštuje u potpunosti svoje obaveze,stan će biti u haosu jel te.  (zaboravila sam da plan rada treba da iskopiraš u najmanje 40 primeraka i izlepiš svuda po stanu- neka na njemu pišu imena,šta ko radi,- za neispunjenu dužnost,i sl. ) Nakon te dve nedelje,ukoliko je stan u haosu i nije ništa uradila jel te,poradi na onom drugom problemu (Drugi problem je da ako ode, ispasce posle po fakultetu da sam ja cudak i baksuz iz njenih reci, a veliki broj nasih kolega nju poznaje kao ludu i blesavu neznajuci  kakva je stvarno, mada to nije toliko bitno). . . 2 dana konstantno zovi ljude na kafu (oni koji znaju i tebe i nju) u taj haos(izlepljen plan rada svuda po stanu sa + - stavkama).  Šali se na foru da testirate odgovornost,tako što ispunjavate svoje dužnosti vezane za čišćenje stana, i na njen račun.
3.  korak: Ukoliko je nije bilo sramota od vaših zajedničkih poznanika sa faxa i verovatnoće da neki pričaju o tome kako je "uredna",zaboravi na plan i čisti samo svoju sobu,u kuhinji operi suđe(isključivo ono koje si ti koristio). . .
4.  korak: Sređuj svoju sobu samo,a u ostatku stana pravi haos,bkvalno. Iživljavaj se koliko možeš. . .
5.  korak: Ako joj ništa ne zasmeta,primi cimera koga si u međuvremenu našao ,a nju isteraj kako znaš i umeš. . .
P. S.  Jedna pomoć za traženje cimera i smanjivanje već pomenute verovatnoće da nađeš sličnog. . . Dobro se raspitaj o svakome i neka bude po mogućstvu devica u horoskopu.
Toliko od mene,izvinjavam se za dužinu teksta  :wave:
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 32
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Jbg brate, to se zove pat pozicija. Ni tamo ni vamo. Ne mozes da se iscupas bez posledica.
S obzirom da te ta devojka frustrira svakodnevno, sam oceni koliko ti znaci tvoj dusevni mir. I koliko bi dobio eventualnim preseljenjem ili izbacivanjem iste. A s druge strane, ako ti je ostalo malo do kraja studija, istrpi. 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Nokia 

Nista to nije strasno ,to te zivot sprema za slicnog bracnog partnera  Smile
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Nokia 
Lenja da uči, lenja da sprema sobu, lenja da se uda. Nepopravljivo. Traži novog cimera-cimerku, pojaviće se već neko. A što se kolega tiče slikaj njen nered i pokaži svima uključujući dečka.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Prince of Persia - Warrior Within

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 3258
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.17
mob
Samsung Galaxy S Advance
Ljudi, ljudi... ccc... Pa kad svako od nas najvise posprema? Kad ima goste naravno...  Smile

Elem, tako ces resiti i ovaj problem (a mozda cak i dva u jednom)

Citat
Drugi problem je da ako ode, ispasce posle po fakultetu da sam ja cudak i baksuz iz njenih reci, a veliki broj nasih kolega nju poznaje kao ludu i blesavu neznajuci  kakva je stvarno, mada to nije toliko bitno

Lepo ti dovodi drustvance kod vas u stan (i slobodno im pokazuj ceo prostor, tipa, interesuje ih gde ti zivis)... Gledaj da drustvance bude sto razlicitije, i sto blize njenom drustvu... jednostavno, gledaj da to budu "najglasniji" studenti...

Pa nista ne boli toliko kao "ne mogu da verujem da takvo misljenje imas o meni, pa ja nisam takva"... a dovoljno je jedan da potpalis fitilj i onda samo da se zavalis i gledas esploziju njene rekacije...

Jedino ako nije od onih "Cega se pametan stidi, budala se ponosi"... pa umesto da na sebe gleda kao na aljkavu osobu, ona ce gledati na to kao da je jednostavno cool posto ti rintas za nju...

Ali opet, nemas sta da izgubis... Ili ce se popraviti zarad svoje reputacije (najbolje resenje), ili ce se iseliti a ti neces imati gore navedeni drugi problem prilikom trazenja drugog cimera (jer ljudi ce verovati pre onome sto vide nego onome sto cuju, i neces ispasti cudak i cepidlaka)

I da, moram da priznam, najiskrenije, meni nekako zivot sa cimerkom (ako si musko naravno) zvuci kao strava stvar...  Smile ali vidim da mnogi ovde imaju problema... steta...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Ne Diraj Tigra Dok Se Igra!

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
Zastava Izgubljena u vremenu i prostoru
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
Imas dve opcije... da stisnes petlju i pronadjes novog cimera, ili da cutis i trpis.
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 309
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
Nokia 6120
Nije tesko trpeti i raditi, tesko je shvatiti da si idiot sto to radis  Smile Ljudi ona sto je najgore ne shvata sta radi, jer se mi druzimo ko bolji prijatelji. A ja sam jednom probao da pricam sa njom i postavili smo plan ko sta kako, trajalo je 7 dana i to je to. Ljudi mi ne dolaze jer mi je i stan i faks daleko od civilizacije  Smile...dodje po neko, ali taj neko odmah ide u moju sobu...tako da ne vidi taj nered. Imao sam cimera koji je bio tri put gori, pa mi dalje iskustvo kaze da je tesko naci normalnu osobu kao cimera. Jbg, nekome je mama cistila ceo zivot, pa je navikao da lencari, ja bogami nisam. Smile
IP sačuvana
social share
,,Oni koji umeju da govore, govore kratko.'' Dostojevski

Oni koji se pretjerano bave malim stvarima često postaju nesposobni za velike.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.64
mob
HTC One
Jesi si siguran da je ona uvek takva, kod svoje kuce ili kada bi zivela sama?

Moguce je da tu ima i razmisljanja "samo laje a ne ujeda, smeta mu vise nego meni i ocistice, sto da se cimam"  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Nokia 

Znas kako ,moras da izvagas sve njene osobine i vidis da li ti ona sve ukupno odgovara kao cimer - Ja sam imala isti problem sa cimerkom ,nece da cisti ,da baci djubre ,da ode da plati racune ...ali sa druge strane ,ona ne pusi ,ne dovodi frajere u stan (po dogovoru ), ne uzima ni moju garderobu i nema zelje da se s amnom menja za istu ,ne dolazi joj rodbina - u jednom trenu je rekla da ne moze vise da placa svoj deo i ja sam se ponudila da ja placam vise ,samo nek ostane . Shvatila sam da imam svoj mir ,a to mi je najbitnije . A njen nered spremim kad imam volje ,kad nemam,pustim i ne gledam .

Sve u svemu ,ceo zivot imam nekog neurednog pored sebe ,verovatno ce mi i partner biti takav ,znaci zivot me klese za razne oblike tolerancije . Smile
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Aquarius
Pol
Poruke 4146
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
Aghhhh i ja sam zhiveo s cimerkom - nishta od tog dobro ne ispane.

Najbolje bi ti bilo da trazhish cimera, a mozhesh da kontaktirash gazdu i kad je chovek toliko susretljiv, da ga zamolish da se raspita i on. Vechina vlasnika oche da izadje u susret.

E da mogao bi i da je stavish na ignore, da ne chujesh nishta shta ti pricha, ne obrachash joj se, kao da nije tu. A kad pocne nesto da kenja puno, IZDERI SE NA NJU i objasni joj sve ovo shto su ove ljudi ovde rekli! Jbt-e, mushko si.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 04. Avg 2025, 21:05:25
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.084 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.