Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 15. Nov 2024, 12:55:02
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: problem sa bratom  (Pročitano 13447 puta)
Svedok stvaranja istorije

Often Wrong, Never In Doubt

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 18420
Zastava Обреж
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 33.0
Možda i hoću ako se to ponovo dogodi...
Tu imaš dva ekstremna slučaja. Sredina se retko dešava.

1. Murija neće da uradi, ama baš ništa.

2. Neki lik iz nevladine organizacije će videti priliku i počeće da vas vuče po novinama. Gde ćeš na kraju sam sebe da šamaraš, kao kaznu zato što si ispao budala.
IP sačuvana
social share
Nismo višestruke ličnosti. Mi smo mnogo ličnosti.
A jedna od mojih ličnosti je slučajno višestruka ličnost,
ali me to ne čini višestrukom ličnošću. Primeti nijansu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Glavata majmunčina

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42491
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 33.0
nisi ti kriv.kriv je kvoj burazer jer je isfrustriran što sa 26 još uvijek živi sa roditeljima pa svoje frustracije liječi na slabijem tj.tebi.

ti bi trebao sebi nabaviti elektrošoker pa kad sljedeći put burazer izvuče kaiš da te bije ti ga spizdi šokerom.

ne daj da ta njegova tortura  nad tobom ode predaleko,jednog dan će ti jebat ženu a ti ćeš morati da gledaš i da ćutiš

Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Udri gudru na veselje
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 38.0.2125.111
Obične cigare jesam probao, džoint nikad. Verovali ili ne... Pa Anea možda si i u pravu za to da što je on nešto radio kad je bio mojih godina pa neće da sad ja ponovim to, ali ne mora da znači da ću i ja da učinim i ponovim to isto, možda bi baš bilo suprotno...nismo svi isti
Ako nastavis da ides sa drugarima na vidikovce kolima, oces probati i to vrlo uskoro Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
OS
Windows 7
Browser
Chrome 39.0.2171.65
Zamisli da ti (ne daj boze) umre brat, i onda si ti u poziciji da moras nesto da radis i da pomazes porodici.

A plus imas x god mladjeg brata koji je glup koliko si i ti bio glup u njegovim godinama.

Eto.

Nije covjeku lako. A ne pomazes jer  ti se stvarno nisi javio.

Zamisli da ti se mladji brat odjednom javlja iz nekog sranja. Nit se javio da ce ici nit ista. A tebi je vec jebena situacija u porodici, nemas koga (oca) da pitas za savjet, nervozan si ko leptir. I jos treba neko da ti vise odgovornosti nabija.

Nemas ti obavezu prema drustvu da budes odan i ispunjavas sve zahtjeve tj. prvo krenes s njima, a onda tvoje zovu kad se desi sranje. 

Prema drustvu si popustljiv i sve moze a prema porodici "ajd valjda ne moram da se javim".

Situacija je obrnuta nego sto ti se cini.

Drustva dodju i odu kasnije u zivotu a porodica je jedna. To skontaj. I njima treba biti odan jes da to kao "nije kul" i moras bit mangup a ne "pickica".

Smile Jedini nacin da te shvate ozbiljno je da makar 3-4 mjeseca i duze stvarno i budes malo ozbiljniji i odgovorniji.  Smile

Kroz to kasnije se razvija samostalnost.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 18
OS
Windows XP
Browser
Chrome 39.0.2171.65
To društvo mi mnogo znači. Pre nekih godinu i nešto, kad je tata počeo da radi u inost. preselili smo se u grad.Ja inače imam malo problem da se uklopim pogotovo jer smo došli iz mnogo manjeg mesta. Bio sam sam.Oni su me koliko toliko prihvatili kakav sam. <mami i bratu se oni baš i ne dopadaju pošto su možda malo slobodniji, al ovo je drugačija sredina. Jednostavno ne želim da me odbace...eto iskreno...
brata sam ono veče najviše pozvao jer sam verovao da se on neće ljutiti, jer je i on sam nekad umeo sa društvom da ode s autom, da se provede,pogotovo tek kad je dobio vozačku,veliki je ljubitelj motora i auta, voli adrenalin. Društvu sam rekao da je on super lik,da s njim nema frke. a onda je bilo šta je bilo..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 38.0.2125.111
Stariji brat pocinje da bude kul onog trenutka kada ti postanes kul u njegovim ocima. A ti si u njegovim ocima jos uvek balavac koji ne zna gde bije. Kad budes napunio jos jedno 3 godine videces i sam.
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Dođoh, videh, osvojih!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10979
OS
Windows 7
Browser
Chrome 38.0.2125.111
mob
Nokia 6300
Друштва се мењају, многи буду ту као најбољи и најбитнији и онда одједном нестану, нема их више, као да их никад није ни било. А брат је ту и биће ти брат до краја живота. Треба да будеш захвалан Богу што имаш брижног брата. Нормална је ствар да старији лупи коју млађем брату кад направи велику грешку. Ти си сада направио две велике грешке. Прва грешка је то што си отишао са друштвом, да не би испао пизда пред њима, уопште не марећи пре свега за своју мајку која се сигурно још више забринула од твог брата. Могао си озбиљно да се доведеш у опасност. Шта сте као блејали тамо, све фул. А шта да је (не дао Бог) тај старији друг попијо и да сте имали незгоду? Данас нажалост највише гину млади у саобраћају.
Друга још већа грешка је то што си се посвађао са братом. Превише си то примио лично. Брат је тако одреаговао не зато што те не воли, већ напротив, зато што те много воли и брине за тебе.

Да не буде да те само критикујем (мада си заслужио то), разумем те, млад си, у најбурнијем периоду пубертета (14 година). Хормони раде своје. Ти желиш да те схвате за зрелу и одраслу особу,и ја сам тако тада размишљао, касније са 18 сам схватио да би 14-годишњем себи лупио шамар због неких поступака и ставова. И сам ћеш кад будеш зрелији схватити своју грешку.

Мој савет је да опростиш брату и замолиш га да и он опрости теби. И нема тог друштва које је важније од рођеног брата, видећеш. Ја сада гледам, од 5 другара који су ми били битни са 14 година, данас се дружим само са једним.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
OS
Windows XP
Browser
Chrome 39.0.2171.65
To društvo mi mnogo znači. Pre nekih godinu i nešto, kad je tata počeo da radi u inost. preselili smo se u grad.Ja inače imam malo problem da se uklopim pogotovo jer smo došli iz mnogo manjeg mesta. Bio sam sam.Oni su me koliko toliko prihvatili kakav sam. <mami i bratu se oni baš i ne dopadaju pošto su možda malo slobodniji, al ovo je drugačija sredina. Jednostavno ne želim da me odbace...eto iskreno...
brata sam ono veče najviše pozvao jer sam verovao da se on neće ljutiti, jer je i on sam nekad umeo sa društvom da ode s autom, da se provede,pogotovo tek kad je dobio vozačku,veliki je ljubitelj motora i auta, voli adrenalin. Društvu sam rekao da je on super lik,da s njim nema frke. a onda je bilo šta je bilo..

Po meni su su opustenost(kul) i odgovornost(sposobnost)..  suprotni pojmovi.

Kad ucim 2 roka za redom ne ide mi humor, cudan sam na kafama i sl.
A kad blejim na raspustu u sustini sam malo gluplji jer nema odgovornosti ni napora Smiley.

E poenta je u ravnotezi izmedju toga. Radit sve obaveze na vrijeme a bit kul ko da te nije briga.

Brat ne moze trenutno da razumije vase zajebancije jer ga jede 300 briga i odgovornost prema porodici.
Razumi ga jebiga.

Ajd s drustvom budi ako ti znace, al ako imas takvu briznu porodicu jebiga ispostuj i njih. Javljaj se uvijek na vrijeme, bez obzira sto te zajebavaju.
Jebiga nije ni njima lako, oni to vjerovatno iz nervoze, nije lako biti bez jednog clana, vjerovatno ni tebi.
A samo je pojacavas (nervozu) ako se ne javljas i ponasas kao da bjezis i da te smaraju.

Reci i drustvu ako te zezaju za javljanje na telefon i sl. "jebite se ne znate vi kako je majci i bratu bez oca, kolko brinu za mene." Iskrenost se uvijek cijeni jer nema svako petlju da neke svoje stvari kaze naglas   Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 18
OS
Windows XP
Browser
Chrome 39.0.2171.65
Pa evo da vam kažem da sam pričao sa bratom. Izvinio sam mu se za svoje reči, rekao da mi je žao. Očekivao sam da će se i on meni izvinuti, ali nije bilo ništa od toga. Samo mi je rekao da ću njihovo (kevino i njegovo) poverenje ponovo steći tek kad dokažem da sam se uozbiljio i počeo da razmišljam svojom glavom (mislim šta, jel treba sa 14 g.da počnem da radim ili da samo učim, da se nimalo ne zabavljam...) Rekao je i to da ako mi smeta što brinu,ako želim slobodu i ako smatram da sam dovoljno odrastaoda onda treba i da snosim posledice za svoja dela (ne znam jel tu mislio na batine!) i da ne očekujem od njega da me onda idući put vadi iz problema. Poslušao sam vaše savete i nisam mu protivrečio iako mi neke stvari koje je rekao nisu bile prave, al eto suzdržao sam se,najviše jer je na kraju dodao da ne želi da se svadjamo jer on mene  voli,samo ne želi da podjem pogrešnim putem, i da me moli da ga više ne doodim u situaciju da mora da me kažnjava..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
OS
Windows 7
Browser
Chrome 35.0.1916.86
Svaka ti cast momak.

Al et to je pocetak. Stekni povjerenje, bice valjda lakse i bolje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 15. Nov 2024, 12:55:02
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: bratom

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.123 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.