Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 15. Nov 2024, 10:27:47
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: problem sa bratom  (Pročitano 13446 puta)
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 38.0.2125.111
Do sada sam se malo zezao al sad cu da budem ozbiljan.

Prva stvar je da se ne kurcis. To sto ti mislis da ces da ispadnes picka u drustvu to je samo znak da ti verujes da si picka u drustvu. A ako te drustvo podstice da tako mislis o sebi onda treba da promenis drustvo. Jasno stavi do znanja svojim postupcima da treba da imaju poverenje u tebe, nemoj da ti to bude preokupacija nego jasno sebi reci da zelis da imas svoje ja. Ti si kao zena neka ovde dosao i kukas kako te brat cima. Pa naravno da te cima kada se druzis sa ko zna kim. Ne mozes da me ubedis da si jos toliki da neko na tom vidikovcu nije pusio dzoint ako nisi i ti sam. Eto to je prvi razlog zbog kog bih te i ja iscimao a ne tvoj brat.

Kada ljudi imaju poverenja u tebe onda im nije bitno sa kim se druzis. Ti si ti i to je to. Ja sam bio nepusac i sada sam, celu srednju skolu sam svaki dan po 2h sedeo sa 7 ljudi od kojih su svih 7 pusaci i nikada nisam pusio. Smrdeo sam na cigare svaki dan ali nikad mi majka a ni brat nije pitao da li pusim? Zasto? Zato sto znaju ko sam i sta sam.

Znaci ako odes i napravis pizdariju a neces da kazes bratu pa onda mu places da te vadi iz govana, onda ocekuj da te nece postovati. Kada budes stao za sebe, kada prvo njemu budes rekao da ne moze on tebe da udari a posle resio sa sobom u glavi cinjenicu da mislis da si picka(sto verovatno i jesi) e onda ces imati postovanja od drugih. Do tada ces da ides ko i mali MUja tamo gde idu i svi Turci. DO tada tvoj brat ima apsolutno realan razlog da bude zabrinut za tebe.
« Poslednja izmena: 21. Nov 2014, 14:49:32 od Orfanelin »
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 33.0
Што си запео за тај џоинт, пусти дечка на миру... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 38.0.2125.111
Zapeo sam zato sto laze. ZNam da laze. Jer sam bio u njegovoj kozi Smile
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 33.0
mob
Nokia 
Pa evo da vam kažem da sam pričao sa bratom. Izvinio sam mu se za svoje reči, rekao da mi je žao. Očekivao sam da će se i on meni izvinuti, ali nije bilo ništa od toga. Samo mi je rekao da ću njihovo (kevino i njegovo) poverenje ponovo steći tek kad dokažem da sam se uozbiljio i počeo da razmišljam svojom glavom (mislim šta, jel treba sa 14 g.da počnem da radim ili da samo učim, da se nimalo ne zabavljam...) Rekao je i to da ako mi smeta što brinu,ako želim slobodu i ako smatram da sam dovoljno odrastaoda onda treba i da snosim posledice za svoja dela (ne znam jel tu mislio na batine!) i da ne očekujem od njega da me onda idući put vadi iz problema. Poslušao sam vaše savete i nisam mu protivrečio iako mi neke stvari koje je rekao nisu bile prave, al eto suzdržao sam se,najviše jer je na kraju dodao da ne želi da se svadjamo jer on mene  voli,samo ne želi da podjem pogrešnim putem, i da me moli da ga više ne doodim u situaciju da mora da me kažnjava..

Bravo i za hrabrost da se izviniš i za zrelost da čuješ njegovu grdnju. Trebalo je da i on tebi kaže kako mu je žao što te je udario, ali očito on za to nije dovoljno hrabar. Ipak u onom što ti je rekao se krije između redova priznanje da mu je žao, da te voli i da ne ume bolje.

Ortaci koji luduju nisu dobro društvo mada su verovatno najpristupačnije društvo. Ne treba ko baba da sediš kod kuće ali pokušaj da manje žuriš ka tom ludovanju. Ono nije stvarno zabavno samo je zabranjeno voće pa ti se čini bolje. Brini o sebi i čuvaj se nevolje, a posebno se čuvaj trolova koji će da te izazivaju da uradiš nešto opasno i da ti se rugaju što imaš dobar odnos sa mamom i bratom.

I onako među nama zar nije ona mala što ti se dopada daleko bolje društvo da provedeš slobodno vreme nego neki što urlaju u gnječe ti rebra od muških igara

Orf zna šta priča
« Poslednja izmena: 21. Nov 2014, 15:14:02 od simijon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
OS
Windows 7
Browser
Chrome 35.0.1916.86
Istinu zboris Orf. Al eto momak je mlad 14 god. Tek treba da se gradi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 18
OS
Windows XP
Browser
Chrome 39.0.2171.65

I onako među nama zar nije ona mala što ti se dopada daleko bolje društvo da provedeš slobodno vreme nego neki što urlaju u gnječe ti rebra od muških igara

trenutno nema takve...

Ne mozes da me ubedis da si jos toliki da neko na tom vidikovcu nije pusio dzoint ako nisi i ti sam.

Drugi možda i jeste neko ali ja nisam! A i ako si ti možda to i radio u svoje vreme zašto mora da znači da sam i ja?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 39.0.2171.65
Radio sam ja svasta u svom zivotu, mnogo toga ti ne bih preporucivao.  Smile No ja sam uvek bio svestan u sta se upustam... Sada sebe smatras pickom ako se javis kevi da negde ides a sutra ces da se smatras pickom ako ti jedini ne zapalis dzoint i tako redom. Gledam ja klince po kraju svaki dan 90% su zombiji koji ne znaju gde biju. Evo ja sam godiste tvog burazera, mogu samo da zamislim sta bih mislio i kako bih se ponasao da imam brata koji sa 14 godina sa nekim od tih klinaca ide kolima na neki vidikovac da bleji. A jos se nije ni javio.
Imao sam samo godinu dana vise nego ti a moj tata nije otisao u inostranstvo nego na groblje, imam i ja starijeg brata koji je bio mnogo nezgodniji od tvog starijeg brata (doduse nije me tukao). Ne mozes ti meni da pricas  te price "sto mora da znaci da sam ja?". Ja sam prosao vise u svom zivotu nego sto si ti cuo da moze da se prodje.

Jednu stvar svi problematicni ljudi koje ja znam imaju zajednicko. Uvek gledaju da svoju majku postede. To su takozvane bele lazi. Znam ljude koju si bivali izbodeni pa su onda po mesec dana bili kod "devojke" jer nisu hteli da im se majka nervira. A ti ne mozes pisljivo da joj se javis jer se plasis da ce da ti sere. Serem se ja u tvoj problem i tvoj pubertet. Nece tvoji drugari da misle da si picka nego ti mislis da si picka ali se plasis da ce i oni to da primete. Ako ikad budes promenio stav prema sebi onda ce i svi drugi da promene stav prema tebi. To je tako jednostavno da ne moze da bude jednostavnije.
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 18
OS
Windows XP
Browser
Chrome 39.0.2171.65
A po čemu je on onda bio nezgodniji od mog, ako te nije nikad udario, i kako si gore rekao ništa te nije pitao jer je znao ko si i verovao ti je?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 39.0.2171.65
Pa njegove metode zastite nisu ukljucivale zvocanje i udaranje. Nego mi je jasno stavio do znanja ko je kakav, kako moram da se ponasam, sta treba da radim. Kada se uverio da nisam sonja i da stojim iza svega sto radim onda nije imao potrebu da me proverava. Mada siguran sam da je pustio usi po kraju za svaki slucaj.

Najbolji metod koji ti mozes u razgovoru sa tvojim bratom je da mu pridjes i otvoreno da ga pitas sta je to sto njemu tacno smeta kod tvojih drugova. Sta on konkretno zna o njima. Kako on ocekuje da se ti ponasas. Sta on misli da ti treba da radis. Jer moras da znas ti kad brukas sebe ti brukas i njega. Ti kad dobijes batine on mora da se bije da ih vraca. Ti kad se drogiras on mora da juri dilere da im preti. Ako mislis da si zreo onda pokazi da si zreo i otvoreno pitaj sta ocekuje od tebe i trazi da obrazlozi sve korak po korak.
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
OS
Windows XP
Browser
Chrome 38.0.2125.111
Mozda je tebi jebeno sto ti je u sustini brat postao otac.

Tj. prestao da bude drug i postao autoritet.. shef.

E pa jebiga.. nije ni njemu drago sto mora da preuzme ulogu glavnog. To podrazumijeva i mnoge nervoze a ne samo batinanje tebe.

Nije ti lako, al probaj da razumijes da nije ni njemu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 15. Nov 2024, 10:27:47
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: bratom

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.09 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.