Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 24. Jul 2025, 14:28:09
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: problem pri paljenju 2  (Pročitano 7521 puta)
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1718
Zastava Vršac
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.10
mob
HTC Sensation
Hmmm... Mnogo si bre teska za odrzavanje  Smile
Sto ne volis torente? Torrents are your friends  Smile

Mozes da skines µTorrent. Mali je i jednostavan. Skines, instaliras, posle kliknes na onaj link i on ce sam da se pokrene. Otvorice ti prozor u kome ce ti reci sta zeli da skine, kliknes ok. Kada zavrsi, otvoris µTorrent, kliknes desni klik na Hiren download, i odaberes "Open containing folder".

Ako imas Operu, mozes i preko Opere.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Žena
Poruke 117
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 23.0.1271.97
 Smile Nekad sam skidala da probam kao ono ništa nmžeš da nađeš i više nikad nisam koristila i ne planiram.Začas nađem šta god hoću na google!Živeo google! Smile Našla sam tu verziju skidam msš da može samo da izbrišem i ubacim da li će da radi... Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1718
Zastava Vršac
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.10
mob
HTC Sensation
Ufff... Silno gresis Wink
Google je samo pretrazivac. Hiren hostuje samo novu verziju. Pored CNet-a, Softpedia-e, Tucows-a i drugih pouzdanih hosting sajtova, imas milione prevaranata. Kada se radi o DDL (direct download) sajtovima, tesko su djubre ako nemas premijum. Ili je ogranicena brzina downloada ili su poceli da ogranicavaju na cak do jedan fajl na dan  Smile
Izuzimam ovde mediafire, koji i dalje ne ubija sa reklamama, nema captcha, i mislim da nema ogranicenja, bar ne nekih koji ubijaju u mozak.
Ako hoces tips and tricks za torrente, moze na PM Smiley

Odgovor na pitanje Smiley
Mozda moze, ne znam, trebalo bi  Smile
Fles ti je vec formatiran kako je potrebno. Mislim da bi brisanje svih fajlova i ubacivanje novih odradilo pos'o.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Žena
Poruke 117
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 23.0.1271.97
Pa skidam i preko CNet-a,Softpedia-e, snalazim se kako umem ali ne skidam toliko,skoro ništa neku muziku i toliko,nekad neki program.... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Žena
Poruke 117
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 23.0.1271.97
Neće na početku odma kad učita usb piše Try (hd0.0) fat 16:
A ni na jedno od dos programs neće,isto piše kao malopre Warning!...bla bla... Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1718
Zastava Vršac
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.10
mob
HTC Sensation
Izgleda da nesto nisi dobro uradila Smile
Onaj link koji sam poslednji poslao sam i isprobao. Skini taj mikrotorrent, skini i Hirena ponovo.
Dok to cekas, uradi format i grub.
Mora da radi. Onu verziju 15.2 sam probao usb i cd sam narezao - ne radi. Ova 14-ica radi sa flesa 100% Wink
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Žena
Poruke 117
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 23.0.1271.97
Format na Usb msš?A šta je grub? Smile A da ne treba na boot meni nešto da se promeni,negde... Smile

Off topic:A pazi sad pre 6-7 meseci obarala sam sistem na ovaj stari komp i instalirala wxp professional sp3 i sad mi ne radi desni klik na start meni,na listi programa (primer hoću nzm ni ja desni klik na winamp da uklonim sa liste na meni i ne radi desni klik,i na my computer ikonicu što je na meniu ne na desktopu hoću da kliknem desni klik da vidim eto svojstva neće)nigde ni na listi programa...Jel mogu to nekako da namestim?
« Poslednja izmena: 13. Dec 2012, 23:47:14 od dikirbd »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1718
Zastava Vršac
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.10
mob
HTC Sensation
Pa da. Fles da formatiras, ali pomocu onog alata i po uputstvu. Posle toga pokrenes Grub4Dos installer i odradis po uputstvu. Onda nastavis po utustvu, ali ja bih preporucio sa onime sa torenta...

Mozda da pokusas ovo:
http://www.youtube.com/watch?v=iss8UhG9LNQ
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Žena
Poruke 117
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 23.0.1271.97
 Smile Hah gle stvarno a nameštam tu ono da se sklone my documents i to tako a ovo nisam zapazila Smile Hvala!
A i dalje msš da je bolje sa torenta ja skidam sa njihovog sajta ima sve verzije,i ima svaku da probam dok mi ne dosadi (a već jeste!)! Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1718
Zastava Vršac
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.10
mob
HTC Sensation
Pa ne znam odakle skidas. Na zvanicnom sajtu ja sam video samo najnoviju verziju. Sa druge strane, ovo sa torenta sam proverio veceras i radi. Ja bih to skinuo. Mozes da nadjes i neki stariji mikrotorrent. Ranije su radili i kao portable, nisu morali ni da se instaliraju. Mozda da pokusamo sutra ro da odradimo preko TeamViewera. Zavrsavamo sestu stranu, a nismo stigli ni to alata za testiranje. A mozda cak i nije do harda Smile
Ali... Meni su se zavrsili Teletabisi, i ja bih morao da i idem da spavam. Odmori i ti, pa se cujemo sutra Wink
Laku noc  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 24. Jul 2025, 14:28:09
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.044 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.