Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Jul 2025, 19:13:59
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1 2 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Problem kompjuter koci...  (Pročitano 5664 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 82
OS
Windows XP
Browser
Chrome 21.0.1180.83
Odradio sam test ram memorije sa Memtestom i pustio sam ga samo 2 pass-a i nije prijavio nikakve greske...Nocas cu ga pustiti da prodje 6 pass-a pa cu videti ali ne verujem da ce izbaciti nesto od gresaka...
Znaci ram bi trebalo da je ok ubacen novi hard disk sa koji nemam ni jednu jedinu gresku ubacen nov sistem i dalje koci i secka kad pustim pesme na you tube i ne mogu da gledam filmove online...U cemu jos da trazim problem?ponestaje mi ideja...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.28
au jbt..

ajde redom, deinstaliraj graficku u safe modu, instaliraj najnoviji drajver, instaliraj k-lite codek pack najnoviji, flash najnoviji, ne znam koji win imas, odradi update windowsa, pazi da ne instaliras genuine..

ajd pa javi da mislimo dalje
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 82
OS
Windows XP
Browser
Chrome 21.0.1180.89
Glava me zabolela ceo dan se bakcem oko ovoga i dalje nista uvek isto... Popizdeo sam dodje mi da ga kroz prozor izbacim... Ubacio sam novi driver za graficku instalirao k-lite codec imam najnoviji flash i dalje je sve isto  koci bas punoo...Znaci poludeo sam od njega 3 dana se vec zezam oko ovoga i nikako da ga resim...a sto je najgore 300 stvari sam probao i nema poboljsanja....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.28
jel mozes da pozajmis od nekoga ram i da pozajmis od nekoga napajanje, uzmi makar malo rama i iscupaj sav svoj ram i poteraj neki XP pa da vidis jel secka.. i obavezno uzmi od nekog drugara na test samo napajanje da iskljucis tu mogucnost
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 82
OS
Windows XP
Browser
Chrome 21.0.1180.89
Napajanje mogu da nabavim..A ram ne verujem  da cu tako lako da nabavim imam jedan od 256 koji nisam koristio 3 godine stoji u kutiji i bar jos 512 kad bi nabavio bilo bi dobro...DDR1 je...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 82
OS
Windows XP
Browser
Chrome 21.0.1180.89
Evo pustio sam memtest malo duze da odradi svoje i nije pokazao ni jednu gresku...
Evo slika....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 82
OS
Windows XP
Browser
Chrome 21.0.1180.89
Upravo sad probano novo napajanje i sve je isto..sad cu probati drugu graficku pa javljam rezultate...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 82
OS
Windows XP
Browser
Chrome 21.0.1180.89
Ubacena druga graficka i opet isti simptomi...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.28
budibogsnama..

ostaje da probas jos ram..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 82
OS
Windows XP
Browser
Chrome 21.0.1180.89
Imam 2 rama od 256 koja nisu bila kod mene u kompu...Videcu kako ce reagovati sa njim..mada mislim da ce kociti opet jer je malo to...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Jul 2025, 19:13:59
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.049 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.