Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Problem kod gledanja filmova, verovatno su kodeci u pitanju  (Pročitano 3837 puta)
07. Nov 2007, 21:44:59
Zvezda u usponu

Znas li ti Danice, sta je to Vinca?

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 1971
Zastava Kragujevac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
Pojavljuje mi se problem kada gledam filmove da se desi da ubrza ton i slika za jednu sekundu ili manje ( kao kada premota) i to mozda recimo jednom u minutu. To se desava i kada slusam muziku preko nekog programa ( a da nije winamp ) da se ugrza tako ton. Verovatno su kodeci u pitanju, posto sam nedavno reinstalirao windows, a ranije mi se to nije desavalo. Imam K - lite codeck pack i DivX kodeke, treba li jos neki da instaliram, ili je problem nesto drugo ?

Edit : cesto se desava i da slika kasni u odnosu na ton i to stalno, a ne samo na trenutak.
« Poslednja izmena: 07. Nov 2007, 22:23:47 od cni »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

悪い

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7274
OS
MacOS X
Browser
Mozilla (KHTML,
imas dobre kodeke.eventualno probaj sa mv2pyaer-om,mada je moguce da te zeza i cd rom ako iz njega pustas filmove...

~R
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 103
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
Ubaci Mega Codec Pack i radice ti sigurno kako treba.Nema sumnje da su kodeci u pitanju
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 208
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
Pojavljuje mi se problem kada gledam filmove da se desi da ubrza ton i slika za jednu sekundu ili manje ( kao kada premota) i to mozda recimo jednom u minutu. To se desava i kada slusam muziku preko nekog programa ( a da nije winamp ) da se ugrza tako ton. Verovatno su kodeci u pitanju, posto sam nedavno reinstalirao windows, a ranije mi se to nije desavalo. Imam K - lite codeck pack i DivX kodeke, treba li jos neki da instaliram, ili je problem nesto drugo ?

Edit : cesto se desava i da slika kasni u odnosu na ton i to stalno, a ne samo na trenutak.

Meni se dešavala ista stvar jedno vreme,ali samo kad sam koristio Power DVD...više se ne dešava,ne znam zašto.
Imam K- Lite 345...
« Poslednja izmena: 08. Nov 2007, 13:44:37 od ljooba »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 1971
Zastava Kragujevac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
imas dobre kodeke.eventualno probaj sa mv2pyaer-om,mada je moguce da te zeza i cd rom ako iz njega pustas filmove...

~R

Ista stvar i sa mv2 player-om i za filmove i za muziku, a sto se tice CD roma nije do toga posto pustam filmove i muziku sa hard diska.

Probacu sa Mega Codec Pack -om i K- Lite 345, tako da javljam sta sam uradio. E sad kada instaliram jedne od njih, da li treba da izbrisem K - lite codeck-e ili ne ?
« Poslednja izmena: 08. Nov 2007, 14:41:59 od cni »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
Sony xperia
Trebas, a i ako imas instaliran zasebno Dvix i njega pre nove instalacije Pack-a. U Pack-u vec imas Dvix, tako ako imas instaliran i zasebno, dolazi do sudaranja.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 405
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
tacnije programi za pustanje filmova ni ne prepoznaju divx koji je instaliran preko k-lite jer je skriven negde pa preostaje samo reinstalacija.
IP sačuvana
social share
There's more then one way to lose your life to a killer
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 1971
Zastava Kragujevac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
Najpre sam obrisao DivX i K - lite codeck-e, a onda instalirao Mega Codec Pack, ali izgleda da problem nije resen posto i dalje secka s vremena na vreme kada gledam filmove, i to preko Media Player Classic i MV2 player-a.

Probacu kasnije i K- Lite 345 kodeke pa cu da vidim, mada je izgleda problem mnogo veci nego sto sam mislio.

Verovatno nema nikakve veze, ali pre nekoliko dana sam menjao plocu, procesor i graficku, tako da sam morao da prebacujem sa manjeg hard diska ( posto nije mogao da se stavi na novu plocu zbog prikljucka, jer je starija verzija Hard diska ) na veci pa sam prebacivao sve sa starog na novi ( koji ima 250 GB ) ukljucujuci i muziku i filmove. E sad da li su se mozda tu malo ostetili fajlovi pa sada stuca, pitanje je sad.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 1971
Zastava Kragujevac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
Izvinjavam se zbog duplih postova, ali tako je ispalo.

Probao sam sve kodeke i dalje seckaju i filmovi i muzika pustenih preko bilo kog programa ( cak i VLC playera ), tako da problem i definitivno nije u njima, a ni u filmovima posto secka i na onima sa CD i na filmovima koje skinem sa neta.

Pre nego sto posegnem za radikalnim potezom ( reinstalacija windows -a ), zanima me da li neko moze da pretpostavi o cemu se radi. Moguce je da je bilo greske u samom instaliranju windows-a, ili dolazi do problema zbog programa koje sam kasnije instalirao. Recimo instalirao sam Avira anti virus, Spybot- search & destroy i ad-aware 2007, da nije problem mozda sto imam sta tri ?

Da znam da cu problem resiri reinstalacijim, ne bih se uopste dvoumio niti bih trazio ovde pomoc, ali nikako ne bi valjalo da i posle reinstalacije windows-a problem i dalje ostane.

Hvala u svakom slucaju.
« Poslednja izmena: 11. Nov 2007, 00:47:00 od cni »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Srbija sa 'J' ko Nokia :)

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 4017
Zastava beograd
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
Nokia n80 i MyPal A639
ajde probaj da skines gom player on ima kodake u sebi i besplatan je imas ga u besplatnim programima ovde.
« Poslednja izmena: 11. Nov 2007, 01:02:43 od fisca »
IP sačuvana
social share
Kada sve ko za inat krene po zlu, dignem glavu visoko najvise- ko da su najlepse pesme za mene pevane. Ne dam se stisnem zube ko da je sva, snaga sveta u mojim rukama, od srca smejem se kad je najteze. Jer ja se gorih ne bojim jos mogu svetove lomiti i sve dok postojim jos mogu ponovo krenuti...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.094 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.