Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Avg 2025, 19:50:49
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 23 24 26 27 ... 30
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pro Evolution Soccer 2014  (Pročitano 33093 puta)
Poznata licnost

Гробари Нови БеГе

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 4919
Zastava Blokovi batice...
OS
Windows XP
Browser
Chrome 29.0.1547.76
mob
Nokia 5800 express mus
Ja ne kapiram zasto je Savicu stalo da nas ubedi da je ovo los fudbal?
I opet vices nekome,kako ti sumnjas da je on/ja igrao fifu uopste,kako sumnjas da je ikada igrao fudbal itd.Ti to ne mozes znati.I prestani da pominjes to kao razlog.

Ja kazem,imamo tonu sati od Fife wc 2010-fifa 14 demo (cekam full i dalje),i znam o cemu pricam kada kazem nesto protiv fife.I zato cu ti lako odgovoriti na tvoj post:

U FIFI su go'lovi daleko raznovrsniji. Golmani na FIFI su odlicni i mnogo bolji nego na PESu i prirodnijii i prave normalnije poteze. Dati gol iz daljine na FIFI je mnogo teze nego na PESu. I ti golovi uopste nisu cesti.

Slazem se za golmane. Ali ovde nije tema fifa vec Pes. A i kao sto rekoh,imam kompilaciju,sta golmani sve brane,player vs player,i jako su dobri. Sto se suteva tice,apsolutno netacno! Jako je lako dati gol na Fifi 13/14 iz daljine,to je bilo daleko normalnije u 10/11/ kada je trebao tajming. I to je istina. Igram je previse,pa znam. A u Pes-u,sada je nemoguce dati gol iz daljine  Smile  Desi se,retko,i budu sjajni.

Citat
To sto vi pojedini primate mnogo golova to je zato sto ne znate da igrate FIFU i odbranu na istoj i zato sto ste navikli na picite R1+X kao maloumni i da vas boli dupe. Na FIFI moras da povlacis stopere, postavljas ih i da ocenih kada treba da startujes na lotpu. ZNaci nema automatizovane odbrane, vec moras da razmisljas, a ocito da nekim to nije jaca strana i zato im je FIFA krs. Samo sto ljude ne vole da priznaju da nesto ne znaju, pa im je kriva igrica.

R1+x odbrane u Pes-u nema vise. Igra se uz pomoc R3,desnog analoga.A druga stvar,niko nije rekao da je fifa krs zbog toga,ali ocigledno,toliko si zatucan kao fanboy pa neces da cujes sta pricaju ljudi.

Citat
Sto se tice maloumnog dodavanja na FIFI, ja stvarno ne znam gde si ti to video i sta je u FIFI maloumno kod dodavanja. U FIFI za razliku od PES-a igrac doda uvek onako kako zelis, to ne znaci da je pas uvek uspesan, ali je uvek onako i tamo gde si zamislio. Dok u PES-u neretko doda tatlno pogresno i tamo gde uopste nisi dodavao.  Opet jedna glupost bez iti jednog argumenta sa tvoje strane.

Opet cu reci,predugo igram fifu pa znam. Kucaj ping-pong passing in Fifa. Shvatices (ako budes zeleo).
Igra je zasnovana na skriptama,napred-nazad za 2 seknude,a sve to prikrivaju animacije (koje su uzgred jako dobre).

Citat
Glavni razlog zbog cega ljudi vole vise PES je zato sto je laksi, ne mora da se razmislja i sto ima brdo bagova koje kada skontas mozes da iskoristis u svoju prednost. Dok na FIFI moras da razmisljas u odbrani, pravis akcije u napadu(naravmo kada igras protiv nekoga ko zna da igra ili na legendary) i ima daleko daleko manje bagova.

Ovo svi na forumima potenciraju kao znak da je los Pes 2014. Molim te,koji su to bagovi,mene zanima? Na osnovu kojih mozes da pobedis lako. NA ovo ocekujem odgovor. NApisao si da ima BAG,a nisi napisao koji,pa me zanima,koliku ces laz da smislis (ne mesaj 2008-2013 u ovo,jer su to najgori fudbali ikada).A to da mora da se razmislja u fifi...Isto je kao i u Pes-u.

Citat
Sve u svemu FIFA je fudbal ipo za PES vec godinama i vije ih u svim segmentima, dok PES nije napravio dobar fudbal od PES6. To je cinjenica. Razlozi zbog kojega pojedini i dalje dizu PES u nebesa u odnosu na FIFU su ne znanje igranja FIFE, nostalgija i predrasude prema FIFI. Naravno postoji i stvar ukusa sto je normalno, ali u mnogo vise slucajeva su ove pve stvari.

U pravu si za ovo.Fifa trenutno jeste bolja.Poslednji dobar pes je bio pes 6,ali onda je izasao Pes 2014.Videces koji ce se igrati kada krene next-gen i kad se srede "bagovi" iz 2014. Ovo je fenomenalna podloga za buducnost.
Ja imam jednu teoriju.Ja igram oba fudbala,jer tezim ka tome da imam dva dobra i da igram sto vise,pokazacu ti svoju gejmersku karticu sa xbox-a da vidis sate,i koliko imam fifa-e,i na osnovu toga sam ovo zakljucio,posle izlaska 2014:
"Igrao sam fifu,jer je nisam znao,a sad igram pes,jer poznajem fifu".
Fudbal treba da igra dzojped,drugari,a ne skripte i komp.Valjda ces shvatiti jednog dana,ako budes zeleo,ako ne,nikom nista.
Ja i dalje jedva cekam full fife (za xbox) da mi stigne,da vidim,ali dok ne ubace inerciju igraca,i ne smanje,bar duplo brzinu gempleja,nema nista od dobrog fudbala.
Nemoj da vam "skijaske" animacije zamucuju vid.Pogledaj malo dublje.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2880
OS
Windows 7
Browser
Chrome 29.0.1547.76
Није лош пес, доста се теже долази до гола, а и одбрана је боље урађена, више брзина на игра толику улогу, голмани су колико толико побољшани, вероватно су по Стојкету радили ону интервенцију као у рукомету  Smile, највећа катастрофа су стрелице код извођења корнера и слободњака; и мени мало касни кад мењам играча, али навикне се човек, пре него што сам га инсталирао на основу коментара сам помислио да је најгори фудбал икада, а није тако. Углавном, тако је сваке године, кукају сви редом, па се после сви ти врате песу.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 83
OS
Windows
Browser
Chrome 29.0.1547.76
sta sad ovaj fifas dosao ovde i prosipa fore kako je on igrac kako se razumije  Smile
kad si vec tako pametan sto dolazis na dio za pes i komentarises i raspravljas se da je fifa bolja ako je bolje idi na temu od fife i komentarisi kako nisu dobro napravili neku facu ili tako nesto
kad udjem na temu od pesa ne zelim da citam kilometarske tekstove od tebe ili nekoga o tome kako je fifa bolja  Smile

Pa ti nemoj citati.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 83
OS
Windows
Browser
Chrome 29.0.1547.76
Ja ne kapiram zasto je Savicu stalo da nas ubedi da je ovo los fudbal?
I opet vices nekome,kako ti sumnjas da je on/ja igrao fifu uopste,kako sumnjas da je ikada igrao fudbal itd.Ti to ne mozes znati.I prestani da pominjes to kao razlog.

Ja kazem,imamo tonu sati od Fife wc 2010-fifa 14 demo (cekam full i dalje),i znam o cemu pricam kada kazem nesto protiv fife.I zato cu ti lako odgovoriti na tvoj post:

U FIFI su go'lovi daleko raznovrsniji. Golmani na FIFI su odlicni i mnogo bolji nego na PESu i prirodnijii i prave normalnije poteze. Dati gol iz daljine na FIFI je mnogo teze nego na PESu. I ti golovi uopste nisu cesti.

Slazem se za golmane. Ali ovde nije tema fifa vec Pes. A i kao sto rekoh,imam kompilaciju,sta golmani sve brane,player vs player,i jako su dobri. Sto se suteva tice,apsolutno netacno! Jako je lako dati gol na Fifi 13/14 iz daljine,to je bilo daleko normalnije u 10/11/ kada je trebao tajming. I to je istina. Igram je previse,pa znam. A u Pes-u,sada je nemoguce dati gol iz daljine  Smile  Desi se,retko,i budu sjajni.

Citat
To sto vi pojedini primate mnogo golova to je zato sto ne znate da igrate FIFU i odbranu na istoj i zato sto ste navikli na picite R1+X kao maloumni i da vas boli dupe. Na FIFI moras da povlacis stopere, postavljas ih i da ocenih kada treba da startujes na lotpu. ZNaci nema automatizovane odbrane, vec moras da razmisljas, a ocito da nekim to nije jaca strana i zato im je FIFA krs. Samo sto ljude ne vole da priznaju da nesto ne znaju, pa im je kriva igrica.

R1+x odbrane u Pes-u nema vise. Igra se uz pomoc R3,desnog analoga.A druga stvar,niko nije rekao da je fifa krs zbog toga,ali ocigledno,toliko si zatucan kao fanboy pa neces da cujes sta pricaju ljudi.

Citat
Sto se tice maloumnog dodavanja na FIFI, ja stvarno ne znam gde si ti to video i sta je u FIFI maloumno kod dodavanja. U FIFI za razliku od PES-a igrac doda uvek onako kako zelis, to ne znaci da je pas uvek uspesan, ali je uvek onako i tamo gde si zamislio. Dok u PES-u neretko doda tatlno pogresno i tamo gde uopste nisi dodavao.  Opet jedna glupost bez iti jednog argumenta sa tvoje strane.

Opet cu reci,predugo igram fifu pa znam. Kucaj ping-pong passing in Fifa. Shvatices (ako budes zeleo).
Igra je zasnovana na skriptama,napred-nazad za 2 seknude,a sve to prikrivaju animacije (koje su uzgred jako dobre).

Citat
Glavni razlog zbog cega ljudi vole vise PES je zato sto je laksi, ne mora da se razmislja i sto ima brdo bagova koje kada skontas mozes da iskoristis u svoju prednost. Dok na FIFI moras da razmisljas u odbrani, pravis akcije u napadu(naravmo kada igras protiv nekoga ko zna da igra ili na legendary) i ima daleko daleko manje bagova.

Ovo svi na forumima potenciraju kao znak da je los Pes 2014. Molim te,koji su to bagovi,mene zanima? Na osnovu kojih mozes da pobedis lako. NA ovo ocekujem odgovor. NApisao si da ima BAG,a nisi napisao koji,pa me zanima,koliku ces laz da smislis (ne mesaj 2008-2013 u ovo,jer su to najgori fudbali ikada).A to da mora da se razmislja u fifi...Isto je kao i u Pes-u.

Citat
Sve u svemu FIFA je fudbal ipo za PES vec godinama i vije ih u svim segmentima, dok PES nije napravio dobar fudbal od PES6. To je cinjenica. Razlozi zbog kojega pojedini i dalje dizu PES u nebesa u odnosu na FIFU su ne znanje igranja FIFE, nostalgija i predrasude prema FIFI. Naravno postoji i stvar ukusa sto je normalno, ali u mnogo vise slucajeva su ove pve stvari.

U pravu si za ovo.Fifa trenutno jeste bolja.Poslednji dobar pes je bio pes 6,ali onda je izasao Pes 2014.Videces koji ce se igrati kada krene next-gen i kad se srede "bagovi" iz 2014. Ovo je fenomenalna podloga za buducnost.
Ja imam jednu teoriju.Ja igram oba fudbala,jer tezim ka tome da imam dva dobra i da igram sto vise,pokazacu ti svoju gejmersku karticu sa xbox-a da vidis sate,i koliko imam fifa-e,i na osnovu toga sam ovo zakljucio,posle izlaska 2014:
"Igrao sam fifu,jer je nisam znao,a sad igram pes,jer poznajem fifu".
Fudbal treba da igra dzojped,drugari,a ne skripte i komp.Valjda ces shvatiti jednog dana,ako budes zeleo,ako ne,nikom nista.
Ja i dalje jedva cekam full fife (za xbox) da mi stigne,da vidim,ali dok ne ubace inerciju igraca,i ne smanje,bar duplo brzinu gempleja,nema nista od dobrog fudbala.
Nemoj da vam "skijaske" animacije zamucuju vid.Pogledaj malo dublje.

Ja se ne bih hvalio sa tim da provodim sate i sate svog zivota za igricom.  Smile

Kao prvo apsolutno mi nije bitno da li cu bilo koga ubediti u bilo sta. Niti zbog toga pisem. Vec cisto iznosim svoje misljenje. Mada ocito da jer nije moguce normalno komunicirati i izneti svoje misljenje gomili nolajfera i luzera, a da ne pocnu da histerisu i seru. Pocetnicka greska sa moje strane. Takodje ne interesuje me koliko si ti sati svog zivota proveo za FIFOM ili PESom, ja imam svoje misljenje i svoje oci da vidim koji je fudbal bolji i po meni to je FIFA. Uostalom veliki pad popularnosti PES-a u celom svetu, a porast popularnosti FIFE takodje u neku ruku govore koji je bolji(i ako popularnost nije uvek merodavna).  

Odgovoriscu ti samo na 2 stvari. Prva je gde si me nazvao fanboy, sto nikada nisam bio niti jedne igrice(mozda kao klinac PES-a), jer nisam gejmer i igram samo fudbal i basket i to vecinom sa drustvom i samim tim volim da igram dobar i realan fudbal bez mnogo bagova, tj svi u drustvu volimo i zato smo presli na FIFU svi jer je volja i realnija i samim tim zanimljivija. Zasto je bolja izneo sam milion razloga samo ti ocito ili ne znas da citas, ili si glup da shvatis ili samo bezobrazan.

Druga stvar na koju cu ti odgovoriti je taj bag koji moze da se koristi, a gde ti ocito opet ne znas da citas ili si glup ili bezobaraz, pa cu da citiram sam sebe:
"Npr na ovom novom PES-u ima jedan strasan bag pomocu kojeg mozes uvek kada kreces sa centra da dodjes u izglednu sansu za gol i pomocu tog baga npr svaku drugu tekmu dam gol. Nekima bi to bilo do jaja, ali meni je to glupo, jer ne volim lake golove i golove zahvaljujuci bagovima."
To je zato sto igraci onoga ko krece sa centra odmah reaguju na komande, a protivnikovi nakon par sekundi od zvizduka. Uz to ima i jos par nestalnih bagova, ali ovaj je prisutan svaki put. Samo je fora da se odmah krene prema protivnickom golu cim krenes sa centra i stignes svaki sut do stopera i tek tada pocnu da reaguju protivnicki igraci.

Ajde da zvarsimo sa raspravom, jer stvarno nemam nameru da se raspravljam sa bilo kim i da me pritom gomila zaludjenih gejmera napada i naziva svakakvim imenima. Tako da zavrsavam sa raspravom. Svako igra sta zeli i sta mu vise odgovara, bio to realan ili ne fudbal. Pozdrav
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Гробари Нови БеГе

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 4919
OS
Windows XP
Browser
Chrome 29.0.1547.76
mob
Nokia 5800 express mus
 Smile

Citat
"Npr na ovom novom PES-u ima jedan strasan bag pomocu kojeg mozes uvek kada kreces sa centra da dodjes u izglednu sansu za gol i pomocu tog baga npr svaku drugu tekmu dam gol. Nekima bi to bilo do jaja, ali meni je to glupo, jer ne volim lake golove i golove zahvaljujuci bagovima."
To je zato sto igraci onoga ko krece sa centra odmah reaguju na komande, a protivnikovi nakon par sekundi od zvizduka. Uz to ima i jos par nestalnih bagova, ali ovaj je prisutan svaki put. Samo je fora da se odmah krene prema protivnickom golu cim krenes sa centra i stignes svaki sut do stopera i tek tada pocnu da reaguju protivnicki igraci.

Ovo bih voleo da vidim uzivo  Smile

Citat
i zato smo presli na FIFU svi jer je volja i realnija i samim tim zanimljivija. Zasto je bolja izneo sam milion razloga samo ti ocito ili ne znas da citas, ili si glup da shvatis ili samo bezobrazan.

Ja sam ti argumentovano dao zasto ne valja.No dobro.

A ovo sto prozivas ljude,a niti ih znas,da su no-lajferi,i da smo ne znam sta sto igramo igre (samim tim si sebe stavio u isti kos),nije u redu. Tako da bih te molio da preskocis taj deo i prestanes da prozivas ljude.
« Poslednja izmena: 24. Sep 2013, 16:18:47 od nikolapfc89 »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 29.0.1547.76
mob
Nokia krntija
Ја мислим да би требало да се побијете ко људи.
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2880
OS
Windows 7
Browser
Chrome 29.0.1547.76
Ја сам за, и онако је никола лудаци падињска скела, био у емисији код бранкице.  Smile Smile
а плус што му је рекао да је лузер и нолајфер, аооо аооо .. не причај са њим ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 29.0.1547.76
 Smile
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Гробари Нови БеГе

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 4919
OS
Windows 7
Browser
Chrome 29.0.1547.76
mob
Nokia 5800 express mus
Ej bre,alo bre  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13403
OS
Windows 7
Browser
Chrome 29.0.1547.76
mob
HTC m9
Pa ti nemoj citati.
Citat
pa i ne citam ove tvoje gluposti   Smile
 bilo bi odlicno kad bi moderator izbrisao sve ove postove sto nemaju veze sa igrom tema bi bila mnogo citkija, a ne ovako tekstovi od 3km zbog cega je neka fifa bolja  Smile
IP sačuvana
social share
jafa boy
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 23 24 26 27 ... 30
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Avg 2025, 19:50:49
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.