Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 16. Avg 2025, 06:29:50
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 22 23 25 26 ... 30
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pro Evolution Soccer 2014  (Pročitano 32922 puta)
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 10671
Zastava Novi Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 28.0.1500.71
Ne znam kako je kod vas koji igrate na PC ili PS3 ali kod mene sve radi normalno, ne koči ništa, ne kasne komande, čak je i grafika sasvim dobra pogotovu kad se igra full hd 1080p. Naravno da nije savršen fudbal ali bar su nešto promenili za razliku od ranijih godina i sad je samo stvar ukusa da li će se nekom svideti ili ne. Vi koji mislite da je Fifa bolja igrajte nju. Svaka čast EA za one 2 Fife iz 2010. godine ali ove poslednje su isto sranje kao što su bili i PESovi. Muka mi je kad čujem ono Fifa objasnila opet... Ako je nekom zanimljivo da jurca po skraćenom igralištu sa ogromnim golovima gde su rezultati 5-3 i 6-4 nek igra Fifu 13... videćemo šta i kako u FIfi 14 ali zapamtite da na ovoj generaciji igara fudbalskih simulacija ne može biti...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 83
OS
Windows
Browser
Chrome 29.0.1547.76
Ne znam kako je kod vas koji igrate na PC ili PS3 ali kod mene sve radi normalno, ne koči ništa, ne kasne komande, čak je i grafika sasvim dobra pogotovu kad se igra full hd 1080p. Naravno da nije savršen fudbal ali bar su nešto promenili za razliku od ranijih godina i sad je samo stvar ukusa da li će se nekom svideti ili ne. Vi koji mislite da je Fifa bolja igrajte nju. Svaka čast EA za one 2 Fife iz 2010. godine ali ove poslednje su isto sranje kao što su bili i PESovi. Muka mi je kad čujem ono Fifa objasnila opet... Ako je nekom zanimljivo da jurca po skraćenom igralištu sa ogromnim golovima gde su rezultati 5-3 i 6-4 nek igra Fifu 13... videćemo šta i kako u FIfi 14 ali zapamtite da na ovoj generaciji igara fudbalskih simulacija ne može biti...

Ja igram na PS3 i opet steka svaki put kada je lopta u 16m tako da je to do igrice, takodje kasne i sutevi i tu sve one greske koje sam naveo u predhodnim postovima.
Sto se tice FIFE ti istu ocito nisi igrao. Jer niti je skracen teren, sta vise da si igrao video bi da teren izgleda mnogo veci i realniji nego u PESU, zatim rezulati uopste nisu tako visoki ako znas da igras odbranu(npr ja nikada ne primim vise od 2 gola, a i to se jako retko desava). Problem je ro su ljudi navikli na maloumo R1+X iz PES-a i onda kada igraju FIFU gde to nema i gde moras lepo da se postavljas u odbrani onda im je to cudno i ne znaju da igraju i zato primaju mnogo golova i onda seru kako je FIFA losa, ne daj boze da je to zbog toga sto su oni glupi da nauce da igraju odbranu. Kada se nauci lepo igrati odbrana FIFA je daleko bolji i realnji fudbal. Ne pricam ovo jer sam ja neki ljubitelj FIFE, jer nisam. Ja sam ljubitelj dobrog fudbala i iz tog razloga do negde 2007-08 igrao iskljucivo PES, jer je bio bolji, ali od negde 2008 igeam FIFU jer sije PES u svim segmentima od tada. Protiv FIFE mogu da pricaju samo slepi zaljubljenici u PES koji istu nisu ni igrali ili oni koje mrzi da nauce da igraju pravi fudbal vec vole fudbal kao sto je PES gde ne moras niti malo da razmisljas, vec u odbrani picis R1+X i boli te racku, a u napadu ti je bitno da imas brzog igraca. Isto tako sam i ja pricao dok nisam probao FIFU, jer sam bio pun predrasuda o istoj. Sve u svemu po meni PES je nastavio sa losim radom i od PES6 nije izbacio dobar, dok FIFA nastavlja sa dobrim i ko zna koju god za redom sije PES. Nije ovo nikakav PES vs FIFA post, samo cinjenice.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 29.0.1547.66
mob
Nokia krntija
Осим начина играња одбране, у Фифи ми се опасно свиђа и то што дриблинг не пролази често и што су дуели играча реалнији. Исто ми се свиђа што можеш да се заградиш, што има онај шут са ефеом на р2, што не можеш да прешпринташ цео терен у фул спиду, јер се играч умара и мораш да га дозираш. Вештина је дати слободњак, чак и пенал.
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

'bem li ga

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9627
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 23.0
mob
SonyEricsson xperia m2
Осим начина играња одбране, у Фифи ми се опасно свиђа и то што дриблинг не пролази често и што су дуели играча реалнији. Исто ми се свиђа што можеш да се заградиш, што има онај шут са ефеом на р2, што не можеш да прешпринташ цео терен у фул спиду, јер се играч умара и мораш да га дозираш. Вештина је дати слободњак, чак и пенал.

Sve to isto važi i za PES.
IP sačuvana
social share
"Da je ustaša rođen u Srbiji bio bi četnik. Da je četnik rođen u Hrvatskoj, bio bi ustaša. Da je hrišćanin rođen pre 2500 godina u Grčkoj, verovao bi u Zevsa. Da je musliman rođen pre 3500 godina u Egiptu, verovao bi u Ozirisa. Vaša nacionalnost i veroispovest zavise od vremenskog i geografskog položaja na kojem ste rođeni. Nacije i religije su izmišljene da vas razdvajaju, da se zbog istih ubijate, a da se ratnoprofiterska bagra bogati na vašim jeftinim životima."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 17114
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 23.0
pes je zato i presao na novi emdžin da bi se njime priblizio fifi i poceo da uvodi stvari kao i fifa od pre dve-tri godine ne znam tacno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Гробари Нови БеГе

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 4919
Zastava Blokovi batice...
OS
Windows
Browser
Chrome 29.0.1547.76
mob
Nokia 5800 express mus
Ne znam kako je kod vas koji igrate na PC ili PS3 ali kod mene sve radi normalno, ne koči ništa, ne kasne komande, čak je i grafika sasvim dobra pogotovu kad se igra full hd 1080p.

Ni meni ne kasne,sve radi perfektno. Isto na xbox-u.
Slazem se sa ovime. Igrao sam Pes na 1080p preko HDMI ulaza,na TV-u 102cm,slika je bar duplo bolja nego na PCju. Objasnjava grafika.

Citat
Muka mi je kad čujem ono Fifa objasnila opet... Ako je nekom zanimljivo da jurca po skraćenom igralištu sa ogromnim golovima gde su rezultati 5-3 i 6-4 nek igra Fifu 13... videćemo šta i kako u FIfi 14 ali zapamtite da na ovoj generaciji igara fudbalskih simulacija ne može biti...

To i mene najvise nervira. Jurnjava ko muve bez glave,napred-nazad,igraci skrecu kao formula 1 izmedju cunjeva,nema inercije. Rezultati ko na vaterpolo mecu. I ono sto najvise nervira - brzina igre. To su popravili u 14ici. Ali moraju da smanje brzinu igre bar troduplo. Imam preko 1000 sati fife 13,i jos duplo fife 10,11 i 12. Znam o cemu pricam,konzolu sam nabavio zbog FIFA-e,ali jednostavno,fudbal im je svake godine sve gori. Sto se tice 14ice,obecava,sredili su neke stvari zbog kojih sam ludeo u 13ici. Ali brzina je i dalje nerealno brza.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 10671
Zastava Novi Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 28.0.1500.71
Sto se tice FIFE ti istu ocito nisi igrao. Jer niti je skracen teren, sta vise da si igrao video bi da teren izgleda mnogo veci i realniji nego u PESU, zatim rezulati uopste nisu tako visoki ako znas da igras odbranu

Naravno da sam je igrao, mnogo više nego PES. Kad kažem kratak teren i veći golovi ne mislim bukvalno već to da se sa nekoliko dodavanja lako stiže do protivničkog gola i u slučaju da igraju Barsa-Real svaki šut na gol je gol. Da ne pominjem što svi golovi izgledaju maltene isto.

Problem je ro su ljudi navikli na maloumo R1+X iz PES-a i onda kada igraju FIFU gde to nema i gde moras lepo da se postavljas u odbrani onda im je to cudno i ne znaju da igraju i zato primaju mnogo golova i onda seru kako je FIFA losa, ne daj boze da je to zbog toga sto su oni glupi da nauce da igraju odbranu. Kada se nauci lepo igrati odbrana FIFA je daleko bolji i realnji fudbal

To ja isto mogu sad i tebi da kažem. Navikao si npr. na ono maloumno dodavanje u FIfi pa ti je ovaj PES 2014 glup. Nauči ti da igraš ovaj novi PES pa ti neće biti glup.... Meni je skroz zanimljiv, posle tolikih godina konačno nešto novo... e sad što neki imaju probleme tipa seckanje, trzanje, kočenje, kašnjenje komandi, mutna slika, itd to je sasvim nešto drugo...

Meni ne smeta kad neko kaže ovaj novi PES je sranje, svako ima svoje mišljnje i zna da li mu igra leži ili ne. Nervira  me kad kažu ovo je sranje a Fifa je do jaja igrajte FIfu, što uopšte nije tačno poslednje 2 godine...

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 83
OS
Windows
Browser
Chrome 29.0.1547.76
Sto se tice FIFE ti istu ocito nisi igrao. Jer niti je skracen teren, sta vise da si igrao video bi da teren izgleda mnogo veci i realniji nego u PESU, zatim rezulati uopste nisu tako visoki ako znas da igras odbranu

Naravno da sam je igrao, mnogo više nego PES. Kad kažem kratak teren i veći golovi ne mislim bukvalno već to da se sa nekoliko dodavanja lako stiže do protivničkog gola i u slučaju da igraju Barsa-Real svaki šut na gol je gol. Da ne pominjem što svi golovi izgledaju maltene isto.

Problem je ro su ljudi navikli na maloumo R1+X iz PES-a i onda kada igraju FIFU gde to nema i gde moras lepo da se postavljas u odbrani onda im je to cudno i ne znaju da igraju i zato primaju mnogo golova i onda seru kako je FIFA losa, ne daj boze da je to zbog toga sto su oni glupi da nauce da igraju odbranu. Kada se nauci lepo igrati odbrana FIFA je daleko bolji i realnji fudbal

To ja isto mogu sad i tebi da kažem. Navikao si npr. na ono maloumno dodavanje u FIfi pa ti je ovaj PES 2014 glup. Nauči ti da igraš ovaj novi PES pa ti neće biti glup.... Meni je skroz zanimljiv, posle tolikih godina konačno nešto novo... e sad što neki imaju probleme tipa seckanje, trzanje, kočenje, kašnjenje komandi, mutna slika, itd to je sasvim nešto drugo...

Meni ne smeta kad neko kaže ovaj novi PES je sranje, svako ima svoje mišljnje i zna da li mu igra leži ili ne. Nervira  me kad kažu ovo je sranje a Fifa je do jaja igrajte FIfu, što uopšte nije tačno poslednje 2 godine...

Napisao si gomilu gluposti.
Kao prvo sasvim je normalna stvar da se uz par dobrih pasova dolazi do protivnickog gola. Tako je i u PES-u, tako je i u zivotu. Ne znam da li si nekada igrao ili trenirao fudbal, cisto sumnjam da jesi, jer da jesi znao bi to. Takodje to kako je svaki sut gol, i kako je svaki gol na istu foru, jer takva g'lupost da vecu odavno nisam procitao. U FIFI su go'lovi daleko raznovrsniji. Golmani na FIFI su odlicni i mnogo bolji nego na PESu i prirodnijii i prave normalnije poteze. Dati gol iz daljine na FIFI je mnogo teze nego na PESu. I ti golovi uopste nisu cesti. To sto vi pojedini primate mnogo golova to je zato sto ne znate da igrate FIFU i odbranu na istoj i zato sto ste navikli na picite R1+X kao maloumni i da vas boli dupe. Na FIFI moras da povlacis stopere, postavljas ih i da ocenih kada treba da startujes na lotpu. ZNaci nema automatizovane odbrane, vec moras da razmisljas, a ocito da nekim to nije jaca strana i zato im je FIFA krs. Samo sto ljude ne vole da priznaju da nesto ne znaju, pa im je kriva igrica.

Sto se tice maloumnog dodavanja na FIFI, ja stvarno ne znam gde si ti to video i sta je u FIFI maloumno kod dodavanja. U FIFI za razliku od PES-a igrac doda uvek onako kako zelis, to ne znaci da je pas uvek uspesan, ali je uvek onako i tamo gde si zamislio. Dok u PES-u neretko doda tatlno pogresno i tamo gde uopste nisi dodavao.  Opet jedna glupost bez iti jednog argumenta sa tvoje strane. 

Sto se tice iranja PES-a isti vrlo dobro igram, jer igram PES(ISS) jos od PS1 i 96 god. zani 17 god  i igrao sam samo njega do izlaska PS3 na kojem je FIFA u svakom pogledu prevazisla PES, dok je do tada PES bio zakon za FIFU koja je bila izuzetno glup fudbal. Tako da ponavljam po ko zna koji put niti sam fan FIFE, niti PESa(sta vise uvek mi je on bio drazi), vec sam ljubitelj dobre fudbalske igre jer generalno to je jedna od retkih igara koju igram i samo sam za razliku od vas slepih ljubitelja PES-a realan. Takodje za razliku od vas ja kada kazem da je PES krs to i potkrepim cinjenicama. Sto npr kod tebe nije slucaj g'de si napiusao neke stvari za FIFU bez iti jednog  argumenta, uostalom ni nemas ih pa zato i palamudis bzvz.

Glavni razlog zbog cega ljudi vole vise PES je zato sto je laksi, ne mora da se razmislja i sto ima brdo bagova koje kada skontas mozes da iskoristis u svoju prednost. Dok na FIFI moras da razmisljas u odbrani, pravis akcije u napadu(naravmo kada igras protiv nekoga ko zna da igra ili na legendary) i ima daleko daleko manje bagova.

Npr na ovom novom PES-u ima jedan strasan bag pomocu kojeg mozes uvek kada kreces sa centra da dodjes u izglednu sansu za gol i pomocu tog baga npr svaku drugu tekmu dam gol. Nekima bi to bilo do jaja, ali meni je to glupo, jer ne volim lake golove i golove zahvaljujuci bagovima. Sto je najgore na svakom pesu poslednjih' godina ima neki bag koji ti ukoliko znas da ga iskoristis daje prednost(na nekima sju to bili direktn sutevi iz kornera na gol, na nekima slobodni udarci, na nekima korneri, na nekim sutevi iz daljine itd. itd.)
Zatim slobodni udarci i korneri su mnogo mnogo laksi na PES-u i mnogo vise golova se tako postize. Pogotovo sada zahvaljujuci ovim strelicama, koje ni ne moras da koristis, jer pre toga na treningu mozes da izvezbas slobodnjake i da tacno znas kako da sutad kako bi svaki put slobodni bio opsanost po gol, kao i korner. Zatim postoji bag gde igrica uvek malo uspori ako je guzva u 16m. Golmani su retardirani i neretko beze prakticno od lopte ili pogresno procene let iste, dok opet nekada brane nemoguce stvari, ali to ne znaci da su dobri jer prave neprirodne greske stalno. Onda mnogo lakse je na PES-u preci vise protivnickih igraca sa jednim igracem, nego na FIFI gde to prosto nije moguce(osim ako ne igras protiv nekog duduka), kao sto ni driblizni na FIFI nisu uvek uspesni(sto je daleko realnije). I ima tu jos milion stvari mrzi me da nabrajam.

Sve u svemu FIFA je fudbal ipo za PES vec godinama i vije ih u svim segmentima, dok PES nije napravio dobar fudbal od PES6. To je cinjenica. Razlozi zbog kojega pojedini i dalje dizu PES u nebesa u odnosu na FIFU su ne znanje igranja FIFE, nostalgija i predrasude prema FIFI. Naravno postoji i stvar ukusa sto je normalno, ali u mnogo vise slucajeva su ove pve stvari.
Ovde zavrsavam dalju raspravu. Svako igra sta mu dogovara. Neko vise voli bagovit i nerealan fudbal koji moze svako i bez malo mozga da igra dobro, a neko realan i tezi fudbal gde treba ukljuciti mozak. Sve je to stvar ukusa.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13403
OS
Windows 7
Browser
Chrome 29.0.1547.76
mob
HTC m9
sta sad ovaj fifas dosao ovde i prosipa fore kako je on igrac kako se razumije  Smile
kad si vec tako pametan sto dolazis na dio za pes i komentarises i raspravljas se da je fifa bolja ako je bolje idi na temu od fife i komentarisi kako nisu dobro napravili neku facu ili tako nesto
kad udjem na temu od pesa ne zelim da citam kilometarske tekstove od tebe ili nekoga o tome kako je fifa bolja  Smile
IP sačuvana
social share
jafa boy
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 10671
Zastava Novi Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 28.0.1500.71
Napisao si gomilu gluposti.

Dobro.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 22 23 25 26 ... 30
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 16. Avg 2025, 06:29:50
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.046 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.