Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 14. Jan 2026, 12:10:39
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 37 38 40 41 ... 77
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pro Evolution Soccer 2011  (Pročitano 127162 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 372
OS
Windows 7
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
SonyEricsson k800i
ma odustacu..nije mi sudjeno izgleda da navezbam ovaj pes kao 2010.... jbg
IP sačuvana
social share
eqweqe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17645
Zastava Крагујевац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 6.0.472.63
mob
HTC 
pa idi,sta te kosta
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1825
Zastava Bosna i Hecegovina
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.63
mob
Samsung Galaxy S4
Ja se polako navikavam, jer mi je sad ljepse igrati sa patch-om. Prije mi je bilo muka kad vidim one majice u Arsenalu, Čelziju itd... Najvecu zamjerku imam na šuteve!!! Postigao sam neke premoćne golove u odnosu na prosli PES i to je za pohvalu, ali idem sam na gol i jedva dohvatim šut a on nabije loptu u drugu drzavu!!! Ili kad hocu da sutiram  u neku stranu....nemoguce....idem ca C. Ronaldom iskosa i dodjem skoro na penal...nedaj Boze da pritisnem u stranu da sutiram...takodje, ne mogu da plasiram loptu...sa golmanom sam 1 na 1 i hocu samo da je pruzim pored njega(postim brzo trcanje,naravno) ali svejedno! On zamahne k'o sivonja!!!
IP sačuvana
social share
"Remember, remember the 5th of November, the gunpowder treason and plot. I know of no reason why the gunpowder treason should ever be forgot."

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2292
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
Ja se polako navikavam, jer mi je sad ljepse igrati sa patch-om. Prije mi je bilo muka kad vidim one majice u Arsenalu, Čelziju itd... Najvecu zamjerku imam na šuteve!!! Postigao sam neke premoćne golove u odnosu na prosli PES i to je za pohvalu, ali idem sam na gol i jedva dohvatim šut a on nabije loptu u drugu drzavu!!! Ili kad hocu da sutiram  u neku stranu....nemoguce....idem ca C. Ronaldom iskosa i dodjem skoro na penal...nedaj Boze da pritisnem u stranu da sutiram...takodje, ne mogu da plasiram loptu...sa golmanom sam 1 na 1 i hocu samo da je pruzim pored njega(postim brzo trcanje,naravno) ali svejedno! On zamahne k'o sivonja!!!

Jebiga jos si zelen naucices  Smile
IP sačuvana
social share
Citat
Buki si tu?Sta cemo da radimo

Citat
kako šta ćemo, pa da završavamo poso  Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 9
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 6.0.472.63
ljudi kupio sam pes11 celu igru posle demo-a i mogu reci da sam prijatno iznenadjen i zadivljen...pes11 je super...
jedno pitanje... koji patch da skinem ?? postavite link ako nije problem za celu igricu... pozz
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 275
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
BlackBerry 
ljudi kupio sam pes11 celu igru posle demo-a i mogu reci da sam prijatno iznenadjen i zadivljen...pes11 je super...
jedno pitanje... koji patch da skinem ?? postavite link ako nije problem za celu igricu... pozz

koliko si platio igru?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17645
Zastava Крагујевац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 6.0.472.63
mob
HTC 

pesedit patch 0.2
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

CRVENA ZVEZDA

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 2378
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 6.0.472.63
mob
Nokia 5310
ja sam ga dao ns ps3 s 45 metara iskosa CR7 i ugasio sam soni izasao napolje..nisam od tad igrao  Smile
IP sačuvana
social share
Cale ti u djubretarimaaa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 142
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
SonyEricsson k550i
Eh ovako igram pes vec duze vrijeme kako na PC tako i na PS2 kao sto znate za PS2 novi PES 11 izlazi najkasnije od svih konzola tamo oko 05.11 znaci vise od mjesec nakon sto je izasla verzija za PC i PS3 , eh mene zanima ovo dali ce na PES 2011 verziji za PS2 biti uradjeni transferi tipa ibra u milanu i krasic juve i ostalo ili ce biti igrica ista kao i za PC sto je izasla sa "starim" transferima jer ako urade to bi bilo ravno katastrofi govorim to iz razloga sto i nije tolika steta kad recimo ne urade zadnje transfere za PC posto ubrzo izadje patch koji sve to ispravi a mi koji igramo PES na PS2 mozemo samo da placemo ako nam ostane recimo ibra u barci a oni mu dodaju vilju ili sta ja znam ne ubace krasica u juve ili boatenga i robinja u milan dobijemo potpuno istu igru kao od prosle godine sa nikakvim promjenama ( posto odavno su prestali unaprijedjivati pes na ps2 sto se tice enginea i grafike zbog izlaska ps3) znaci bez uradjenih zadnjih transfera dobivamo potpuno istu igru od prosle godine i ja mislim da se ne isplati kupovati novi pes ako nista nece uraditi za njega

p.s nadam se da nisam u pravu jer izlazi zadnji od svih konzloa pa ce valjda stici da ubace transfere nove ako nista drugo da se moze bar jos jednu godinu igrati

unaprijed hvala na odgovoru  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Aries
Pol
Poruke 449
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.60
mob
Mitsubishi 
Jel moguce igrati piratski pes 11 preko neta i ako je moguce kako????
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 37 38 40 41 ... 77
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 14. Jan 2026, 12:10:39
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.046 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.