Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 08. Sep 2025, 01:46:15
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 70 71 73 74 ... 77
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pro Evolution Soccer 2011  (Pročitano 121355 puta)
Jet set burekdzija

nemojte deci stavljati drogu u heroin opasno je!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6864
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
mob
Apple Iphone 13
aj napisi bar neke novine,ako se secam rekao si da ce biti novh pesama i bolje odradjeni stadioni...... Smile
IP sačuvana
social share
[/url]

Kad svi misle isto,niko ne misli mnogo!!!

▒▓██ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N ██▓▒
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 2294
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Multi-Regional Patch V2.0

Sadrži : :
-EPL , Seria A , Primera , Bundes Liga , 1. Regional League , 2. Regional League + najbolji holandski timovi(PSV,AZ,AJAX,FEYENORD...) u Others Europe
-Navijanja za 19 ekipa iz dve Regionalne lige.
-PSD(http://pesstatsdatabase.com/PSD/) ocene za ostale lige
-Preko 300 faca od cega 250 za 2 Regionalne Lige
-Ispravni dresovi za sve ekipe
-Grafički dodaci
-3 meseca rađen Option File za dve Regionalne lige.

Credits:
Pes-Serbia(http://www.pes-serbia.com/forum.php)
-CROPES(http://forum.cropes.org/]http://forum.cropes.org)
-balkanpesbox(http://www.balkanpesbox.com/forum]http://www.balkanpesbox.com/forum)
-Pes-Balkan(http://www.pes-balkan.com/forum/]http://www.pes-balkan.com/forum/)

Posebno hvala:
-Goran sa Pes Serbia (GDB folder , mapa ekipa , navijanja i još mnogo toga )
-ZOKA (Preko 100 faca odradio za patch!)
-nesa24 & we9 grobar ( we9 grobar odradio meni u igri , a nesa24 ga je učinio upotrebljivim. Uz to we9 grobar je uradio veliki broj dresova još za prvu verziju peča)
-Mario Yepes ( igrač FK Slavije Sarajevo , jedna od najpreciznije odrađenih ekipa u peču , ogromne zasluge za to idu ovom momku )
-Cuky (CROPES)

I mnogi drugi

DOWNLOAD LINK:http://www.filefactory.com/file/cb844d0/n/Multi-Regional_Patch_V.2.0.7z

Uputstvo za instaliranje :
1.) Fajl dt0f.img ubacite u vaš originalni img folder koji se dobija samom instalacijom PES-a. Tražiće vam da zamenite postojeći dt0f.img fajl , vi naravno klikćete na ,,YES".
2.) Folder Balkan Liga ubacite u My Documents / KONAMI
3.) Sve ostale fajlove ubacite tamo gde vam je instaliran vaš PES 11 ( Konami / Pro Evolution Soccer 11 ) i atačujte BALserver za vaš novi Balkan Liga Patch.exe

Reč autora :

Konačno ! Ne možete da zamislite koliko se dugo radilo na ovome . Zamolio bih vas da ne dođe do krađe OF-a na kojem sam stvarno dugo radio , ukoliko vam se sviđaju ocene igrača , a treba vam neko da vam pomogne oko izrade istih za neki peč kontaktirajte me. Takođe strogo je zabranjeno aploudovati ovaj peč na neki drugi sajt !

Još jedna informacija o peču:

U ovom peču fokusiran sam bio na dve Regionalne Lige , ubaciti što više faca , što više navijanja i što bolje urađene ocene igrača , što tačniji sastavi...Novi transferi nisu ubačeni za ostale ekipe u igri , PSD ocene su za sve ostale ekipe i to za period jun-februar dakle ovaj peč je odrađen za taj period , ocene kao i transferi koji su izvršeni!

-Sledece stadione(13)( Marakana , Stadion Partizana , Karađorđe , Omladinski Stadion , Kralj Petar Prvi , Gradski Stadion Jagodina , Gradski Stadion Subotica , Maksimir , Poljud , Kantrida , Stadion Cibalia , Stadion Pod Goricom , Stadion Grbavica ) mozete downloadovati na sajtu http://www.balkanpesbox.com , imena stadiona su postavljena kako treba unutar igre , medjutim zbog zabrane da se stadioni nadju direktno u patchu , vi morate pojedinačno skinuti stadione i samo ih ubaciti u igru.
IP sačuvana
social share
[size=1]Edit by kokota:jebo vas ja
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23430
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 12.0.742.68
mob
Tel.Me Your.Number
PES11 je sranje, ja bih rekao da je još uvek u BETA fazi jer su neki potezi igrača neobjašnjivi.
Ono što me jako nervira su smerovi kretanja lopte, kad se dodaje i držiš gore desno igrač baci loptu gore desno (45 stepeni), međutim kad se šutira lopta u gol ona ne ide gore desno nego GORE (80 stepeni). Potpuno idiotski.

Što se patcha tiče, koje lige zamenjuju ove 2?
Screenshotovi ti ne valjaju.
Zašto nije napomenuto šta se zamenjuje prekopiranjem fajla u 1. koraku?
Šta znači "atačujte BALserver za vaš novi Balkan Liga Patch.exe"?
Radili ste 3 meseca na ovome a niste umeli ljudski da napišete upustvo. Smešno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 2294
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
PES11 je sranje, ja bih rekao da je još uvek u BETA fazi jer su neki potezi igrača neobjašnjivi.
Ono što me jako nervira su smerovi kretanja lopte, kad se dodaje i držiš gore desno igrač baci loptu gore desno (45 stepeni), međutim kad se šutira lopta u gol ona ne ide gore desno nego GORE (80 stepeni). Potpuno idiotski.

Što se patcha tiče, koje lige zamenjuju ove 2?
Screenshotovi ti ne valjaju.
Zašto nije napomenuto šta se zamenjuje prekopiranjem fajla u 1. koraku?
Šta znači "atačujte BALserver za vaš novi Balkan Liga Patch.exe"?
Radili ste 3 meseca na ovome a niste umeli ljudski da napišete upustvo. Smešno.

Ti si smesan jer se ne razumes u PES i prosipas pamet i kenjas po mom mukotrpnom radu Smiley Zna se koje dve lige se zamenjuju , a ti ocigledno ne igras PES.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23430
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 12.0.742.68
mob
Tel.Me Your.Number
Zbog takvih koji su smešni jer se ne razumeju u PES treba napisati razumljivo upustvo, valjda vam je cilj da što više ljudi skine patch ili ipak nije?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 2294
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Naravno da jeste brate , ali napisao sam uputstvo...Zar nikada nisi skidao patch ? Najprostiju mogucu instalaciju sam sredio , samo zamenis fajlove . Pise ti sta sve dobijas u patchu i ovo je sigurno jedan od najpotpunijih patcheva za ovaj PES...Kazi sta te zanima pa da ti napisem ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23430
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 12.0.742.68
mob
Tel.Me Your.Number
Vidiš nismo se razumeli, u međuvremenu sam otišao na PES forum i video patch 1.0. A ja sam mislio da je ovo što si ti postavio prvi.

Kao što sam gore napisao, nije mi jasno ovo:
"i atačujte BALserver za vaš novi Balkan Liga Patch.exe"

Šta je BALserver?

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 2294
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Balserver je kitserver ovog patcha. Ti treba to samo da prekopiras tamo gde si instalirao patch i on ce se 99% sam prikljuciti na Balkan Liga Patch exe. U Balserveru se nalaze svi fajlovi patcha ; dresovi,face,navijanja...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

nemojte deci stavljati drogu u heroin opasno je!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6864
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
mob
Apple Iphone 13
e jos da si ga zakacio na megaupload bilo bi idealno ovako me jebe ne mogu da skidam najvecom brzinom  Smile  .......nema veze,vazno je da si uradio kako valja i verovatno je super uradjeno zbog nasih stadiona i pesama koje navijaci pevaju.....ja sam na proslom bio razocaran reakcijom publike kada se postigne gol......ocaj zivi, nadam se da si i to popravio!!!!!!svaka cast na izdvojenom trudu i vremenu a cim se slotovi oslobode ja su pokusati da skinem ovu tvoju verziju.........pozdrav!!!
IP sačuvana
social share
[/url]

Kad svi misle isto,niko ne misli mnogo!!!

▒▓██ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N ██▓▒
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 2294
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
e jos da si ga zakacio na megaupload bilo bi idealno ovako me jebe ne mogu da skidam najvecom brzinom  Smile  .......nema veze,vazno je da si uradio kako valja i verovatno je super uradjeno zbog nasih stadiona i pesama koje navijaci pevaju.....ja sam na proslom bio razocaran reakcijom publike kada se postigne gol......ocaj zivi, nadam se da si i to popravio!!!!!!svaka cast na izdvojenom trudu i vremenu a cim se slotovi oslobode ja su pokusati da skinem ovu tvoju verziju.........pozdrav!!!

Samo sto ces morati da odes na balkanpexbox i skines odatle stadione i samo ih ubacis u igru , sve je podeseno tvoje je samo da ih skines i ubacis u dt07 , jebi ga nisam dobio dozvolu da ih direktno ukljucim u patch  Smile

Popravljeno je , imas sad navijanja za 19 ekipa  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 70 71 73 74 ... 77
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 08. Sep 2025, 01:46:15
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.047 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.