Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 18. Sep 2025, 21:33:41
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 65 66 68 69 ... 77
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pro Evolution Soccer 2011  (Pročitano 121690 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1825
Zastava Bosna i Hecegovina
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Samsung Galaxy S4
Nesto mi se zeznulo sa igrom, pa sam je reinstalirao. E sad, koji gamingaccess patch da skinem, da ne moram skidati one apdejte(2.30, 2.50 i to). Znaci, koja je zadnja full verzija ovog patch-a ili mi preporucite neki drugi dobar. Pozeljno je da ima engleski čempionšip.
IP sačuvana
social share
"Remember, remember the 5th of November, the gunpowder treason and plot. I know of no reason why the gunpowder treason should ever be forgot."

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 102
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia N73
Posle duzeg igranja Fifa 11 na xbox 360-ici, probao sam pes 2011 i skapirao koliko je pes postao smesan u odnosu na fifu. Da mi je neko to rekao pre par godina slatko bih se nasmejao, ali se u medjuvremenu sve okrenulo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13403
OS
Windows XP
Browser
Chrome 9.0.597.98
mob
HTC m9
poz
imam problem kad udjem da biram klubove i odem na other latino clubs tako nesto i tu imaj u tri kluba bez ikakvog znaka samo bijela zastavica i na sve tri pise austrija kad kliknem da izaberem odmah me izbaci iz igre.
IP sačuvana
social share
jafa boy
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Posle duzeg igranja Fifa 11 na xbox 360-ici, probao sam pes 2011 i skapirao koliko je pes postao smesan u odnosu na fifu. Da mi je neko to rekao pre par godina slatko bih se nasmejao, ali se u medjuvremenu sve okrenulo.
PES za konzole i komp nije ista stvar.  Smile
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1825
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Samsung Galaxy S4
PES za konzole i komp nije ista stvar.  Smile
Definitivno!
Ne znaci da ce mu se vise svidjeti od Fife, ali znam kako se moji drugovi sjebavaju kad igramo kod mene PES-a na kompu, a dugogodisnji su igraci istog na PS-u.
IP sačuvana
social share
"Remember, remember the 5th of November, the gunpowder treason and plot. I know of no reason why the gunpowder treason should ever be forgot."

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1145
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
Zasto ova tema stoji...
interesuje me da li je moguce naci crack ili nalog i sifru za igranje preko neta?
IP sačuvana
social share
Always Improvise!  _     _     _     _
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 135
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
mob
Samsung sIII
i ja tvrdim da se PES10 i PES11 ...mnogo bolji na PS3 nego na PC ... na PC izgleda isto ali je nekako igrivost ocajna...a na Playstationu extra...mada sam ja nekako i dalje vise za PES10 nego za 11, al se jbg mucim da se naviknem mada ga nisam igrao vise od mesec dana... Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13403
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.204
mob
HTC m9
ja mislim da grijesis u vezi pc jer po meni je na pc dosta bolji sistem nego na ps3
IP sačuvana
social share
jafa boy
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 135
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
mob
Samsung sIII
ja mislim da grijesis u vezi pc jer po meni je na pc dosta bolji sistem nego na ps3
drug ima sony a ja imam igru na kompu ...tako da je naravno subjektinvi utisak...ali je meni razlika i vise nego ocigledna i to sa pozitivnim glasom za PS3 ... jednostavno igra klizi .... a naravno bagova i raznih gluposti ima oa oba sistema, od kojih mislim da lude hiljade i hiljade igraca.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1825
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung Galaxy S4
Instalirao sam patch JSL i dobar je, ali sam ja nesto zeznuo. Napravio sam neki beze stadion i postavio ga kao home ground za Partizan. Od tada mi se promjenilo navijanje. Nema vise navijackih pjesama Partizana, vec ona glupa default-na od PES-a. Zna li neko kako da rijesim ovaj problem?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 65 66 68 69 ... 77
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 18. Sep 2025, 21:33:41
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.073 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.