Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Sep 2025, 12:15:44
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 73 74 76 77 ... 97
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Prizivanje duhova. . .  (Pročitano 236597 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1465
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Apple iPhone 6s
Pozdrav drugari Smile
Evo i ja da napisem nesto na ovu temu.
Dok sam ziveo i radio na Kipru ( staro sam se o jednom starijem coveku, koji ima levy body bolest). Kuca u kojoj smo ziveli je bila stara ali kompletno renovirana. Taj covek je uvek imao halucinacije da je sa svojom majkom koja je umrla.  Te halucinacije nisu nista cudno za tu bolest.
E sad meni se desavalo da npr kuvam kafu i okrenut sam prema sporetu a vrata od kuhinje prema salonu su desno, i ja dok gledam u kafu kao da krajickom oka vidim da je neko prosao kroz salon, ajd nije to nista strasno, desava se.
Ali jednom dok sam spavao, uvek sam zakjucavo sobu jer taj covek o kojem sam se starao je znao da upadne jer ima halucinacije, i onako iz sna me probudi a ja umirem.
i tako ja spavaam, i nocu oko 3h ujutro ( cuo sam zidni sat pre toga), u polusnu imam osecaj da neko stoji pored mog kreveta i gleda me, u sobi je bio mukli mrak, i ja nisam smeo oci da otvorim, samo sam se pokrio po glavi i jos vise skupio u krevetu.
Ujutro kad sam ustao ( oko 8h) ( imali smo i jednu filipinku koja je spremala kucu i pripremala rucak; ona je dolazila u 9h) odlazim do kuhinje da skuvam kafu kad ono prozor od kuhinje otvoren Smile , taj prozor nikad nismo otvarali i dobro znam da je bio zatvoren, i siguran sam da ga taj covek o kom sam se starao nije otvorio jer on je bio nizi od mene a ispred prozora je bio kuhinjski elemnat i sam prozor je bio bar 80 cm u zidu tako da je i meni trebalo da se dobro ispruzim da ga otvorim iako sam 180cm.
Kad je dosla filipinka jaj joj ispricao sta mi se desilo i za prozor a ona sva prestravljena kaze meni da kad je ona ostajala sama sa tim covekom ( kad sam ja dolazio kuci na odmor ona je vodila racuna o tom coveku i spavala je u toj kuci ali na krevetu u salonu) da nocu kad bi zaspala imala isti osecaj da je neko pored nje i da onako tik iznad nogu pokusava da je dotakne. ( da kazem da covek o kojem smo se starali je imao svoju sobu koja je uvek bila zatvorena nocu i kad se otvaraju vrata nema sanse da se od nas neko ne probudi, a u ovim situacijama vrata su ostajala zatvorena sto je znacilo da on spava u svojoj sobi).
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1465
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Apple iPhone 6s
Znam da nije dozvoljeno postavljat uzastopne postove, ali prethodni post je dugacak i ako bi dopisao ovo onda bi bio jos duzi. Nadam se daa mi moderatori nece zameriti.

2006 kad mi je umro tata, posle sahrane to voce mama nije smela da spava u sobi gde su ona i tata spvali, pa je ona spavala u mojoj i bratovoj sobi a brat i ja u maminoj i tatinoj sobi. Bilo je dva kreveta, i ja kazem bratu da cu ja spavat na maminom krevetu jer ipak me je malo bilo strah. Mamin krevet je bio pored velikog prozora.
I tako smo zaspali da bih ja u ne znam koje doba noci imao osecaj da neko sedi na meni, ruke su mi bile prekrstene preko grudi, i taj neko ko je sedeo na meni ih je pritiskao i na taj naci pokusavao da me ugusi. Nisam smeo da otvorim oci bojao sam se da cu videti tatu. Vikao sam brata iz svog glasa ali on me nije cuo da bi posle nekoliko minuta moje borbe i dozivanja brata , brat ipak udario rukom o moj krevet i ja sam se probudio. Nisamo tad nista pricali, da bi tek ujutro ja njemu ispricao sta mi se desilo i da sam ga dozivao. I on kaze da nije cuo da ga dozivam ali da sam nesto mrmljao i da je on zbog tog udario u moj krevet da prestanem.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
mob
Nokia 
Moguće je da si ti senzitivan na prisustvo duhova u većoj meri nego drugi. Duhovi koji nisu napustili ovaj svet često svoju energiju dopunjavaju iz energije ljudi, naročito dece. Što je veći strah to je energija dostupnija duhu koji je crpi.

Zanima me da li je taj događaj koji pričaš za tvog oca bio u toku 40 dana, da li je otac sahranjen uz sve obrede i da li je u kući gorelo kandilo ili nije.

Ako sam dobro shvatila ti si spavao u majčinom krevetu a brat u očevom.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 1395
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
od malena pa sve do prosle godine, desavalo mi se sve i svasta. kao malo dete, cesto sam imala osecaj da neko hoda po mojoj sobi. cula sam korake, iako nikog nije bilo...plakala, al mi mama nije verovala. cesto sam sanjala zivotinje (poput gavrana, konja, macke) kako me napadaju, idu pravo na grlo ne bi li me ugusili. ladno u takvim snovima sam videla sebe kako spavam. trzala sam se od tih snova, srce mi je lupalo 100 na sat! odvratan osecaj!
cesto sam sanjala i mrtvake, pokojnu babu i dedu...kao i kako se nalazim kod njih u selu....dakle, fizicki kao da sam bila prisutna tamo...iscpljivalo me to, nisam znala sta cu. i tako resih da se prvo krstim i da cesto idem u crkvu. vreme je prolazilo, ali promene nije bilo! na kraju su me upoznali sa parapsihologom (o kome sam vec pricala) i krenula da koristim njegovu zastitu iako nisam preterano verovala. sve zivo mi je ispricao sta se desavalo meni i mojoj porodici u proslosti (kao i u sadasnjosti)....sta su sve oni radili, a sta drugi ljudi njima...uzas Smile cak me je pitao dal sanjam to sto sanjam i da li cesto imam gorak ukus u ustima. rekoh mu da imam al da mislim da je to zbog mojih zdravstvenih problema. na kraju je ispalo da imam zivu Smile ne znam sta sam imala i sta je bilo, al samo znam da takvih snova, nocnih mora i bljutavog ukusa u ustima vise nema....
IP sačuvana
social share
U se i u svoje kljuse!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1465
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Apple iPhone 6s
Moguće je da si ti senzitivan na prisustvo duhova u većoj meri nego drugi. Duhovi koji nisu napustili ovaj svet često svoju energiju dopunjavaju iz energije ljudi, naročito dece. Što je veći strah to je energija dostupnija duhu koji je crpi.

Zanima me da li je taj događaj koji pričaš za tvog oca bio u toku 40 dana, da li je otac sahranjen uz sve obrede i da li je u kući gorelo kandilo ili nije.

Ako sam dobro shvatila ti si spavao u majčinom krevetu a brat u očevom.

To je bilo te veceri posle sahrane moga oca, i ja sam spavao u majcinom krevetu.
Otac je sahranjen uz sve katolicke obrede ( ja sam katolik), a za svecu ne znam dali je gorela jer ja sam dosao sa Kipra direktno na sahranu. Ali cini mi se da je gorela sveca jer pored slike oceve je bila nagorela sveca.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6227
OS
Nepoznat
Browser
Nepoznat -
mob
Samsung 
Ti likovi što vade živu i sl. su prevaranti.

Da se osvrnem na paralizu spavanja koju često vezuju za duhove, demone, vanzemaljske otmice i sl.
Ja sam patio od toga i znam koliko može biti grozno. Malo sam istraživao i saznao da je to prirodno stanje. Ništa strašno. Jedan od mehanizama kojim se telo štiti od povreda pri spavanju.

Pre dve godine dobio sam i info kako da to stanje pretvorim u nešto lepo.
Kada se probudite paralisani ne paničite, opustite se i vizualizirajte neko mesto. Ubrzo će te se naći u lucidnom snu.
Možete probati da ustanete, ne fizičkim već mentalnim naporom, postižu se slični rezultati kao u prvom slučaju. Neki to nazivaju astralnom projekcijom, ja zanimljivim snovima. Šta god bilo probajte, nećete se pokajati.
IP sačuvana
social share
"Na putu ka istini čovjek može da
napravi samo dvije greške. Da ne
prodje cijelim putem, ili - da ni ne
krene."  Buda
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
mob
Nokia 
Priča je vrlo zanimljiva ali ne znam tačno šta da mislim u vezi događaja sa tvojim pokojnim ocem. Takav efekat gušenja mogao je da ima veze sa duhom koji luta, ali je mogao da bude i posledica tvoje psihoze i teskobe pod utiskom patnje i tuge. Zapravo spavačka apnea- osećaj nedostatka daha u snu, je uobičajena manifestacija duhova ali je poznata fiziološka reakcija kod astmatičara, alergije, histerije ili u slučaju uzimanja nekih sredstava za smirenje i alkohola. U svakom slučaju ako se nije više ukazivao nego se smirio nemaš brige.

Duhovi se obično vide unutrašnjim očima. Ne postoji razlog da se bojiš da otvoriš oči u prisustvu duha. Duhovima je naša energija tim dostupnija što smo više uplašeni i upaničeni, dok hrabra otsečna osoba koja im ne iskaže strah nego im stavi do znanja da nisu poželjni može prilično lako da se odbrani od ponovnih poseta.

Babe vlahinje često savetuju da u slučaju susreta sa duhom samo hrabro i glasno naredimo u ime Boga da nas ostavi na miru i da ode.

Demoni nisu tako laki za kontrolu kao duhovi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.60
Ja preporucujem (ako nekog opseda duh) da nadje njegove ostatke i da ih spali Smiley

TM: Supernatural Smiley

Da se osvrnem na paralizu spavanja koju često vezuju za duhove, demone, vanzemaljske otmice i sl.
Ja sam patio od toga i znam koliko može biti grozno. Malo sam istraživao i saznao da je to prirodno stanje. Ništa strašno. Jedan od mehanizama kojim se telo štiti od povreda pri spavanju.

Pre dve godine dobio sam i info kako da to stanje pretvorim u nešto lepo.
Kada se probudite paralisani ne paničite, opustite se i vizualizirajte neko mesto. Ubrzo će te se naći u lucidnom snu.
Možete probati da ustanete, ne fizičkim već mentalnim naporom, postižu se slični rezultati kao u prvom slučaju. Neki to nazivaju astralnom projekcijom, ja zanimljivim snovima. Šta god bilo probajte, nećete se pokajati.
U JBT i meni se to desava  Smile Smile Smile

Mada ja verujem da je sve to podsvesno i da je samo u pitanju san  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1465
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Apple iPhone 6s
To je bilo 2006, i od tada nije bilo slicni desavanja.
Ne brinem se ja zbog toga vec sam samo napisao jer je ova tema za takve dogadjaje.
Jos samo daa napisem da kad sam bio mali, nekih 12-13 godina.
Bila je dedina sahrana, i posle sahrane na prozor sa spoljasnje strane smo stavili malo soli i hleba da bi pokojnik ima sta da jede ako dodje., tako je verovanje.
Ne secam se dali je bilo to vece posle sahrane ili neko drugo vece ali znam da sam se kupao u kadi, tj lezao sam u vodi i onako slucajno bacim pogled na prozor od kupatila i vidim dedu kako se drzi rukama za prozor i gleda kroz prozor. Istog momenta sam istrcao iz kupatila.
Da kazem da nisam spavao.

Ili ovaj san : sanjam da prolazim kroz selo, kroz jednu ulicu kroz koju nikada do tada nisam prosao. Sledeceg dana sam otisao da prodjem kroz tu ulicu i ulica je bila ista kao iz sna, sve kuce, drvece, jedino umesto jedne garaze u mom snu je to bila mala prodavnice ( kao kiosk).
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.60
mob
Nokia 
 Smile

a gde su tu duhovi ?

rade u kiosku ? sta? Smile
« Poslednja izmena: 12. Avg 2010, 14:56:22 od sandra80 »
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 73 74 76 77 ... 97
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Sep 2025, 12:15:44
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.128 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.