Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Sep 2025, 04:45:32
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 71 72 74 75 ... 97
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Prizivanje duhova. . .  (Pročitano 236551 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 1395
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Da mi nije sestra pričala, ne bih verovala  Smile

A u suštini, nije ništa preterano strašno, čak ni natprirodno... Šta, sanjala je drugaricu...  Smile Smile
 Smile

pa i ja cesto sanjam snove koji se ostvaruju ili pak budu u obliku zagonetke pa me skroz smore resavanjem Smiley

mnogi me pitaju:''a cula si vec za to?'' ne, sanjala sam...'' Smiley
IP sačuvana
social share
U se i u svoje kljuse!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4960
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
brate, jesi vežbao prst u teretani jbt ?!
IP sačuvana
social share
NAPUŠTEN PROFIL
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.50
mob
Samsung 111111
Nisam brate..ali da si mi video facu..jebem ti sranje kad nemam kintu da ubacim kameru u sobu  Smile
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Žena
Poruke 4372
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
daj bre z* sad sa duhovima, meni je vec strah i uzas u ulici denfert rochereau, tu smo ja macke i baba Nada komsinica, a ona je vec kao prava vestica, zato mi bar ne trebaju ovi nabildovani zlkovci i kamere, Nada sve zna i sve vidi Smile
« Poslednja izmena: 12. Avg 2010, 00:20:24 od Janaa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4960
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Nisam brate..ali da si mi video facu..jebem ti sranje kad nemam kintu da ubacim kameru u sobu  Smile

trebalo bi, ali ako si stvarno u tom tripu, nemoj da gledaš "Paranormalna aktivnost", bar ne u 2 ujutru, sam u sobi  Smile

inače, noć kada mi je baba umrla, ja sam bio 100 km odatle, jeo sam nešto iz tegle, jebem li ga, džem valjda. Kada sam završio, vratio sam poklopac i zatvorio je najnormalnije. Međutim, par sekundi kasnije, poklopac je uz vrlo glasno FLOP iskočio sa tegle. Naravno, meni je to delovalo zanimljivo, i morao sam zbog tadašnje devojke, koja je prisustvovala sceni i o'ladila se, da probam da ponovim trik. Nije bilo teorije...

I šta sad ? Duh, jel ?

ma dajte..  Smile
vidiš kako slučajnosti mogu da deluju kao nešto drugo kad si istripovan... ona moja je bukvalno počela da plače, jedva sam je smirio...  Smile

daj bre z* sad sa duhovima, meni je vec strah i uzas u ulici denfert rochereau, tu smo ja macke i baba Nada komsinica, a ona je vec kao prava vestica, zato mi bar ne trebaju ovi nabildovani zlkovci i kamere, Nada sve zna i sve vidi Smile

ti se ne sekiraj, duhovima je frka od takvih frikova  Smile
« Poslednja izmena: 12. Avg 2010, 00:22:28 od Дулаћ »
IP sačuvana
social share
NAPUŠTEN PROFIL
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Žena
Poruke 4372
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
Dulac
to me raduje da cujem od tebe Smile lopovi se vec plase to znam, a i poslednji put sam obavestila pandure kada su opljackali jadnu staricu pored mene, da zivi odavde nece izaci. jadni pandur je odgovorio da sam u pravu, j* ti drzavu i policiju koja u slucaju da preduzme nesto moze da izazove gradjanski rat, od ovolikog sljama, postace ovo uskoro fantomski grad , a provincije republike insalah- masalah Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Žena
Poruke 1054
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Brrr, kakve price Smile Ja nisam imala nista slicno, mada sam par puta stvarno sanjala bizarne stvari...
IP sačuvana
social share
I'm not what I was last summer, not who I was in the spring.
Tell me, tell me, tell me when will we learn
we love it and we leave it and we watch it burn
Damn these wild young hearts, damn these wild young hearts...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4960
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Jana, jesi ti svesna da ni jedan jedini tvoj post nema apsolutno nikakav smisao  Smile

Ahana, ma ne brini se, taj moj rođak je pojeo nešto preteran, ne bi ti mogla toliko  Smile
IP sačuvana
social share
NAPUŠTEN PROFIL
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Žena
Poruke 1054
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Ahana, ma ne brini se, taj moj rođak je pojeo nešto preteran, ne bi ti mogla toliko Smile
Ne potcenjuj me Smile Hocete da cujete mooooj saaaaaan??? Smile
IP sačuvana
social share
I'm not what I was last summer, not who I was in the spring.
Tell me, tell me, tell me when will we learn
we love it and we leave it and we watch it burn
Damn these wild young hearts, damn these wild young hearts...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4960
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
pucaj !
IP sačuvana
social share
NAPUŠTEN PROFIL
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 71 72 74 75 ... 97
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Sep 2025, 04:45:32
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.