Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 03. Avg 2025, 12:27:57
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Prizivanje duhova (problem)  (Pročitano 26764 puta)
Jet set burekdzija

Џукеле ће ме докусурити...

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5780
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11;
mob
Alcatel OT 800 Tribe
Kako bre nije?! To je kao da si rekla da si gledala Mocne rendzere i uspela da odradis metamorfozu.  Smile
IP sačuvana
social share

Speed kills, drive 2cv and live forever.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

*****PARTIZAN*****

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 413
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
SonyEricsson k530i
Vi ljudi stvarno vjerujete u to?!  Smile Smile
IP sačuvana
social share
‘’You’ve got to ask yourself one question.   Do I feel lucky! Well, do ya, punk?’’

Mi volimo,
I bodrimo,
Samo jedan klub na svetu celom.

I pevamo,
Svaki dan:
Samo napred PARTIZAN !!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aquarius
Pol Žena
Poruke 1425
OS
Nepoznat
Browser
Opera 9.50
mob
Nokia 1234
Ma da li TO weruje u nas, to je pitanje...
IP sačuvana
social share
povežite:

kako si?                            -pa tu sam, a ti? nema te ovih dana...
e cao gde si ti?                  -eto, nista
cao, sta radis?                   -evo, dobro sam, ti?

Virtuelna galerija ~ mkicus
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 109
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
SonyEricsson k810i
Ja cu da vam ispricam nesto ali stvarno ne znam da objasnim to.Imala sam 12 godina kada mi je umrla baba po ocu.Deda i moj otac su  pravili slavu a nije proslo 40 dana od babine smrti(kazu da to ne valja).
Ja sam kuvala kafu.Odjednom se zapalila zavesa od svece, to smo brzo ugasili.Malo je proslo kada smo culi u hodniku koji je vodio do babine sobe tresak.Ja otvorim vrata kada vidim na podu staklena tegla od kafe metla i  djubravnik.Ja sam uzela da pocistim uz komentar ali sam kroz salu rekla:Sigurno je ovo baba srusila jer njoj nisam skuvala kafu.Sutradan sam se vratila kuci kod mame (inace su moji bili razvedeni) i ispricala joj dogadjaje.Moja mama koja je uvek imala neke cudne snove mi je rekla kako je ona sanjala babu i kako joj je rekla :Ja sam srusila metlu i teglu   za kafu jer je nisu meni skuvali. Smile Smile Smile                             !Moj deda je za cetiri meseca umro  u njenom krevetu( preselio se u njenu sobu )cak od iste bolesti .Inace kada je baba umrla zene koje su je kupali su nasle modrice po njoj deda je tukao a mi nismo znali.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
Auu.
Tvoja baba kako mi cini je imala problema sa prelaskom na drugu stranu kao sto ce i vecina ljudi imati jer su izgubili i odbacili spoznaju smrti sta se deshava posle smrti. Da li se to i dalje dogadja?
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 109
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
SonyEricsson k810i
Jos jednom je nesto bilo ali nisam sigurna sta je.Drugarica i ja smo prizivali duhove kod nje kuci pri tom smo zvali bas tu moju babu jer sam je mnogo volela.Medjutim kada je casa pocela da se pomera uplasili smo se razbacali sve i upalili svetlo.Pritom smo se toliko smejale jer sam ja rekla:Baba jer mozes malo brze, posto je casa milela!Posle nekog vremena smo prestale da se druzimo jer je ona mene krivila za to sto su joj se prividjale razne stvari a u stvari ona je u to vreme slusala hevi metal i nosila krst naopacke i bolje sto sam se otkacila od nje kao da je ona sama prizvala lose stvari!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
pazi da ti baba sledeci put ne pocupa ushi.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Fuck You in Hell

Zodijak
Pol Žena
Poruke 544
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
VIP 
jao....strasno....ja sam sanjala moju pokojnu babu pre godinu dana uzastopno 5 noci....u nekoj beloj spavacici i cupavoj sedoj dugackoj kosi...i osecala sam misris sveca i kandila.....i stalno sam vristala u snu,moji nisu mogli da me povrate,mislili su da sam mesecar,da nesto izvodim i sutradan posle toga ja dolazim iz skole i kazu mi " Sedi imamo da ti kazemo nesto,ali prvo sedni"....ja nisam htela da sednem jer sam se uspanicila ono sta je bilo,sto ste slozili takve face a oni ce meni " Umro je deda od tvog brata"...inace to mi nije bio rodjen deda,ali sam ga jako gotivila! isto tako sam sanjala neke babe koje su inace mrtve i posle par dana umrla je baba mojim komsinicama....strasno......ali strasno...i od tad sam resila da cesce idem u crkvu jer sam se mnooogo plasila da spavam sama u sobi
IP sačuvana
social share
Dobre devojke idu u raj,a lose gde god pozele!!!
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13400
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Nokia 
Vi ljudi stvarno vjerujete u to?!  Smile Smile
Ti ne verujes da to postoji....pogledaj ovaj snimak Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Onaj ko nadzire prošlost, nadzire i budućnost. Onaj ko nadzire sadašnjost, nadzire i prošlost.
George Orwell

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Fuck You in Hell

Zodijak
Pol Žena
Poruke 544
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
VIP 
aaaaaaaaaaaaa jooooj.....bas sam se zadubila u video clip..i odjedanput buuuuu....uh strasno,mada bi rekla da je to neki maskirani covek!!A gde si to nasao???
IP sačuvana
social share
Dobre devojke idu u raj,a lose gde god pozele!!!
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 03. Avg 2025, 12:27:57
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.078 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.