Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 31. Jul 2025, 22:05:27
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 15 16 18 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Prizivanje duhova (problem)  (Pročitano 26732 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 109
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
SonyEricsson k810i
Jos jednom je nesto bilo ali nisam sigurna sta je.Drugarica i ja smo prizivali duhove kod nje kuci pri tom smo zvali bas tu moju babu jer sam je mnogo volela.Medjutim kada je casa pocela da se pomera uplasili smo se razbacali sve i upalili svetlo.Pritom smo se toliko smejale jer sam ja rekla:Baba jer mozes malo brze, posto je casa milela!Posle nekog vremena smo prestale da se druzimo jer je ona mene krivila za to sto su joj se prividjale razne stvari a u stvari ona je u to vreme slusala hevi metal i nosila krst naopacke i bolje sto sam se otkacila od nje kao da je ona sama prizvala lose stvari!
Ja slusam Black Metal i nosim takav nakit ali to ne znaci nista kada su u pitanju duhovi. Objasni mi ritual sta ste tacno uradile?
Ja sam vec pokrio ovaj reon tako da znam otprilike zbog cega se nesto desilo pogresno.
J....a to je bilo pre 19 god ne secam se bas najbolje znam samo iseckali smo slova stavili u krug uzeli casu sada ne znam da li smo obe drzale prst na casi ili ne,cini mi se da smo prvo nekog drugog prizivali pa onda moju babu jer je ona skorije bila umrla a onda je casa pocela da se pomera!
« Poslednja izmena: 30. Avg 2008, 21:19:13 od Slaadja »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Prince of Persia - Warrior Within

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 3258
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Samsung Galaxy S Advance
Ja samo da pohvalim dotichnog @sirkan-a za klip i da prokomentarishem kako je najjachi deo onaj na kraju: "Did you spot it"  Smile Smile

Znachi, nisam se iscimao jer sam vec ochekivao tako neshto na ovoj temi ali sam se bukvalno drzao za stomak od smeha na ovo zadnje  Smile Smile Smile

A shto se teme tiche, stvarno vam se ne razumem ja u to  Smile chuo neke priche i iskustava ali... to je sve... man'te se ljudi corava posla  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

ponasam se bahato jer dolazim iz huda

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 374
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
mob
SonyEricsson w200i
ima tu necega verovatno
Moja devojka je sanjala svog dedu obucenog skroz u belo na nekom cilim kako se penje u nebo i mase joj.
Tu noc je deda umro u bolnici.
A u kuci je u to vreme poceo da zvoni sat koji nisu mogli da ugase nikako, svaki dan je zvonio u isto vreme i na kraju su ga bacili.
jezivo.
Za sat verovatno postoji neko normalno objasnjnje, mozda se zaglavio neki mehanizam ili je mozda nesto puklo.

Bas sam sinoc sedeo na adi sa drustvom i pricali o ovakvim stvarima, ko je sta video, osetio ili cuo.

Jednom smo prolazili kolima pored onog groblja u kosutnjaku (bilo je kasno mozad oko ponoci), i ortak je nesto stao 50-tak metara posle groblja, ja sam cuo nesto bas priguseno, pogledao sam njega i video da je i on cuo isto. ugasio je motor malo smo oslusnuli, onda su i oni na zadnjem sedistu culi isto. upalili smo kola i pobegli odatle. Usrali smo se. Verovatno smo culi nekog ko je dosao da priziva duhove ili da radi nesto slicno Smile, ali u tom trenutku... usrali smo se 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Žena
Poruke 36
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.60
samo ti batali taj shit
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 232
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
ima tu necega verovatno
Moja devojka je sanjala svog dedu obucenog skroz u belo na nekom cilim kako se penje u nebo i mase joj.
Tu noc je deda umro u bolnici.
A u kuci je u to vreme poceo da zvoni sat koji nisu mogli da ugase nikako, svaki dan je zvonio u isto vreme i na kraju su ga bacili.
jezivo.
Za sat verovatno postoji neko normalno objasnjnje, mozda se zaglavio neki mehanizam ili je mozda nesto puklo.

Bas sam sinoc sedeo na adi sa drustvom i pricali o ovakvim stvarima, ko je sta video, osetio ili cuo.

Jednom smo prolazili kolima pored onog groblja u kosutnjaku (bilo je kasno mozad oko ponoci), i ortak je nesto stao 50-tak metara posle groblja, ja sam cuo nesto bas priguseno, pogledao sam njega i video da je i on cuo isto. ugasio je motor malo smo oslusnuli, onda su i oni na zadnjem sedistu culi isto. upalili smo kola i pobegli odatle. Usrali smo se. Verovatno smo culi nekog ko je dosao da priziva duhove ili da radi nesto slicno Smile, ali u tom trenutku... usrali smo se 

ma niko tamo nije prizivao duhove tamo se radi nesto drugo ima dosta klupica  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 7
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
Ortak iz razreda dolazi i donosi mi tiket i kaze:
-brate znash ko mi je odigrao tiket?
Ja reko:
-dojava???
Kaze ortak:
-nije choveche sinoc smo zvali duhove u garazi...
I ja sad zbunjen pitam kako su to izveli i kako im duh igra tiket?
Kaze ma opushteno ti je to pokazacu ti ako hocesh, ja ga pitam oce li domacin pobediti i na tabli valjda ima.. da i ne.. i onda mu valjda on kaze da ili ne
pa ovaj roka 1 ili 2.. Proshlo par dana i dolazi lik sav srecan u shkolu donosi oko 20 000 chasti sve redom, dobio na kladzi...
Ja ne mogu da verujem i kaze mi lik, ae vecheras opet zovemo pa naidji oko 11 da u ponoc zovemo... Ode on lepo po onu listu iz kladze i cheka 11 sati...
Kontam ako odem uzecu kintu, ako se shtekam bezbednije je! Kad zove on... Kupi sok i cigare bla..bla..
Pola 11 ja vec treba da krenem, a ne ide mi se! Petak veche... Neko zvoni. Ortak iz kraja donosi sony i duvanje!!!! Zajebi duhove, zajebi sve i tako ostao kuci!
U ponedeljak nije doshao u shkolu u utorak mu je doshla keva u shkolu, a on je tek u petak poovo doshao u shkolu. Pitam ga za tiket....
Pogledao me je kao da sam mu pobio sve do chetvrtog kolena.... Kaze oni krenuli da zovu 2. put i sve ide lpeo i oni vec do pola stigli tiket se vec zavrshava, kaze kad je promaja
zalupila vrata, palo ogledalo i ugasilo se svetlo... nisu mogli da upale svetlo, a garaza nije imala prozore. mobilni im je bio jedino svetlo. Zvali su njegovog caleta da ih pusti napolje jer su se vrata
zakucala. Od onda vishe ne zove duhove. Zvao je popove da mu svete kucu ishao je u manastire,zvao sve one shamane,vrachare,magove i ostale zajebancije
ma svashta! Al i drugi tiket koji je odigrao je dobio.... Sad je sve ok, nije bilo klanja, al je bilo sranja....
to se sve desilo u leto 2007
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Fuck You in Hell

Zodijak
Pol Žena
Poruke 544
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
VIP 
e majko moja.....c c c c c c...to ne bih nikad uradila...pa jos u garazi..mislim gde nadjose mesto...ja bi to vise na nekom otvorenom mestu,u prirodi ili na terasi,u dvoristu...nikako u kuci...mada ja to i ne smem da uradim...evo vec se ushrah od kad sam procitala tvoj post!!  Smiley 1
IP sačuvana
social share
Dobre devojke idu u raj,a lose gde god pozele!!!
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 7773
Zastava Kurcheva Glava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.17
Ma dajte bre, kakvo prizivanje dugova. Sam cin stvara kod coveka iracionalni strah pa se na kraju plasi i od samog sebe... To je izmisljotina...
IP sačuvana
social share
I got banned for having a common sense.
Common sense... Not as common as you might think.
Sta smo danas naucili? Filmovi se dele na umetnicke i filmove za opustanje. Nema losih filmova, to je laz, plod fikcije.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6227
OS
Nepoznat
Browser
Nokia6070 2.0
mob
Samsung 
Ne budi tako siguran da je izmišljotina! Ako hoćeš da se uveriš možeš sam pokušat ali prvo dobro prouči tehniku kako se to radi i kako samog sebe da zaštiš. Mada moj ti je savet da to ne radiš.
IP sačuvana
social share
"Na putu ka istini čovjek može da
napravi samo dvije greške. Da ne
prodje cijelim putem, ili - da ni ne
krene."  Buda
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Žena
Poruke 8218
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
Možda nije izmišljotina ali čovek je sposoban da se vodi autosugestijom pa karikira doživljaj. da li se nešto desilo ili je u pitanju samo fikcija, pitanje je...
IP sačuvana
social share
Ко те воли данас, тај те воли. Јер зна да си мати; јер пре нас ни поља ни кршеви голи не могаше другом свесну љубав дати.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 15 16 18 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 31. Jul 2025, 22:05:27
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.109 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.