Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 17. Avg 2025, 23:33:34
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Prizivanje duhova (problem)  (Pročitano 27054 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
HTC Tattoo
@diletant
Pile moje probaj malo da prizivas bices iznenadjen. Slobodno ti ne ustrucavaj se Neverni Tomo.  Smile
Dali si ti normalan,pa to je uvreda za zdrav razum.I to nije pitanje,da li veruješ ili ne,to je pitanje,koliki ti je nivo inteligencije. Smile

Za vanzemaljce i neke druge oblike života na drugim planetama,to je i moguće,ali,ove paranormalne pojave,to su dečije igre sa logorovanja u izviđačima.

Šta kao pozoveš duha,on se pojavi i pričate,he,he,he  Smile Smile Smile I o čemu pričate-"Desi,duše,šta se radi"  Smile Smile Smile

I šta je to strašno kad već kažeš da postoje duhovi,dođe duh i šta,jel te juri da te ubije,ili ti kenja o životu i govori ti poruke umrlih,ili ti govori nešto iz budućnosti,ili sve pomalo.Mislim ne shvatam nikakvu logiku,u čemu je poenta u tim duhovima.Dozivaš duhove i zgotiviš se sa njima,sede ti na gajbi i gledate TV,do jaja zezanje.

« Poslednja izmena: 25. Apr 2008, 03:20:15 od diletant »
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
Probaj pa ces videti da li su samo price.
Slobodno izvoli, bices iznenadjen. Ja sam video svojim ocima lude stvari tako da ja u to verujem 100%.
A za moj nivo inteligencije mogu reci da je visok, jer za razliku od mnogih ispitujem sve.
Treba ti malo vise iskustva sa ovim stvarima.
Ako ne verujes uveri se ali ja te upozoravam da ishod moze biti katastrofalan.
Ti radi sta hoces.
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
HTC Tattoo
Probaj pa ces videti da li su samo price.
Slobodno izvoli, bices iznenadjen. Ja sam video svojim ocima lude stvari tako da ja u to verujem 100%.
A za moj nivo inteligencije mogu reci da je visok, jer za razliku od mnogih ispitujem sve.
Treba ti malo vise iskustva sa ovim stvarima.
Ako ne verujes uveri se ali ja te upozoravam da ishod moze biti katastrofalan.
Ti radi sta hoces.
Nisu to priče,to su bajke. Smile

I kad se pojavi duh,ja mi kažem-Ajde,pali,dosadan si,i šta,on se naljuti i prebije me,mislim šuplja priča za malu decu. Smile

Sad mogu da odem na groblje i da spavam tamo,idi bre,o kakvim ti duhovima i strahovima pričaš i katastrofalnim ishodima.Te stvari ne dotiču moj mozak,ako me razumeš,a i kad bi kojim slučajem i postojao duh i da se pojavi,pa šta.

Po tvojim pričama,duh je neki ludak,koji kad se pojavi,svi smo najebali.A koliko mi se čini,radi se o duhovima umrlih osoba.I šta pozovem Teslu,i malo se ispričam sa njim,popijemo kafu,i onda moram da idem.On ostane dok ga neko drugi ne pozove,taman da mi otkrije neke njegove izume do kraja,pa da se obogatim.

Glupost. Smile

« Poslednja izmena: 25. Apr 2008, 03:32:37 od diletant »
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
Glupost jer nemas pojma o cemu pricas.
Dobi malo iskustva pa se posle hvali kako ti znas najbolje.
Kazem ti lepo probaj ako smes Smile
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 364
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Bosch 3322
Ne mogu da verujem,kakvo bre prizivanje duhova,da li ste bre normalni.Nisam se toliko iznenadio prvim postom,mislim,lljudi veruju u svašta,ali,kad sam video ozbiljne odgovore i savete,ne mogu da verujem. Smile Smile Smile

I posle se pitam koji ljudi zovu Milana Radonjića i od njega traže savet. Smile Smile Smile

Ljudska glupost nema kraja. Smile

Milana Radonjica zovu dodjoshi, isti oni koji slusaju dugino poselo a dosli su sa brda! E to je fenomen za posmatranje i proucavanje!

« Poslednja izmena: 25. Apr 2008, 11:27:33 od Yog-sothoth »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Џукеле ће ме докусурити...

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5780
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11;
mob
Alcatel OT 800 Tribe
Ne mogu da verujem,kakvo bre prizivanje duhova,da li ste bre normalni.Nisam se toliko iznenadio prvim postom,mislim,lljudi veruju u svašta,ali,kad sam video ozbiljne odgovore i savete,ne mogu da verujem. Smile Smile Smile

I posle se pitam koji ljudi zovu Milana Radonjića i od njega traže savet. Smile Smile Smile

Milana Radonjica zovu dodjoshi, isti oni koji slusaju dugino poselo a dosli su sa brda! E to je fenomen za posmatranje i proucavanje!

Tako je, za ovo ipak treba neko ozbiljniji, npr. Vidovita Zorka.  Smile
Citat
Ja verujem da je ovo opasno do ludila. Kod mene bila jedna kuca u kojoj svake noci su stvari letele i lomile. Kuca je zavrsena ali napustena. Prodavali su je za 10,000 evra i niko je nije kupio za ono vreme dok sam bio u Srbiji. Tu je otac zadavio cerku, i neki klinci culi price pa provalili i prizivali, jedan klinac poludeo i istrcao napolje i kamion ga pregazio. Od tada niko ni ne prilazi toj kuci. Duhovni svet ne sme da uznemiruje.
Verovatno je bilo indijansko groblje u podrumu kuce...  Smile
IP sačuvana
social share

Speed kills, drive 2cv and live forever.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21103
Zastava Ту негде...
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.27
Citat
Desi,duše,šta se radi
Ништа ето, гледам бурек, пијем пиво. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
HTC Tattoo
Citat
Desi,duše,šta se radi
Ништа ето, гледам бурек, пијем пиво. Smile
he,he,he Dozvao sam duha. Smile
IP sačuvana
social share

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
HTC Tattoo

Milana Radonjića zovu ljudi koji veruju u to,a ako si slučajno gledao,svi su polupismeni i sa veoma malim koeficijentom inteligencije,jer da nisu,shvatili bi da ih zajebava. Smile To je ista priča i sa duhovima.

Čak je priča sa duhovima i komercijalna,jer čak prodaju table za prizivanje duhova,u delu robne kuće koji je posvećen deci.Toliko. Smile

edit-Izvinjavam se,slučajno sam poslao poruku,umesto predhodnu da izmenim.
« Poslednja izmena: 25. Apr 2008, 17:05:58 od diletant »
IP sačuvana
social share

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Vidi-Meni-Visi

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6005
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
HTC One V
Mozda se oni samo tripuju da cuju glasovi i tako to!!!  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pa ja ne znam sta da stavim vise ovde, sve mi sklanjaju! Smile
Pogledaj profil GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 17. Avg 2025, 23:33:34
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.