Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 09. Avg 2025, 22:58:32
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Prizivanje duhova (problem)  (Pročitano 26853 puta)
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Citat
Dobro pametnice moja ajde ti prizivaj duhove ako stvarno mislis da je sve laz, bas da vidim sta ce da bude. Ajde

get a life  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 7487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Tax moze na pp neke od tih snimaka sto si gledao na yuo tube da vidim ja to cudo sa duhovima

PS Samo da ne budu kao ovi  sto vole hrenovke i senf
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Govorim tiho i nosim psa sa sobom..

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 4370
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Iju covece, oni su bas zaglibili!  Smile   To jednostavno ne sme da se ardi bez prisustva nekoga ko se razume i moze na pravi nacin da komunicira sa njima. Preko te table moze da se komunicira sa duhovima ali na tabli je neophodno napisati i rec Zbogom pa kada zavrsis, ili bar ti smatras da je gotovo, probas da se lepo oprostis sa njima. A i na taj nacin mogu se prizvati samo duhovi iz cetvrte ravni postojanja (tzv. cetvrtog denziteta) a to su duse onih koji se nikada nisu pomirili sa tim da su napustili ovaj materijalni svet, te samim tim teze ih je se resiti.  Smile  Osim toga, mislim da bi promena kuce u ovom slucaju znacila vrlo malo, jer bar jedan deo tih duhova sada egzistira upravo sa ljudima koji su ih prizvali, pa i kada bi promenili mesto boravka ne bi se njih resili.  Sta da ti kazem.. Bez pomoci nekog medijuma tesko da ce ih se ikako resiti.   Smile
« Poslednja izmena: 25. Apr 2008, 00:52:45 od lollica »
IP sačuvana
social share
Sve sto pozelis pazljivo biraj, to se moze i dogoditi..
Neki putevi kojima teska sudbina hoda su nevidljivi..
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Самосугестија и сујеверје чуда чине...  Smile
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 364
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Bosch 3322
bambina definitivno ne znas nista o denzitetima, ali nema veze, i onako su vec na pravom putu za dobijanje veoma dobre pomoci od strane veoma strucnih ljudi!  Ovde se radi o otvorenom portalu i sto je najbitnije dokle god ne pocnu da se razbijaju ili pomeraju stvari po kuci vec samo da se cuju glasovi, sve je koliko-toliko dobro!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
bambina definitivno ne znas nista o denzitetima, ali nema veze, i onako su vec na pravom putu za dobijanje veoma dobre pomoci od strane veoma strucnih ljudi!  Ovde se radi o otvorenom portalu i sto je najbitnije dokle god ne pocnu da se razbijaju ili pomeraju stvari po kuci vec samo da se cuju glasovi, sve je koliko-toliko dobro!
Бамбина је научник.  Smile
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
Raven malo šale nije na odmet Smile

Inače,dobro sam upoznat sa tematikom i nikom ne preporučujem igranje sa mračnim stvarima.Mi ne poznajemo dovoljno ni naš realitet a hteli bi da se igramo sa tudjim.
 Postoje na youtube tako realni snimci da sam se presekao od jeze ali naravno-nije za ovde Smile Na forum dolaze i deca i ne preporučujem gledanje a ni matorima jer eto recimo kad vidite neke stvari počnete mnogo da mozgate i tripujete se i onda samo nešto šušne i vi se sledite u panici.Npr-meni je pao peškir sa neke zakačke i zaledio sam se a nije bio duh naravno nego je ljosnuo jer ga nisam dobro zakačio-klizio je sve dok nije pao..Tog dana sam gledao tako spooky s*anja i posle bio i otak pa gledali zajedno i kad sam legao da spavam a pre toga zakačio peškir on ljosnuo posle 5 minuta.. to je prpa kakvu ne moete da zamislite... Smile tako da..šta reći..
Ja verujem da je ovo opasno do ludila. Kod mene bila jedna kuca u kojoj svake noci su stvari letele i lomile. Kuca je zavrsena ali napustena. Prodavali su je za 10,000 evra i niko je nije kupio za ono vreme dok sam bio u Srbiji. Tu je otac zadavio cerku, i neki klinci culi price pa provalili i prizivali, jedan klinac poludeo i istrcao napolje i kamion ga pregazio. Od tada niko ni ne prilazi toj kuci. Duhovni svet ne sme da uznemiruje.
@Munkaze
Thank you but i already have a life. You need to have a more open mind  Smile
Iju covece, oni su bas zaglibili! Smile To jednostavno ne sme da se ardi bez prisustva nekoga ko se razume i moze na pravi nacin da komunicira sa njima. Preko te table moze da se komunicira sa duhovima ali na tabli je neophodno napisati i rec Zbogom pa kada zavrsis, ili bar ti smatras da je gotovo, probas da se lepo oprostis sa njima. A i na taj nacin mogu se prizvati samo duhovi iz cetvrte ravni postojanja (tzv. cetvrtog denziteta) a to su duse onih koji se nikada nisu pomirili sa tim da su napustili ovaj materijalni svet, te samim tim teze ih je se resiti. Smile Osim toga, mislim da bi promena kuce u ovom slucaju znacila vrlo malo, jer bar jedan deo tih duhova sada egzistira upravo sa ljudima koji su ih prizvali, pa i kada bi promenili mesto boravka ne bi se njih resili. Sta da ti kazem.. Bez pomoci nekog medijuma tesko da ce ih se ikako resiti. Smile
Budale psovao sam ih sat vremena koliko su bili glupi. Bilo im je dosadno! Smile
Ja im kazem pa niste mogli nista bolje da smislite. Kako sam razumeo bilo ih je 6 u kuci sada su se dvoje iselili. Ma ludnica
Самосугестија и сујеверје чуда чине... Smile
Da isto tako i ne znanje i tvrdoglavost Smile
Mozda jesi naucnik ali bilo je naucnika pre tebe koji su se bavili sa tim istrazivanjem, neki jos istrazuju. AKo si naucnik pa nauci nesto  Smile
« Poslednja izmena: 25. Apr 2008, 01:43:52 od RavenDark »
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
HTC Tattoo
Ne mogu da verujem,kakvo bre prizivanje duhova,da li ste bre normalni.Nisam se toliko iznenadio prvim postom,mislim,lljudi veruju u svašta,ali,kad sam video ozbiljne odgovore i savete,ne mogu da verujem. Smile Smile Smile

I posle se pitam koji ljudi zovu Milana Radonjića i od njega traže savet. Smile Smile Smile

Ljudska glupost nema kraja. Smile
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5330
Zastava Srbija, Beograd, Barajevo
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Samsung Z400
omg
IP sačuvana
social share
  Нек му је вечна слава и хвала!
�аааааааа, хоћу стару екипу, роштиљницу, добре пријатеље на окупу!!!!!
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
@diletant
Pile moje probaj malo da prizivas bices iznenadjen. Slobodno ti ne ustrucavaj se Neverni Tomo.  Smile
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 09. Avg 2025, 22:58:32
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.074 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.