Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 41
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Priveden Miroslav Mišković  (Pročitano 54641 puta)
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

No squealing remember "that it's all in your head"

Zodijak
Pol
Poruke 5365
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 17.0
Covek je rekao kako moze biti patriota ako ima rezidencije u monaku, londonu i los andjelesu.

To sto on nesto voli je nebitno, niti je + niti -

I to se ne odnosi samo na Djokovica vec za sve ljude koji zive van zemlje.

« Poslednja izmena: 14. Dec 2012, 22:15:58 od thug_life »
IP sačuvana
social share
I reach my peak, I can't speak,
call my nigga Chic, tell him that my will is weak.
I'm sick of niggas lyin', I'm sick of bitches hawkin'
matter of fact, I'm sick of talkin'.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Бог чува Србију!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3973
Zastava Beogard
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.11
mob
Samsung S8 Plus
Covek je rekao

Citat
Meni smeta to shto sebe patriotama nazivaju ljudi koji ne zive u faking srbiji.

Nije pomenuo Djokovica, vile, jahte itd.  Pricam o "obicnim"ljudimatamo negde. Ako su otisli trbuhom za kruhom ne znaci da ne vole svoju zemlju
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

No squealing remember "that it's all in your head"

Zodijak
Pol
Poruke 5365
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 17.0
Iskreno da ti kazem mrgi, i meni je pun qrac djokovica...
Onih pricha: jes video srbina, kako je sinoc karao onog? A on sa tri prsta u zanosu...

Uvek sam se divio stepenu svesti patriotama koji na primer imaju vilu u monaku...
« Poslednja izmena: 14. Dec 2012, 22:50:38 od thug_life »
IP sačuvana
social share
I reach my peak, I can't speak,
call my nigga Chic, tell him that my will is weak.
I'm sick of niggas lyin', I'm sick of bitches hawkin'
matter of fact, I'm sick of talkin'.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
Zastava Restoran na kraju vaseljene
OS
androidNepoznat
Browser
Opera 11.10
mob
Nokia 6630, valjda
meni je taj patriotizam u izgnanstvu prekurchio za vreme ratova i hiper inflacija, bombardovanja i svakojacheg po raznoraznim forumima i ircovima, dok su neki ljudi koje znam i dosta njih koje neznam i koji su pobegli od pozivara u raznim haustrijama i dojch republikama, umeli redovno da sole pamet kako je josh Car Lazar (usput ne imajuci predstavu da je Lazar bio samo knez a josh manje znajuci da je viteshtvo na ovim prostorima donela rimsa crkva a ne vinzantijska), uvek se hvatajuci za to kako treba pobiti: turke, shiptare, hrvate... isti ljudi koji su se usrali kad su svoj patriotizam trebali pokloniti zemlji koja ih je trebala,  makar kao topovsko meso...

sve po narodnoj: lako je tudjim .... gloginje brati...
IP sačuvana
social share
“The mind commands the body and it obeys. The mind orders itself and meets resistance.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.77
mob
Apple 15
I sta mi je trebalo da spomenem Djokovica...
To je ilustracija...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.97
meni je taj patriotizam u izgnanstvu prekurchio za vreme ratova i hiper inflacija, bombardovanja i svakojacheg po raznoraznim forumima i ircovima, dok su neki ljudi koje znam i dosta njih koje neznam i koji su pobegli od pozivara u raznim haustrijama i dojch republikama, umeli redovno da sole pamet kako je josh Car Lazar (usput ne imajuci predstavu da je Lazar bio samo knez a josh manje znajuci da je viteshtvo na ovim prostorima donela rimsa crkva a ne vinzantijska), uvek se hvatajuci za to kako treba pobiti: turke, shiptare, hrvate... isti ljudi koji su se usrali kad su svoj patriotizam trebali pokloniti zemlji koja ih je trebala,  makar kao topovsko meso...

sve po narodnoj: lako je tudjim .... gloginje brati...

Kad sam ja pitao mog strica zasto devedesetih nije otisao u Nemacku kada je mogao i kada su ga zvali... On mi je rekao, ja sam 40 godina ziveo ovde, bilo mi je lepo i imao sam lep zivot. Tu su mi prijatelji i poznanici. Kakav bih covek bio kada bih sve njih napustio tada kad je izbilo sranje? Smile

Ane, ne rece mi kako to anarhija donosi radna mesta :d
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.77
mob
Apple 15
Anarhija.. novi pocetak.. ali ne na onaj new age crap nacin gde se svi drze za rucice i trce kroz dugu...

Imas razoreno drustvo.. a tu treba prionuti na posao...
Nasa istorija kaze da smo posle ratova (sem ovih poslednjih) imali period prosperiteta...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.97
Citat
Анархија или анархизам (од старогрчког: ан - без и архе - власт) оригинално значи без владара, а данас се чешће користи у значењу безвлашће односно безвлађе, стање друштва без доминације и власти, односно владе.

Iz bilo kog tumacenja ove reci ne moze se izvuci nesto pozitivno, makar ne za Srbiju Smile Iz anarhizma bi se samo stvorili novi ljudi koji su se snali odnosno novi Miskovici koji bi postali vladari i ukinuli anarhiju, pa bi onda bio kalif umesto kalifa iliti mrzeli bi te ljude a ne Miskovica, Beka and co.

Sasvim je jasno, makar meni, da ovde retko ko nudi resenja. Nudi se samo pljuvanje. Takvi smo.
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.11
Podseca te na nekog?  Smile

Nego...

Zatvorski dani dvojice Miškovića

Oca i sina Miroslava i Marka Miškovića u petak je u pritvoru posetila najuža porodica, dozvoljeno im je da dobijaju hranu spolja, odeću, dnevne novine, a mogu da imaju i TV.

Kako prenosi "Blic", Miškoviće je posetila supruga i majka Ljiljana Mišković, kao i ćerka, odnosno sestra Ivana Mišković i zet Goran Karić.

Najbogatiji Srbin smešten je sa još jednim zatvorenikom, čiji identitet je sakriven, u ćeliji od 10 kvadrata. Miškovićev cimer je iz drugog postupka, jer prema pravilima osumnjičeni iz istog predmeta ne mogu da se viđaju dok su u pritvoru.

Svaka ćelija pritvorske jedinice Specijalnog suda ima WC šolju i tuš sa lavaboom koji je odvojen paravanom.

Kako piše "Kurir", Mišković će uskoro biti prebačen u takozvani "Hajat" Centralnog zatvora, gde je nekada boravio i Slobodan Milošević, jer tamo postoje uslovi da boravi sam u ćeliji. U Narednih nekoliko dana o njegovoj ishrani počeće da brine restoran koji sam izabere, jer navodno ne može da jede zatvorsku hranu.

O poštovanju ljudskih prava vlasnika "Delta holdinga" Miroslava Miškovića dok je u pritvoru brinuće sudija za prethodni postupak Specijalnog suda koji će, shodno Zakoniku o krivičnom postupku, odobravati pojedinačne posete članova porodice i druge privilegije koje nisu u suprotnosti sa pritvorskim životom, piše Tanjug.

Miškovića će u pritvoru, uz odobrenje sudije, moći da posećuju pored advokata, samo članovi najuže porodice, eventualno ćerka i supruga, i to samo dva puta mesečno, dok mu je sin Marko u pritvoru, pošto su zajedno uhapšeni u sredu.

Mišković u pritvoru nema pravo ni na kakve telefonske razgovore, može da se pretplati na dnevnu štampu, na ručak koji bi u stizao iz restorana u ćeliju, a porodica i prijatelji bi mogli da mu uplate novac na zatvorski račun koji bi trošio u zatvorskoj kantini.

Omogućeno mu je i da nosi svoju odeću i obuću, gleda televizor, koristi kompjuter, ali ne i Internet.

Porodica bi shodno pravilima u pritvoru mogla da mu donosi pakete sa hranom ili da ga pretplati na dostavu hrane iz restorana, mogla bi da ga snabdeva čistom odećom, obućom, knjigama, a ukoliko sud to dozvoli vlasnik Delta holdinga, mogao bi da dobije i televizor i kompjuter.

Uz odobrenje suda Miškovića će porodica ili prijatelji moći da pretplate na dnevne novine koje će mu stizati u ćeliju svakog jutra.

Imaće kao i ostali pritvorenici pravo na dva sata šetnje u zatvorskom dvorištu kao i na lekarske preglede ukoliko su neophodni.

Vlasnik Delta holdinga od srede je u pritvorskoj jedinici Specijalnog suda u Beogradu, ali bi uskoro mogao da bude prebačen u Okružni zatvoru Beogradu koji se nalazi u Bačvanskoj ulici.

Mišković i njegov sin Marko uhapšeni su u sredu ujutru a 14. decembra im je sudija za prethodni postupak odredio pritvor do 30 dana.

Ukoliko nađe da i posle 30 dana stoje razlozi za pritvor, krivično vanpretresno veće suda može da im ga produži za još do dva meseca, a nakon toga o pritvoru odlučuje Apelacioni sud.

Pritvor prema zakonu, može da traje šest meseci bez optužnice, a po njenom podizanju najviše četiri godine - do donošenja prvostepene presude.

Specijalni sud u Beogradu odredio je pritvor do 30 dana osim Miškovićima i vlasniku "Nibens grupe" Milu Djuraškoviću i još četvorici njihovih saradnika - Zoranu Mihajloviću, Dejanu Jevtiću, Risti Ristiću i Raši Zdravku.

Trojica osumnjičenih pušteni su da se brane sa slobode - bivši direktor PZP "Niš" Milutin Gašević, bivši akcionar PZP "Niš" Zoran Kaitović i direktor "Delta brokera" Predrag Filipović.

Tužilaštvo za organizovani kriminal je nakon saslušanja donelo naredbu o sprovođenju istrage protiv svih deset osumnjičenih na čelu sa vlasnikom Delta holdinga Miroslavom Miškovićem, zbog sumnje da su zloupotrebom položaja izvlačili novac iz putarskih preduzeća i sebi pribavili korist od oko 30 miliona evra.

Za dvojicu osumnjičenih, bivšeg direktora PZP "Niš" Milutina Gaševića i Zorana Kaitovića, Tužilaštvo nije tražilo pritvor, već meru zabrane napuštanja boravišta i oduzimanje pasoša.

Sud nije prihvatio predlog tužilaštva da se i Filipoviću odredi pritvor i on je pušten da se brani sa slobode.

(Tanjug, foto: Beta; Saša Đorđević)
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Mac OS X v: 10.8.2
Browser
Chrome 23.0.1271.97
mob
Apple 15
Citat
Анархија или анархизам (од старогрчког: ан - без и архе - власт) оригинално значи без владара, а данас се чешће користи у значењу безвлашће односно безвлађе, стање друштва без доминације и власти, односно владе.

Iz bilo kog tumacenja ove reci ne moze se izvuci nesto pozitivno, makar ne za Srbiju Smile Iz anarhizma bi se samo stvorili novi ljudi koji su se snali odnosno novi Miskovici koji bi postali vladari i ukinuli anarhiju, pa bi onda bio kalif umesto kalifa iliti mrzeli bi te ljude a ne Miskovica, Beka and co.

Sasvim je jasno, makar meni, da ovde retko ko nudi resenja. Nudi se samo pljuvanje. Takvi smo.

Svi oni nisu nastali iz anarhije, oni su odavno spremani za svoju ulogu...

Uzmi na primer Genex... Svi direktori Genexa su ili bili DBovci, ili su imali nekoga pored sebe iz DBa koji ih je nadgledao i kome su podnosili izvestaj... Posto se SFRJ planski raspala, svako je bez imalo blama odigrao svoju ulogu i prisvojio deo Genexa za sebe... Samo se malo mahalo zastavama i mnogo ginulo, proterivalo... ali oni su odavno sve znali...

Anarhija i ako je postojala, postojala je samo na najnizem nivou u drzavi... medju gradjanima... ostalo je bilo samo dobro odigrano...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 41
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.