Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 41
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Priveden Miroslav Mišković  (Pročitano 54425 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 17.0
све ми дирај само визионара немој ...  Smile
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

'bem li ga

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9627
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 17.0
mob
SonyEricsson xperia m2
bavimo se malo vasima,jer oni su sad na sceni...
pljujete svu ovu bagru a ne vidite da apsolutno jedini politicar koji je nastradao je upravo Đinđić.
Naravno,,,zbog šurovanja sa mafijom''. Ovi nasi fala bogu to ne rade,al zato ni kapa sa glave im nije pala.
IP sačuvana
social share
"Da je ustaša rođen u Srbiji bio bi četnik. Da je četnik rođen u Hrvatskoj, bio bi ustaša. Da je hrišćanin rođen pre 2500 godina u Grčkoj, verovao bi u Zevsa. Da je musliman rođen pre 3500 godina u Egiptu, verovao bi u Ozirisa. Vaša nacionalnost i veroispovest zavise od vremenskog i geografskog položaja na kojem ste rođeni. Nacije i religije su izmišljene da vas razdvajaju, da se zbog istih ubijate, a da se ratnoprofiterska bagra bogati na vašim jeftinim životima."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

...on kaze zivela droga a ja ziveo Burek....

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 7287
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.11
mob
Nokia 

Citat
Advokat: Mišković je rekao da Vučić ne može da izađe na RTS, ako ga prethodno ne uhapsi
Пих, вађење почиње.  Smile

E, pa nemoj tako... Vucic je izjavio - Drzava to sam ja!

Do kraja mandata mozemo da ocekujemo njegovu sliku u svakoj skoli umesto Dositeja i Vuka i klanjanje kad prolazi ulicom... Smile

Mozda je on jedini trenutno u ovoj Vladi koji zeli nesto da uradi,ali koliko smo ogrezli u kriminalu ne bi nam pomoglo ni  pet Vucica.

Vucic,po meni radi posao izvanredno..MNOOOggoo je nadmen i pravi se da je moralna gromada.

A to sto ti pricas mi vise lici na Tadica  Smile

Ima jos vremena..

Samo je zanimljivo da ministar vojni radi posao MUPa Smiley

Kad ministar policije ne radi, iz nekih razloga svoj posao, dobro je da se bilo ko prihvatio.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.8.2
Browser
Chrome 23.0.1271.95
mob
Apple 15
To sto si ti upravo napisao je efekat koji zeli da se postigne - privid da se nesto radi...
A nista se ne radi...

Mislim, isto se dogodilo i kada je DOS dosao na vlast... frka, strka, smene... i posle 10 godina... nista...

To je sve predstava za decu... prava konkurencija Pozoristancu Puz...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

disident Burek-foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10067
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 23.0.1271.91
mob
Motorola 
To sto si ti upravo napisao je efekat koji zeli da se postigne - privid da se nesto radi...
A nista se ne radi...

Mislim, isto se dogodilo i kada je DOS dosao na vlast... frka, strka, smene... i posle 10 godina... nista...

To je sve predstava za decu... prava konkurencija Pozoristancu Puz...

Moram da se složim...Sve ovo je " The Great Rock 'n' Roll Swindle " ,a i trenutno mi je bitniji sutrašnji skup u Sava centru.
« Poslednja izmena: 12. Dec 2012, 17:54:42 od Torivoje »
IP sačuvana
social share
Od Vučića pedera do Ane lezbejke : Srpska Napredna, stranka kontinuiteta
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.95
mob
Samsung 111111
Citat
A to sto ti pricas mi vise lici na Tadica

или на ђинђића...али су га на време спречили Smile

Smile ostavi se vise njega

Pa upravu je covek.Mozda na prvi pogled tako na izgleda,i mozda to nisu slike na zidu...Ali koliko bulevara i ulica imamo sa imenom Dr Zoran Djindjic ?!

Gnusam se toga da politicari dobijaju imena ulica pa bilo ko da je upitanju.
Ta mesta su rezervisana za imene velih pesnika,istoricara,mateamticara..ljudi kojima se ponosimo svi,a ne 30 ili 40 procenata drzave.
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Browser
Chrome 23.0.1271.95
mob
Apple 15
Миљко Живојиновић посредно оптужио Мишковића

БЕОГРАД – Некадашњи стечајни управник „Рада” Миљко Живојиновић, оптужен као један од 34 члана групе познате као „стечајна мафија” који је шест година у бекству, укључио се данас видео линком из Париза на конференцију за новинаре у Прес центру УНС-а, коју су организовали браниоци оптужених.

Живојиновића је током укључења тврдио да је поступак против њега и осталих оптужених монтиран због приватних интереса неких појединаца.

На конкретно питање новинара да ли је у питању приватни интерес власника Делта холдинга Мирослава Мишковића, Живојиновић је одговорио да за то нема доказе, али да се из околности и његових „конклудентних радњи”, (радња која указује на нечију вољу или намеру), како је навео, то може закључити.

„Ја немам доказе да је то урадио Мишковић, али куповина Ц Маркета знатно испод цене - за 29 милиона евра, па продаја за милијарду, политичко окружење у ком је био и друге околности говоре томе у прилог, а на јавности је да закључи”, рекао је Живојиновић за којим је због бекства на снази међународна потерница.

Адвокати Горан Кљајевић, Мирослав Тодоровић, Александар Лојпур говорили су о кршењу права одбране, тврдећи да председник судског већа које суди тој групи судија Душан Војиновић жели да по кратком поступку оконча поступак који траје већ шест година, јер жели да се врати у Нови Сад одакле је делегиран, а мандат му истиче 31. децембра.

Браниоци оптужених из групе познате као „стечајна мафија”, већ три дана бројним процесним захтевима одлажу излагање завршних речи на суђењу, које се наставља сутра у Палати правде.

Оптужница против окривљених подигнута је у октобру 2006, шест месеци након хапшења осумњичених, а суђење је почело у јануару 2007.

Припадници групе се терете да су од почетка 2003. до хапшења 12. априла 2006. куповали предузећа у стечају по знатно нижим ценама и узимали провизију од њихове продаје.

Први на оптужници означен је некадашњии председник Трговинског суда у Београду Горан Кљајевић, а поред њега као организатори помињу се београдски адвокат Немања Јоловић, некадашњи директор Кредитно-експортне банке Секула Пијевчевић, власник „Еко продукта” Милинко Брашњевић, као и некадашња директорка „Поштанке штедионице” Јелица Живковић.

Некадашњи директор „Ц маркета” Слободан Радуловић налази се у бекству и суди му се у одсуству.

Тужилаштво за организовани криминал је у септембру прецизирало оптужницу против „стечајне мафије” и одустало од кривичног гоњења Светлане Пантовић-Брашњевић.

У оптужници није прецизирана материјална штета коју је та група својим деловањем причинила држави и грађанима, али у тужилаштву процењују да се ради о износу од 30 до 50 милиона евра.

Танјуг
објављено: 12.12.2012.

Izvor: Politika

Ilić: Protivio sam se ulasku u putarske firme, rekao sam "Miškoviću, prikoči"

Beta    | 12. 12. 2012. - 11:10h   11:25h | Komentara: 86
Ministar gradjevinarstva i urbanizma Srbije Velimir Ilić izjavio je danas na panel diskusiji "NIN fokus" da se žestoko protivio ulasku vlasnika Delta holdinga Miroslava Miškovića u srpska putarska preduzeća, ali da u tom trenutku niko time nije želeo da se bavi.

lić je podsetio da je u vreme prodaje putarskih firmi bio ministar zadužen za saobraćaj u Vladi Srbije čiji je predsednik bio Vojislav Koštunica.

"Sećate se moje izjave - 'Miškoviću, prikoči, ne sme to tako da se uradi'. Zbog toga sam bio napadnut u medijima, kritikovan i imao sam mnogo problema zbog izjave da se zaustavi takva prodaja", kazao je Ilić novinarima u beogradskom Centru "Sava".

On je kazao da jedan čovek ne može da udje i u putnu privredu, avio industriju, agrar banke, osiguranje, trgovinu i svuda da bude monopolista.

"To stvarno nije vodilo ničemu. Suprotstavio sam se ulasku Miškovića u putnu privredu", rekao je Ilić.

On je istakao da su firme Preduzeća za puteve Niš (PZP), Kragujevac i Beograd bile ključne u Srbiji i okosnica razvoja srpske putne privrede.

Ministar je naglasio da je znao da će doći do problema zbog prodaje tih preduzeća, što se kasnije i pokazalo.

"Na ulici je ostalo 1.000 ljudi. Mi sada nemamo te putne firme koje su bile vodeće u Srbiji", naveo je Ilić.

Vlasniku Delta holdinga Miroslavu Miškoviću, njegovom sinu Marku, biznismenu Milu Djuraškoviću i za još sedmoro osoba, koje su jutros privedene, određeno je policijsko zadržavanje od 48 sati.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Browser
Chrome 23.0.1271.95
mob
Apple 15
Zanimljivo je kako sad svi beze kao pacovi sa broda koji tone...
Odjednom je 'svi smo mi znali, ali nismo hteli prvi da kazemo'

Eh, generali...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Browser
Chrome 23.0.1271.95
mob
Apple 15
Vučić o pretnjama: Mišković je to izgovorio valjda u besu VIDEO

Agencije    | 12. 12. 2012. - 11:52h   14:05h | Komentara: 387
Prvi potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić ocenio je danas da Srbiju ne može niko da pobedi, pa ni vlasnik Delta holdinga Miroslav Mišković.

"Srbiju nije, niti će moći niko da pobedi, pa neće ni Miroslav Mišković", objavio je Vučić na svom tviter i Fejsbuk nalogu.

Prvi potpredsednik Vlade Vučić je potvrdio da su mu iz policije preneli šta je Mišković rekao, dodajući da je vlasnik Delte to izgovorio "valjda u besu".

"Iz policije su mi rekli šta je gospodin Mišković jutros, valjda u besu, rekao. Teško trpim i ovo obezbedjenje koje imam, tako da me to previše ne zanima, a mnogo mi je važnije da se u Srbiji pokazalo da ne postoje zaštićeni i nedodirljivih i da je država jača od svakog od nas", rekao je Vučić za B92 i državnu novinsku agenciju Tanjug.

Potpredsednik vlade potvrdio je da se Mišković, kome je jutros određeno policijsko zadržavanje, sumnjiči se u slučaju "Nibens grupa", zbog malverazcija u privatizaciji putarskih preduzeća.

"Tužioci će reći svoje, ja za sada mogu samo da kažem da je taj predmet jedan od onih 24 koje je radila radna grupa. Nema tu nikakvih tajni, u nekoliko tih predmeta se govorilo i o slučajevima u koje je upleten Miroslav Mišković. Koliko znam trenutno je aktuelna 'Nibens grupa', ali se rade i ostali predmeti poput Delreala i Ce merketa", izjavio je Vučić novinarima u Vladi Srbije.

Dačić: Razgovarao sam sa Vučićem, nema razloga za strah

Tanjug    | 12. 12. 2012. - 16:54h   17:59h | Komentara: 25
Premijer i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić danas je rekao da nema razloga za bilo kakav strah, povodom navodne pretnje koju je Miroslav Mišković uputio prvom potredsedniku Vlade Aleksandru Vučiću.

Dačić: Razgovarao sam sa ljudima iz policije i sa prvim potpredsednikom Vučićem i mislim da nema razloga za bilo kakav strah
- Razgovarao sam sa ljudima iz policije i sa prvim potpredsednikom Vučićem i mislim da nema razloga za bilo kakav strah. I svi zajedno možemo da konstatujemo da niko nema prava nikome da preti, a da će onaj ko to učini biti suočen sa posledicama - rekao je Dačić na sednici Odbora Skupštine Srbije za odbranu i unutrašnje poslove.

Prema njegovim rečimna, kada je reč o pretnjama država mora da preduzme sve, ne samo da spreči, nego i da kazni.

- Niko ne može da bude jači od države - rekao je Dačić.

Na pitanje poslanika Srpske napredne stranke da li će MUP reagovati na pretnje upućene Vučiću, Dačić je kazao da bezbednost državnih funkcionera nije, niti će biti dovedena u pitanje. Dačić je dodao da niko u Srbiji ne sme bilo kome da preti i da kada to kaže ne misli samo na državne funkcionere.

- Uvek sam govorio da je iznad svih naših interesa da vodimo borbu protiv kriminala i korupcije i nikakve pretnje koje dolaze od bilo koga sigurno neće zaustaviti tu borbu - kazao je Dačić.

On je kazao da je na nadležnim državnim organima a ne na političarima da govore o tome da li je neko krivi i da li će doći do određivanja mere zadržavanja.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 25.0.1349.2
mob
Nokia krntija
Sto rece jutros zena na B92... lepo je to... za politicke poene, ali sta cemo sa cinjenicom da je proizvodnja na 30% od one koja je bila 1990. godine...  Smile

Хоћеш да кажеш да ову лопужу не треба ухапсити?
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 41
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 1.351 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.