Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Privatni izvršitelji od maja uteruju dugove za struju !!!  (Pročitano 36532 puta)
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3133
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.77
са судом се нећу јебавати сигурно, оно што је по закону морао човек је измирио ово је остало питање оног што је ишло на руке ... но небитно није тема  Smile

da li ćeš se zajebavati sa sudom to je tvoja stvar, ali i to što "ide na ruke" može da bude deo sudskog postpuka itd.

a i ne traju takvi postupci dugo (čak i u našim uslovima). Priče o lakom pakovanju povrede radne discipline i dugim postupcima proturaju naravno poslodavci kako bi izbegli tužbe i stvorili utisak da je to besmisleno (iako ih sami jako koriste, čim im neko nešto ne plati)
Ne znam dal' si ozbiljan... za slucaj da jesi:
Godina i tri meseca. Komisija rada odlucila u caletovu korist. Pa otisli na 5. opstinski pa i tu dobio. Ovi pisali zalbu... odbijena. Pa trazili neki kurac od viseg suda, evo 6 meseci jos ne pocinje sudjenje a 280.000 ce da isplati moj djoka.
Nij tema ae budite mi pozdravljeni otis'o sam na sport.  Smile

Šta godina i tri meseca?
E taj kurac što su tražili od višeg suda to brate ja ne znam šta je, kada žalbu odbiju tu je kraj priče nema tu više višeg suda itd.

Mi koji smo eksperti iz sociologije, znamo da je uvek važan pritisak sindikata. Naravno, treba prvo formirati sindikat, bez jakih poslodavaca nema ni jakog sindikata itd. ali u svakom slučaju korisno je

U zdravlje, pozdravi tamo ove na sportu i vrati se! Uvek je neko novi dobrodošao na ovu temu  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 10671
OS
Windows XP
Browser
Chrome 16.0.912.77
Nisam bre nov. Pregledali su me moderatori, zvirili u profil da vide dal' sam pametniji od njih pa ako jesam da me banuju. Izgleda da sam pros'o.

Godinu i tri meseca trajao proces u kome su dva svedoka trebala da kazu sta su videla. Otislo na ne znam koji sud i nikako da krene. Sindikat?  Smile
Ima viseg suda... il' sto bi nas narod rek'o "i nad..." ne smem da prosipam pamet.

Aj eksperte svako dobro i pricajte o struji malo.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.77
mob
HTC One
vec je stvar izbora da li prihvatas takvo stanje ili ne.

Da se zapalim ispred opstine il' didem po bioskop? Ti brale k'o da imas 12 godina.
Jok,mozak mu je na tom nivou... Smile

Tebi je ocigledno polni organ, cim si toliki iskompleksirani smarac.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3133
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.77
Nisam bre nov. Pregledali su me moderatori, zvirili u profil da vide dal' sam pametniji od njih pa ako jesam da me banuju. Izgleda da sam pros'o.
Godinu i tri meseca trajao proces u kome su dva svedoka trebala da kazu sta su videla. Otislo na ne znam koji sud i nikako da krene. Sindikat?  Smile
Ima viseg suda... il' sto bi nas narod rek'o "i nad..." ne smem da prosipam pamet.
Aj eksperte svako dobro i pricajte o struji malo.  Smile

godinu i tri meseca nije puno, mada traju i kraće, no svejedno, nema "nad višim sudom i viši". Napisao si da je žalba odbijena i tu je kraj, nema tu ništa više
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 10671
OS
Windows XP
Browser
Chrome 16.0.912.77
nema "nad višim sudom i viši". Napisao si da je žalba odbijena i tu je kraj, nema tu ništa više

Brale nisam lud. Odbili zalbu a ovi tuzili caleta nekom visem sudu, otkud znam nisam pravnik znam da sam video papir na kome pise da se zalba odbija i da ga vrate na posao i isplate sve sudske troskove i ne znam kolko plata dok je bio suspendovan bez osnova i papir na kome pis eda se obavestava da j etuzen nekom visem sudu i otkud znam ja sta... goni ih u k
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3133
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.77
nema "nad višim sudom i viši". Napisao si da je žalba odbijena i tu je kraj, nema tu ništa više

Brale nisam lud. Odbili zalbu a ovi tuzili caleta nekom visem sudu, otkud znam nisam pravnik znam da sam video papir na kome pise da se zalba odbija i da ga vrate na posao i isplate sve sudske troskove i ne znam kolko plata dok je bio suspendovan bez osnova i papir na kome pis eda se obavestava da j etuzen nekom visem sudu i otkud znam ja sta... goni ih u k

pa dobro to je onda neka druga tužba koja nema veze sa ovom prvom, ova prva je uspela i šta se sada buniš?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
mob
Samsung XYZ1004
Ma sta se lozite? Sta to moze privatni izvrsitelj da uradi?
Jedino sto moze je da me smara preko telefona...bar to rade po Evropama i Amerikama!
Niti moze da te bije, niti moze da ti pleni imovinu, niti moze da ti isece struju....moze samo da fasuje bolnicki krevet, ako nesto tako pokusa (i to po zakonu da ga ubijes na licu mesta!).
Tako da se ne primajte, to je jos jedna evropska novotarija koja nicemu ne sluzi (ko je reko komunalna policija?  Smile ), a uvodi se da bi glumili neko evropsko sredjeno drustvo, koje ima sve institucije kao i u Evropi  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 10671
OS
Windows XP
Browser
Chrome 16.0.912.77
Ma po istom osnovu je tuzen. Bunim se jer nece displate pare.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.61
малтипле налози су но-но ...
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3133
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.77
Ma sta se lozite? Sta to moze privatni izvrsitelj da uradi?
Jedino sto moze je da me smara preko telefona...bar to rade po Evropama i Amerikama!
Niti moze da te bije, niti moze da ti pleni imovinu, niti moze da ti isece struju....moze samo da fasuje bolnicki krevet, ako nesto tako pokusa (i to po zakonu da ga ubijes na licu mesta!).
 Tako da se ne primajte, to je jos jedna evropska novotarija koja nicemu ne sluzi (ko je reko komunalna policija?  Smile ), a uvodi se da bi glumili neko evropsko sredjeno drustvo, koje ima sve institucije kao i u Evropi  Smile

Smile
Ne mešaj privatne izvršitelje sa privatnim agencijama za naplatu dugova. Te agencije za naplatu dugova su najveće štetočine i one nemaju veze sa izvršiteljima. To su te agencije koje smaraju telefonom, a pored toga što smaraju najčešće i krše zakone (recimo zakone kojima se štiti privatnost itd.)

Ma po istom osnovu je tuzen. Bunim se jer nece displate pare.  Smile

ne mogu po istom osnovu tako da je to pucanj u prazno (za koji mi nije jasno kako misle da može da im prodje!?!?)
ako neće da isplate - imaš mogućnost plenidbe
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.