Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Privatni izvršitelji od maja uteruju dugove za struju !!!  (Pročitano 36459 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.77
mob
HTC One
Rok za naplatu je 20. februar a poslednju platu dobijes u decembru i to za septembar ja vidim u cemu je problem.

Nikada nisam razumeo ljude koji se zadrzavaju na poslu gde plata kasni par meseci...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3133
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.77
Nije kriva elektrodistribucija ako se plata ne isplaćuje na vreme
Elektrodistribucija je u drzavnom vlasnistvu. UO se sastavlja po stranackoj liniji. Tamo sede svi oni koji nam uteruju od 5.oktobra. Jebiga sami smo birali. Nisam stranacki opredeljen i ne bih da se ovo pretvori u politicku temu ali riba smrdi od glave... i cisti se od repa.

Dobro i zato mi nemamo ekonomsku nego socijalnu cenu struje. Sa strujom je dobra stvar što ne može da se proda "razblažena" kao recimo gas. No svejedno, nije i dalje kriva elektrodistribucija što se ne isplaćuju plate na vreme, za to je kriv poslodavac kod kojeg je čovek zaposlen.

Rok za naplatu je 20. februar a poslednju platu dobijes u decembru i to za septembar ja vidim u cemu je problem.
Nikada nisam razumeo ljude koji se zadrzavaju na poslu gde plata kasni par meseci...

Nemaju drugi posao, a ovde se bar nadaju nekim isplatama, a po osnovu rada ostvaruju i neka prava.
« Poslednja izmena: 08. Feb 2012, 23:16:19 od maslinazelena »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 10671
OS
Windows XP
Browser
Chrome 16.0.912.77

Jel ti stvarno zivis u Svazilendu ili u Srbiji? Gde ne kasni plata? Gde da nadjes drugi posao ako zivis u maloj sredini?

Nije kriva elektrodistribucija ako se plata ne isplaćuje na vreme
Elektrodistribucija je u drzavnom vlasnistvu. UO se sastavlja po stranackoj liniji. Tamo sede svi oni koji nam uteruju od 5.oktobra. Jebiga sami smo birali. Nisam stranacki opredeljen i ne bih da se ovo pretvori u politicku temu ali riba smrdi od glave... i cisti se od repa.

Dobro i zato mi nemamo ekonomsku nego socijalnu cenu struje. Sa strujom je dobra stvar što ne može da se proda "razblažena" kao recimo gas. No svejedno, nije i dalje kriva elektrodistribucija što se ne isplaćuju plate na vreme, za to je kriv poslodavac kod kojeg je čovek zaposlen.

Nisam rekao da je kriva ED. Ljudi potrazuju pare koje im pripadaju. Jel ja treba sutra da odem kod gazde da mu polupam glavu i iznesen kucni bioskop iz stana? To je legalno? Ako drzava to radi zasto to ne bi radio i ja?

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.77
mob
HTC One
Izgovori... ne moze se kukati na vise koloseka... ako kasni plata vise meseci menjas posao... ako prihvatas da kasni, onda ne kukas kako platiti racune... ne moze biti jednostavnije.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3133
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.77
Citat
Nisam rekao da je kriva ED. Ljudi potrazuju pare koje im pripadaju. Jel ja treba sutra da odem kod gazde da mu polupam glavu i iznesen kucni bioskop iz stana? To je legalno? Ako drzava to radi zasto to ne bi radio i ja?

Ne, treba da reagujete na druge način, koji bi izmedju ostalog podrazumevali i angažovanje privatnog izvršitelja (ili državnog svejedno). Nikome država ne lupa glavu kada EPS potražuje novac, naprotiv država je tu tolerantna.

Ako gazda ima kućni bioskop, a da ne isplaćuje plate, to nije moralno, mada jedan kućni bioskop je daleko od kapitala koji je potreban za poslovanje firme i za isplatu zaostalih zarada. Mada, budimo pošteni, svako danas želi da ima kućni bioskop, pa i onaj ko je zaposlen kod tog gazde. Bolje bi bilo da idemo u Bioskope, ali to je druga tema. Ali opet kažem, otkud ja znam čime se bavi firma, zašto gazda ne isplaćuje zarade i koja je tu varijanta.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 10671
OS
Windows XP
Browser
Chrome 16.0.912.77
Izgovori... ne moze se kukati na vise koloseka... ako kasni plata vise meseci menjas posao... ako prihvatas da kasni, onda ne kukas kako platiti racune... ne moze biti jednostavnije.

Mozes da das otkaz i sedis kod kuce ili da radis i da se nadas septembarskoj plati. Mozda je u Svazilendu i Beogradu lako naci posao... u manjim gradovima nije. Nakon 25 godinra radnog staza dignes ruke jer ti kasni plata i sta si uradio? Ko da te zaposli u 50 godina ako u gradu imas dve firme?

Citat

Ne, treba da reagujete na druge način, koji bi izmedju ostalog podrazumevali i angažovanje privatnog izvršitelja (ili državnog svejedno). Nikome država ne lupa glavu kada EPS potražuje novac, naprotiv država je tu tolerantna.

Lupanje glave je bilo ... onako... figurativno. Kucni bioskop je bila prva naprava koje sam se setio.

Citat
Ako gazda ima kućni bioskop, a da ne isplaćuje plate, to nije moralno

Cekaj, da prostis na izrazu, zajebavas me?
« Poslednja izmena: 08. Feb 2012, 23:29:00 od Farfalla Vendetta »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 9046
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.61
mob
Alcatel One Touch
   ...a ti,dete,živiš...na Marsu>?=
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.61
Citat

полако сконтаћеш ко је и какав је овај маслинасти ... што пре почнеш да га не узимаш за озбиљно то боље.

Ранере ... та констатација је некако млаћење глогиња туђим репродуктивним органима ...  Smile
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3133
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.77
Citat
Lupanje glave je bilo ... onako... figurativno. Kucni bioskop je bila prva naprava koje sam se setio.

Pa da, ali ja samo kažem da su kućni bioskopi postali i neki statusni simbol, vlasnik firme = kućni bioskop. No kako god bilo zna se koji je put do naplate zaostalih zarada - ili pritisak na poslodavca tipa štrajk, zovete medije... (što je manje uspešno) ili tužba (što je više uspešno). Treći ne postoje ili su uglavnom pogrešni načini.

Citat

Pa opet ti kažem neće on puno zaraditi ako ostane bez TV-a, to može da pokrije 2 prosečne plate i ništa više. Kućni bioskop nije kapital, to je samo statusni simbol koji je relativno jeftin (kada kažem jeftin mislim na to da može da se kupi za dve prosečne plate, a pre 15 godina su to imali samo najbogatiji ljudi na svetu)
« Poslednja izmena: 08. Feb 2012, 23:37:20 od maslinazelena »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

¡Zadržavam pravo na nepokornost! @NikolaJovic

Zodijak
Pol
Poruke 755
OS
Windows 7
Browser
Chrome 18.0.1025.7
Istini za volju, račune ne plaćaju ni oni kojima plata ne kasni. Ako i kasni, svedi potrošnju struje na minimum koji možeš da platiš, a ako ne možeš ne troši je.

Meni je potpuno nezamislivo da nekome ostanem dužan.

IP sačuvana
social share
Član 38. Zakona o javnom informisanju: Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo.
Pogledaj profil Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.