Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Sep 2025, 01:13:36
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: privatni ili drzavni????  (Pročitano 13759 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 597
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Nokia N70
twice jesi ti zaboravio da mi na Pravnom u NS-u imamo dve knjige iz rimskog?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

I am hot!

Zodijak
Pol Žena
Poruke 699
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Nokia 5200
ma državni
IP sačuvana
social share
I m sexy
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Nokia ispo iz modu
twice jesi ti zaboravio da mi na Pravnom u NS-u imamo dve knjige iz rimskog?

Па једино ако рачунаш практикуме, онда их имаш и три.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4858
Zastava negde u srpskim brdima
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
BlackBerry bold
Римско на новосадском правном нема више од 300 страна.
Kako bre samo 300 strana, ja sad u drugom semestru imam Rimsko pravo i drug mi kaze da ima oko 800 strana Smile

Римско право је двосеместрални испит и нема 800 страна. На првој години ниједан предмет нема уџбеник са толиким бројем страна.

kada se govori o neozbiljnim faxevima fabus je br. 1!

moja lista privatnih iz oblasti ekonomije i menadzmenta (redosled nije bitan):
1. bba
2. fefa (ništa drugo na singidunumu)
3. bk (f. za bankarstvo i trgovinu i f. za menadžment)

a što se tiče drugih privatnih fakulteta samo megatrend liči na fax, ostali više liče na tezge!

Јел фабус оно што има у Ср. Каменици (нс)?

aham...
IP sačuvana
social share
red zivot
nered smrt
nametnuti red, nered
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Nokia ispo iz modu
То је ваљда чанков факултет или бар има неки удео у тој причи.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Just be what you are.....

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6424
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Samsung S7
Diploma fakulteta jeste bitna stvar,medjutim znanje je mnogo vaznije.Ja sam zavrsio FON(Informatiku i robotiku) medjutim kad sam izasao sa fakulteta znao sam "najbedniji pocetnicki nivo C jezika i Paskal) sto u tom trenutku nije vredelo ni pet para.Elem i pored moje diplome fakulteta primljen je momak koji je zavrsio visu Elektrotehnicku(Neki privatni smer u Vojvode Stepe uluci....frizerska skola) ali je znao sve da radi.U skoli je ucio napredne i prakticne stvari ,a ne kao mi zatucano suva teorija ni jedan code otkucan....svi na papiru(tada smo imali neku 386 cu kao Glavnu masinu ,a ostali su radili na 286 ...pa cak i na TIM 011 racunarima.
Hocu da ti kazem diploma otvara vrata,znanje zadrzava stolicu u toj firmi.Konkretno ja radim skoro 12 godina u svojoj profesiji i slicnoj i u svim firmama ozbiljnim(Energoprojekt,BK TV,Oracle,Tekon Sistemi i sad Logitech) znam da su primani ljudi sa "znanjem" kao i diplomama Megatrenda,Sportskih Akademija.......boga pitaj kojih jos privatnih skola i zaista pokazali visok stepen strucnosti.Izaberi skolu koju volis,profesiju koja ce ti leci najbolje i daj sve od sebe da se maksimalno profesionalizujes bilo to privatni ili drzavni fakultet,zapamti bitno je da gazdi doneses novac ili ustedis...........to se trazi najvise. Smile
IP sačuvana
social share

This is where we hold them!This is where we fight!! This is where they die !! King Leonidas
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Nokia ispo iz modu
Тако је свуда у свету како си навео, једино код нас ако имаш диплому (државну наравно) то одма значи да си паметан. Иначе у другим земљама ти је та диплома само нека врста услова да те уопште приме на разговор за посао. А онда следи ''е сад изволите покажите нам шта знате'' (карикирам) и тек ако покажеш знање онда си добио посао, а за диплому их заболе патка, да ли је државна или приватна.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

love and be loved

Zodijak
Pol Žena
Poruke 3
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Pa sad sta da vam kazem. . . Ja sam se prebacila sa drzavnog na privatni, a da upiesm drzavni pomucila sam se kao sam djavo.  Ali nije mi uopste krivo, zbog promene.  A znate zasto? Pre svega totalno su drugaciji medjuljudski odnosi.  Profesori i kolege vas gledaju kao licnosti, kao buduce kolege, trenutni i buduci potencijal ove drzave, i u skladu sa tim odnose se prema vama sa velikikm postovanjem.  Sto se tice nastave, 90% stvari je korisna, prakticna i zanimljiva ( naravno ima i tu onih koji profesora koji predaju cisto da bi predavali, samu suvoparnu teoriju, ali mnogo manje nego na drzavnom fakultetu).  Za 6 i 7  iz veci ne predmeta ne morate da se pomucite, ali za 8-10 ( veoma dobro cete zagrejati stolicu i bice vam potrebna i odatna literatura ).  Ono sto se meni najvise svidja je to sto profesori imaju neki metod da vas zainteresuju da istrazujete i saznate vise ( naravno sve potice od vasih licnih interesovanja), i sto vas podsticu na medjunarodne konkurse i saradnju.  A ako ste dobar student i imate prosek 9. 5 i vise ne placate skolarinu.  Moje iskustvo je jako pozitivno. . . I veoma sam zadovoljna klimom na fakultetu, znajem koje sticem.  A takodje ako ste dobar student, profesori vas uvek preporuce ( jer kada ste cetvrta godina, poslodavci se raspituju za dobre studente ).  Ja vam toplo preporucujem privatni (naravno ne bas sve), ako imate mogucnosti da platite, ili ako vam neki nude stipendije za dobar prosek kao moj fax. . .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

i sirom otvorenih ociju ne vidim nista...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 35385
Zastava Tamo negde
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Nokia N95 8gb
Off obrisan - imate pp pa slobodno caskajte koliko zelite...
IP sačuvana
social share
"Vlast i vlasnistvo se mogu razdovjiti na izvesno vreme, ali nikako zauvek jer ce vlasnistvo, shvativsi koliko je razdvajanje bolno, odmah kupiti vlast ili ce vlast osvojiti vlasnistvo a time i bogatstvo."
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 233
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
LG 
Pa sad sta da vam kazem. . . Ja sam se prebacila sa drzavnog na privatni, a da upiesm drzavni pomucila sam se kao sam djavo. Ali nije mi uopste krivo, zbog promene. A znate zasto? Pre svega totalno su drugaciji medjuljudski odnosi. Profesori i kolege vas gledaju kao licnosti, kao buduce kolege, trenutni i buduci potencijal ove drzave, i u skladu sa tim odnose se prema vama sa velikikm postovanjem. Sto se tice nastave, 90% stvari je korisna, prakticna i zanimljiva ( naravno ima i tu onih koji profesora koji predaju cisto da bi predavali, samu suvoparnu teoriju, ali mnogo manje nego na drzavnom fakultetu). Za 6 i 7 iz veci ne predmeta ne morate da se pomucite, ali za 8-10 ( veoma dobro cete zagrejati stolicu i bice vam potrebna i odatna literatura ). Ono sto se meni najvise svidja je to sto profesori imaju neki metod da vas zainteresuju da istrazujete i saznate vise ( naravno sve potice od vasih licnih interesovanja), i sto vas podsticu na medjunarodne konkurse i saradnju. A ako ste dobar student i imate prosek 9. 5 i vise ne placate skolarinu. Moje iskustvo je jako pozitivno. . . I veoma sam zadovoljna klimom na fakultetu, znajem koje sticem. A takodje ako ste dobar student, profesori vas uvek preporuce ( jer kada ste cetvrta godina, poslodavci se raspituju za dobre studente ). Ja vam toplo preporucujem privatni (naravno ne bas sve), ako imate mogucnosti da platite, ili ako vam neki nude stipendije za dobar prosek kao moj fax. . .

A na kojem si faxu?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Sep 2025, 01:13:36
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.