Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 20. Sep 2025, 19:57:29
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: privatni ili drzavni????  (Pročitano 13740 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11186
Zastava t
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
Alcatel 258
imam 3 drugarice koje idu na privatno pravo.
devojko ako Rimsko pravo ima 2 knjige na drzavnom cirka 800 sstrana zajedno...
na privatnom se polaze iz 4 dvolisnice, gde nema 2 latisnka naziva i gde ima samo spominjanja nekih bitnih stvari kao na primer "svojinskim pravima" a dok u pravim knjigama 100 strana se pise o tome.. i ima jedno 20 podela, inace to je pitanje za koje kruzi prica da se vraca i da niko nikad nije uspeo da odgovori na njega na novosadskom univerzitetu. e ako 4 dvolisnice naspram 800 strana nisu smesne i jos manje od nivo za decu od 10 godina.
Druga stvar, prvu godinu ne mozes da padnes, pored 4 strane,ako ni to ne mozes da naucis mozes da prepises, i ako ne mozes da prepises imas 4 popravka...
Moj drug na nekoj drugoj akademiji, nije proveo 2 dana ima 9.9.9. iz ispita koje ne bi dao ni posle mesec dana ucenja, on tako kaze...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 233
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
LG 
na privatnom se polaze iz 4 dvolisnice, gde nema 2 latisnka naziva i gde ima samo spominjanja nekih bitnih stvari kao na primer "svojinskim pravima" a dok u pravim knjigama 100 strana se pise o tome.. i ima jedno 20 podela, inace to je pitanje za koje kruzi prica da se vraca i da niko nikad nije uspeo da odgovori na njega na novosadskom univerzitetu. e ako 4 dvolisnice naspram 800 strana nisu smesne i jos manje od nivo za decu od 10 godina.
Druga stvar, prvu godinu ne mozes da padnes, pored 4 strane,ako ni to ne mozes da naucis mozes da prepises, i ako ne mozes da prepises imas 4 popravka...
Moj drug na nekoj drugoj akademiji, nije proveo 2 dana ima 9.9.9. iz ispita koje ne bi dao ni posle mesec dana ucenja, on tako kaze...

Nisam mislila za pravni... Za pravni sam vec cula da je mnogo los na privatnim... Mislil sam na menadzment, medije i nesto slicno... Znas li mozda nekog sa fakulteta koje sam navela?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 622
Zastava Sremska Mitrovica
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Samsung L-700
ma drzavni svakako,vecina privatnih su smejurija,mada znam dosta njih koji mnogo uce i na privatnom
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 233
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
LG 
ma drzavni svakako,vecina privatnih su smejurija,mada znam dosta njih koji mnogo uce i na privatnom

Znas li mozda nesto o F@Mu (Fakultet za menadzment Novi Sad)? Mnogo bi mi pomogla kada bi mi dala bilo kakvu informaciju koja moze da mi pomogne o odluci da li da ga uprisem... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Зависи колико амбиција имаш у животу, сходно томе уписујеш приватни односно државни факс. Уколико ти диплома треба да је обесиш о зид, онда свакако препоручујем приватни...
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 233
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
LG 
Зависи колико амбиција имаш у животу, сходно томе уписујеш приватни односно државни факс. Уколико ти диплома треба да је обесиш о зид, онда свакако препоручујем приватни...

Mislis da sa privatnim ne mogu naci posao (a da nije preko veze)???
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Можеш наћи посао, али зависи колико ће ти бити признат кредибилитет факултета... Верујем да се у избору за посао предност даје дипломцима државних факултета...

С друге стране, ту је и питање колико знања желиш да стекнеш на факсу...
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 233
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
LG 
Koliko znam (a ocigledno ne znam dovoljno), na drzavnim su knjige preobimne, ali sa mnogo nepotrebnog gradiva... Dok su na privatnim data samo primenjena i prekticna i upotrebljiva znanja... Zato mislim da je korisnije studirati na privatnom gde ce se profesori prema tebi ponasati kao prema coveku (za razliku od drzavnih)... Verovatno nije lose na svim drzavnim, ali imam sestru na ekonomskom i brata na pravu (oboje na drzavnom) i nikako nisu zadovoljni odnosom profesor - student... Sigurno ne bih ni razmisljala da dam 1630 e godisnje, da nisam cula nista dobro i da ne mislim da cu tu nesto nauciti... Ko nece da uci, nece uciti ni na privatnom, ni na drzavnom... Ja definitivno hocu! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Тачно је да је на државним факултетима градиво често опширно, али као академски грађанин, никако ти није довољно да знаш само најосновније ствари из своје струке. Факултетски образована особа треба да поседује ширину знања, а не само телеграфски декламоване чињенице учене из књижица од 50-ак страна. Дакле, ништа што се учи на факсу није сувишно, јер све то доприноси општем образовању.
То ти је као онај виц о доктору наука који не уме да замени сијалицу...

Да се разумемо, немам ништа против приватних факултета ни људи који су на њима, али имам против изједначавања дипломаца са приватних и државних факсова.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Nokia ispo iz modu

Римско на новосадском правном нема више од 300 страна. Друго то је предмет који није стручан и спада више условно речено у неку општу правну културу и неки основ и увод за даље. И не није га проблем положити на државном факултету. Додуше један испитивач је мало зајебанији али то нема везе са предметом. Например на првој години имаш националну историју од које је предавач направио читаву науку а предмет ко предмет је за једног правника потпуно небитан. А полаже се и пада као да је правосудни.
Људи никако да схвате да на приватним факултетима нема толико небитних ствари као на државном и да гомила професора на државном факултету у своје књиге уносе тону небитних срања само да би узели веће паре. Потпуно беспотребним глупостима замарају студенте.

Иначе што се тиче фам-а, ако је то онај што се налази на сајму, или је био раније на сајму... Не знам каква је данас ситуација али пре неких 4 године тамо су ортодоксни дебили који су једва завршили средње школе имали просек преко 9.00. Мислим да је тај ''факултет'' ретко неозбиљан, бар је био у то време и ако се не варам трајао је 3 године.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 20. Sep 2025, 19:57:29
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.