Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 3 4 ... 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Prisluškuju nas dok je baterija u telefonu  (Pročitano 11418 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Chrome 15.0.874.106
I opet: Zasto o zasto ljudi misle da su toliko bitni da ih prisluskuju tajne sluzbe.  Smile

A naravno da mogu. To se nikada nije dovodilo u pitanje.
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Monstrum

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8918
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
slazem se. bitno je znati tehnike informativno.

mislim da je nas narod jako narcisoidan marko.
IP sačuvana
social share
Sta da radim sutra?
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 3.6.23
mob
Nokia 
slazem se. bitno je znati tehnike informativno.

mislim da je nas narod jako narcisoidan marko.

plus jako glup.
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
CIA, Vatikan, UDBA, KGB, FBI me prate, iz satelita brate...  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Same rules apply

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 74298
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
mene mogu slobodno  Smile
IP sačuvana
social share
Jeka je moj drug 
And I won't show or feel any pain even though all my armor might rust in the rain!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

¡Zadržavam pravo na nepokornost! @NikolaJovic

Zodijak
Pol
Poruke 755
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 8.0
I opet: Zasto o zasto ljudi misle da su toliko bitni da ih prisluskuju tajne sluzbe.  Smile

A naravno da mogu. To se nikada nije dovodilo u pitanje.

Ma ne radi se o tome da li je neko "bitan" ali ako policija misli da prisluškujući nekog može da dođe do važne informacije, onda je to dovoljan razlog. Mene su spektakularno privodili dva puta, pokušavali da pronađu bilo koji razlog za pritvor i otvoreno u mom prisustvu negodovali kada im istražni sudija nije dao nalog za to, pozoivali na informativne razgovore, zaplenili kompjuter bez sudskog naloga pa pozivali na informativni i ljude čije su kontakte pronašli u mom kompjuteru, a "neimenovani izvor iz policije" je novinarima Blica i Pressa otkrio da pokušavaju da otkriju moje motive. Hteli su da saznaju "za koga radim", da li imam još "kompromitujućeg materijala" a ako uzmemo u obzir da održavam kontakt sa ljudima iz mnogih organizacija, od Jukoma - preko organizacionog odbora Parade i organizatora aktuelne blokade na fakultetu - do Amnestija i Helsinškog, kao i to da sam i njima i novinarima otvoreno rekao da ću ponovo objaviti bilo kakav  "kompromitujući " sadržaj i pozivao javno da mi ljudi daju takav materijal ako ga poseduju, onda je jasno da imaju razloga da me prisluškuju - posebno sada pred izbore kada je Dačićev ugled ionako ozbiljno uzdrman raznim pogrešnim potezima. Takođe znaju i da imam poznanike u PU Niš, ali ne znaju o kome je reč.... ne radi se o tome da li je neko "bitan", ako misle da mogu da dobiju neke informacije, pratiće te. Usotalom, Zaštitnik građana Saša Janković i Poverenik za informacije od javnog značaja su nekoliko puta tokom raznih rasprava o zakonu o telekominakcijama, u delu koji se tiče  presretanja i zadržavanjea podataka, navodili moj slučaj kao primer zloupotrebe i kako praćenje može da da se obavi i  bez sudskog naloga i bez zvanične istrage. Sada kada znaju o meni i ono što vi ne znate, i ne treba da znate, imaju samo razlog više da me prisluškuju i bio bih budala kada bih bio uveren da to ne rade.

Njima je najbitnije da sačuvaju svoju guzicu, a kada neko natera ministra policije da se javno izvini lopovu, taj ima dosije i policiju za petama, dok je živ. Trenutno radim na projektu koji finansira holandska vlada a tiče se srpske policije, i ako zanemarimo sve što sam iznad napisao, to bi bio sasvim dovoljan razlog da budem predmet njihovog interesovanja.

Svakako ne treba biti paranočian, ali ako imate profil sličan mom, budite sigurni da vas prisluškuju.

« Poslednja izmena: 02. Nov 2011, 17:35:40 od nikolajovic »
IP sačuvana
social share
Član 38. Zakona o javnom informisanju: Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo.
Pogledaj profil Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9062
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.52

ej ti smradu gadni satelitu sidji dole api me za ki*u Smiley hahah win
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
Tako je. Ako obaveštajna služba želi da sazna sve o nekom pojedincu, ona će to saznati na ovaj ili onaj način i mi to teško da možemo da sprečimo. Tako da nema neke vajde od vađenja baterije i kartice iz telefona.

Jedini način na koji to možete da sprečite jeste da budete uzorni građani koji nemaju šta da kriju. Takvi ljudi nisu predmet intereovanja službi.
zato ja svaki razgovor završavam sa: "Najebem vas se milosne majke svima vama koji prisluškivate"  Smile
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

¡Zadržavam pravo na nepokornost! @NikolaJovic

Zodijak
Pol
Poruke 755
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 8.0
A ne, ja ih lepo pozdravim sa "pozdrav i našim dragim slušaocima" kad završavam razgovor  Smile
IP sačuvana
social share
Član 38. Zakona o javnom informisanju: Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo.
Pogledaj profil Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1

ej ti smradu gadni satelitu sidji dole api me za ki*u Smiley hahah win

Haitu  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3 4 ... 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.