Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 12. Avg 2025, 21:23:28
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pripadajuce dushe  (Pročitano 35370 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 315
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Ja cekam, cekam i cekam... Kazu ko ceka taj doceka... ali se i naceka... Ja sam se i nacekala a jos uvek nista  Smile
IP sačuvana
social share
"...dok te nisam upoznala, moj zivot nije imao nikakvog smisla, nikakvog cilja. Znam da je na neki nacin svaki korak koji sam napravila od momenta kada sam prohodala, bio samo korak ka tebi..."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 110
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Sad ću nekom možda pokvariti dojam, ali teško je govoriti o srodnim dušama. Vjerujem da postoje ali da su vrlo male šanse da ih sretnemo u životu, i da su rijetki sretnici koji na njih nalete.
Treba uvijek vjerovati u ljubav, i graditi ljudski odnos, ulagati u njega i truditi se svim srcem biti najbolji partner kakav možete biti. Ne opterećujem se time da li smo moj odabrani i ja srodne duše ili ne, zaparavo smo prerazličiti da bismo mogli biti, ali to nije važno dok god se volimo i slažemo. Istina, mislim da je sudbina uplela prste pri našem upoznavanju, zapravo sigurno, ali ne mogu reći da smo srodne duše. No to nije ni bitno. Imamo razloga graditi našu ljubav, trudimo se, i nadam se da će tako biti i u buduće. Istina, teže je kad ste jako različiti, ali sjetite se da i srodne duše koje gotovo uvijek isto razmišljaju i postupaju znaju ne ostati zajedno. Sad se može povući filozofsko pitanje jesu li to onda uopće i bile srodne duše, i što je to zapravo? Vjerujem da treba živjeti u sadašnjosti; to bi i većina ljudi trebala bez opterećenja.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

in the ocean of your eyes..

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 175
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Nokia 6030
Ja sam mislila da sam je nasla sa mojim ex muzem ali se grdno prevarih, mada desilo se nesto pre jedno desetak meseci da naleteh na jednu divnu osobu, kad smo zajedno vreme kao da stoji, ne primecuje se kako prolaze minuti, potreban je samo pogled da prepoznamo sta treba onom drugom u trenutku. E sad na nesrecu trenutno nismo zajedno ali desavaju nam se lude stvari. Izmedju nas je sad razlika 4.30h i jedno jutro ja sanjah( retko se secam sna) kako sam presla rukom preko njegovog lica, i nesto mu sapnula na uvo, gotovo u istom momentu on je sedeo i pricao sa sestricinom nesto kad je osetio kako mu nesto prelazi preko lica i neki kao vetar na uhu. Kaze nikad ranije nije to osetio. A kad sam mu ja objasnila sta sam sanjala nastao je urnebes. Sad moze biti da samo umisljamo ali ovo nije prvi put da se ovako nesto desava, iko ce ga vise znati. To je Karma
IP sačuvana
social share
Moham manassinte maanathu
Maarivillaay virinjathenthe
Sogam meghamaay moody marackuvaan
Odi anayukille
Raagam anuraagam
Raagam manasinte naalu kettil
Dheepam theliyichathenthe
Viraham neduveerppaay
Oothi keduthuvaan odi anayukille
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Žena
Poruke 234
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
ja sam cula da postoji od 50 do 100 srodnih dusa? da li je to točno?
IP sačuvana
social share
Maybe God wants you to meet many wrong people before you  
meet the right one, so when this happens, you`ll be thankfull.  

Gabriel Garcia Marquez
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne tece to reka,nego voda!Ne prolazi vreme,već mi!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
Kako to misliš?  Smile Toliko parova srodnih duša...?  Smile 
IP sačuvana
social share
Ako je Supermen tako pametan zašto nosi donji veš preko odela??
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Žena
Poruke 234
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Ne nego da ima od 50 do 100 srodnih dusa ali da ih mi ne upoznamo sve.   Smile
IP sačuvana
social share
Maybe God wants you to meet many wrong people before you  
meet the right one, so when this happens, you`ll be thankfull.  

Gabriel Garcia Marquez
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

ajde da se salimo

Zodijak
Pol Žena
Poruke 67
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ja cekam, cekam i cekam... Kazu ko ceka taj doceka... ali se i naceka... Ja sam se i nacekala a jos uvek nista Smile
draga moja izgleda da smo u slicnoj poziciji,samo ja gubim sebe u tom cekanju
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Вера у радост готово је иста као и сама радост.

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 11175
Zastava Zeljena...
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 5.01
mob
Nokia 6101
Nikada nemoj sebe da izgubis, kako ce te se onda pronaci... Smile

Ne smem jos nista da pisem na ovu temu....zivim ponovo posle ko zna koliko godina....
( u kojima sam svesno sebe izbrisala, vegetirala kao biljka..) prosto se plasim... Smile Smile

Nikada ne gubite nadu, to znam sigurno i zivite, sta god da to kome znacilo... Smile
IP sačuvana
social share
Усамљеност није у томе што смо сами, него у томе што не постоји ништа за чим чезнемо.

Nemoj traziti ljubav. Trazi i razbi sve barijere u sebi koje si izgradio protiv nje.

Не показујемо своју величину кад се нађемо у једној крајности, него кад одједном додирнемо две.

У великим стварима људи се показују онаквима какви би хтели да буду, а у малим онаквим какви јесу.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

ajde da se salimo

Zodijak
Pol Žena
Poruke 67
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
oooh,zivela sam kao biljka godinama,vegetirala,opet se vratila njemu koji me totalno doveo u neko beznadezno stanje,sada mi nista vise nije bitno u zivotu,nemam cemu da se radujem u jakoj sam depresiji
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 315
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
oooh,zivela sam kao biljka godinama,vegetirala,opet se vratila njemu koji me totalno doveo u neko beznadezno stanje,sada mi nista vise nije bitno u zivotu,nemam cemu da se radujem u jakoj sam depresiji
Draga, slicne su nam sudbine  Smile Ali kao sto feel rece, ne smemo da gubimo nadu... Ja se poslednjim snaga borim da ne podlegnem onoj pravoj depresiji, ali koliko cu jos izdrzati - videcemo... Glavu gore, pozdrav  Smile
IP sačuvana
social share
"...dok te nisam upoznala, moj zivot nije imao nikakvog smisla, nikakvog cilja. Znam da je na neki nacin svaki korak koji sam napravila od momenta kada sam prohodala, bio samo korak ka tebi..."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 12. Avg 2025, 21:23:28
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.