Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 22 23 25 26
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: prikupljanje potpisa za zabranu radikala-Knez Mihajlova  (Pročitano 22393 puta)
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 5
OS
Linux
Browser
Mozilla
Нега се покрију ушима сви Геј 17 минус, јер они су издајници српскога народа и страни су плаћеници. Хоће да забране Радикале да не би победили на следећим изборима, али то им неће успети. Једино Радикали су блиски изворном српском народу а све остало су лези-лебовићи. Доле са повампиреним ДОС-ом. Живела Србија!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Apple 15
Ma, ja sam strani izdajnik i domaci placenik Smile

A, te podele komotno mozete da... i tako dalje...

Dosta vise sa podelama... Dokle vise... Jedan Srbin - Jedna politicka partija - Jedna drzava...

Ili je to cilj pravih patriota  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Da li verujes sebi?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 24339
Zastava Novi Sad - Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
HTC Touch HD, Luna
@mikelandjelo80

namece se pitanje zasto je Djindjiceva vlada trajala dve godine i zavrsila se tako kako se zavrsila ali to je vec mnogo daleko od topica.

tvoj ceo post je mnogo dobar jer je za razliku od ostalih koji su na suprotnoj strani od mene u 99% papagaji

samo bih hteo da prokomentarisem ono za prodaju.

prihvatam da trebaju da se neke fabrike prodaju ali ne one koje rade i dobro posluju. Kao sto su cementara u Beocinu, Knjaz Milos, pivare... jer ako imas dvoje kola, jedna isprava a jedna ne... bolje je da prodas neispravna pa da odrzavas ispravna ili ako bas hoces da prodas oba da kupis nesto jos bolje. naravno nije to sad bas najbolji primer ali da se sve proda a da se pare dele za plate ili neke neprofitne investicije to nije resenje sem ako to nije plan.

poslednji trac koji ako se malo razmisli moze da bude i istinit koji kruzi po Novom Sadu je o Velji Ilicu. Vezano je za ono malopre sto sam napisao neprofitna ulaganja. Trac ide ovako. Velja Ilic radi za neku usa sluzbi i dobija kredite da se obnavljaju odredjene putne trase u Srbiji. Koji je razlog. Navodno, ocekuje se rat na ovim prostorima (nije precizirano koji i zasta) i da bi usa trupe lakse i brze prolazile. Ako se uzme da su u Iraku poprilicno puta napravili to samo malo daje ozbiljnost tracu. Znam da ce se neki zakaciti za ovaj trac i polemisati ali samo kazem sta se prica. I da se vratim samo jos na prodaju i odlazenje u inostranstvo. U mnogo slucajeva mi deluje da se namerno Srbija i ekonomski unistava a to podpomaze i odlazak nasih u svet. Imao sam nekoliko mogucnosti da odem sto od stimpendija sto privatno... ali nikada ne bih otisao. Ovo je Srbija. Ovo je moj dom ... ovde se lepo dise!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 213
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
Nokia n80
I ja sam strani placenik ziveo Pedi Esdaun,licno bih voleo da nas amerika okupira
IP sačuvana
social share
hjkjkjkjk
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 10671
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.6
Ja sam odavno strani placenik i izdajnik...za vreme onih cuvenih setnji dobijao sam 100 maraka po danu...Sada imam 2 stana i 2 automobila i jedva cekam da dodju radikali na vlast pa da mi to sve oduzmu...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Apple 15
Najjaca izjava moje drugarice: "Jesi li ti normalna? Sta da potpisujes?! Zar se nismo dogovorile: lepo, izadjemo na izbore, glasamo za radikale, oni dodju na vlast, mi odemo do neke ambasade i trazimo politicki azil... Najlaksi nacin da dobijemo iseljenicku vizu... " Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Bog je kockar, Dokaz: kvantna mehanika

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
Nokia 
Нега се покрију ушима сви Геј 17 минус, јер они су издајници српскога народа и страни су плаћеници. Хоће да забране Радикале да не би победили на следећим изборима, али то им неће успети. Једино Радикали су блиски изворном српском народу а све остало су лези-лебовићи. Доле са повампиреним ДОС-ом. Живела Србија!!!
ima li sanse da na primer sledeci put kada postujes izneses bar jedna mali argument, zasto su placenici, kako su tacno izdali srpski narod i zbog cega su lezilebovici??
mora da su komunjare jedini vredni u drzavi???tako je uvek bilo? Smile
"radi koliko mozes"(nemoj se naprezati slucajno) Smile
ince, ovo za pivare...hm...vajfert od kako su turci kupili prave jedno 3 puta bolje pivo, i to nije subjektivno misljenje..
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
ponosni neprijatelji zapada:
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
NAPADNUTI AKTIVISTI G17 PLUS U NOVOM BEOGRADU I KRALJEVU

Stranka G17 plus saopštila je da su, na štandu u Novom Beogradu, dva nepoznata mladića fizički i verbalno napala predstavnike te stranke koji su prikupljali potpise za zabranu rada Srpske radikalne stranke.

Mladići starosti oko 25 godina, aktivistima G17 plus pretili su da će na njih pustiti pitbul terijere koje su vodili sa sobom, kao i da su psujući i vredjajući ljude koji su prikupljali potpise šutirali i uništili štand, kaže se u saopštenju.

U saopštenju G17 plus je navedeno da se sličan incident dogodio i u Kraljevu, gde je mladić koji se identifikovao članskom kartom SRS fizički napao aktivistu G17 plus i uništio štand na kome su prikupljani potpisi. Ovaj mladić je predstavnike G17 plus nazivao fašistima ističući da su se 'prodali', kaže se u saopštenju.

Izvor: RTS
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Da li verujes sebi?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 24339
Zastava Novi Sad - Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
HTC Touch HD, Luna
iako su sigurno clanovi SRS-a revoltirani, zasigurno, nikako ne treba praviti incidente jer ti sto skuplaju potpise u ime g17 su mnogi placeni za to iz studentskih organizacija i nisu momci ti krivi je samo hoce da zarade a nisu tamo ideoloski.

mada niko ni ne moze biti u g17 ideoloski kada oni to i nemaju.

treba dozvoliti prikupljanje potpisa i cak podsticati jer jedino ce se tako znati i to imenom i prezimenom ko je protiv SRS-a a svi ostali koji nisu na spisku si jedni od onih miliona sto su nekada bili kod milosevica i koji uvek glasaju za one na vlasti.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
Apple 15
Citat
treba dozvoliti prikupljanje potpisa i cak podsticati jer jedino ce se tako znati i to imenom i prezimenom ko je protiv SRS-a a svi ostali koji nisu na spisku si jedni od onih miliona sto su nekada bili kod milosevica i koji uvek glasaju za one na vlasti.

jel se to opet prave spiskovi za odstrel?  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 22 23 25 26
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 3.348 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.