Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 17 18 20 21 ... 25
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Prikazan snimak ubistva u Srebrenici  (Pročitano 32467 puta)
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2143
Zastava Subotica
mob
Ericsson T65
@tomahavkic

To sto si ti umislila da ovde svi mrzi Bosnjake, a da ih ti razumes je tvoj problem. Ovde nikad niko nije rekao da su svi Bosjnaci losi, naravno. Ja nikad u zivotu nisam doziveo nijedan najmanji eksces ni sa Hrvatom ni sa muslimanom. Bukvalno, apsolutno ako sam imao ijedan konflikt u vezi bilo cega u zivotu, onda je to bilo samo sa Srbima. Moj teca koji mi je bukvalno i jedini ostao jer ostali su pomrli, ili ih uopste ne poznajem, i kojeg najvise volim, je musliman. Tvoj je problem sto si pogresno shvatila nesrecu te muslimanke, pa si mislila da ces jednoznacnim isterivanjem nesto postici. Ako ti nesto znaci nesreca te muslimanke, seti se da mozes pronaci istu takvu nesrecu i kod jedne Srpkinje. A tvrdnja da se o Srebrenici nista ne govori je upravo pogresna. Ako se nesto zna onda je to zlocin nad Srebrenickim muslimanima, kojeg je i sam Dragan Cavic, predsednik RS priznao. Ono ste se ne zna, i sto niko nije prizano od bosnjackih zvanicnika, a to je prethodni zlocin nad Srbima u Srebrenici kojeg su pocinile Oricevi krvoloci. Ako se o necemu treba govoriti onda je to taj zlocin. I ne mogu da shvatim da verujes nekim mudzahedinima? Po kojoj to logici verujes njima? Srebrenicke zrtve ce se stalno povecavati, vec sada se govori o 10000 zrtava, umesto 8000. Naravno muslimani nabacuju i one koji su zivi, i one koji su nestali na nekom drugom podruciju u BiH, samo da bi sto vise politizovali taj masakr u svoju korist. Misli kako hoces, dok koristis google kao izvor informacija vidi se koliko ustvari ne znas nista.

Citat
Uostalom sad cu tek procitati sta superMario kaze na tu temu.

Pa da posle bosnjackog poverenja, jos ces reci kako i Hrvatima verujes!!
« Poslednja izmena: 27. Jun 2005, 15:12:21 od costa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Žena
Poruke 6861
mob
LG 
Sto se Tomahavkic tice, dzaba se nerviras, ona je sve rekla,

Vjestice,ja sam rekla da mi je zao,i sto se mene tice mozes da ocekujes pomoc kakvu hoces.
A tu devojku sam upoznala kao i tebe sad,i iz istog povoda,samo sto je duze poznajem.I nije imala nista protiv mene zato sto sam Srpkinja iako joj je 'Srbin' najgora uvreda.

Citat
druga je stvar sto ce ona za sve te na tom forumu, bez obzira na razlicite stavove koje ona i ja imamo biti isto kao i ja (ovo pod uslovom da je Srpkinja) - cetnikusa i vlahinja.
Tako da joj ni djelimicna empatija nece pomoci.

Zao mi je sto mislis da su svi muslimani/Hrvati losi.Ljudi na tom forumu su mene prihvatili ne na forumu,nego nepoznatu uzivo,kao svog.I otisla sam na 'bum',bez da sam ikog znala,bez da su o meni ista znali a docekali su me kao najrodjeniju.Ako mislis da ne postoje muslimani koji mrze sve to sto ti se desavalo grdno se varas.Ja mogu cak i da te upoznam s nekima od njih ako ti je stalo.

Uzasno mi je zao.Ponudila sam ti sve,primi ako hoces.

Hvala za ponudu. Kod naas se kaze - ponudjen, kao pocascen.
Elem, sve sto sam htjela da ti napisem, otprilike je Anea napisala. Ja nisam nikada rekla da mislim da su oni svi losi, uostalom, djevojka je upravo citala moje misli.

Lako je njima da tebi serviraju svoju pricu i da te "prihvate", jer ti padas na tu pricu. Oni meni to ne mogu da pricaju, jer sam ja tamo bila i prezivjela, vidjela i znam. Sa mnom drugacije pricaju. Razgovor pocinje otprilike: Znam da je vama Srbima bilo tesko u Sarajevu i na pominju mi Srebrenicu, jer znaju da ja znam.
IP sačuvana
social share
Bolje je biti bogat cijeli zivot, nego jedan dan siromasan.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1867
Ponuda i dalje stoji,drago mi je da si shvatila.
Idem da procitam sta je Anea rekla kad vec kazes
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
(")_(")
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1867
Elem, nije na meni da kazem, ali izgleda da ne shvatas nesto... Vjestica je zivela medju muslimanima i Hrvatima, costa, mladjo, ja, takodje...
Ja nikad necu da tvrdim da su svi losi jer sam pola zivota zivela medju njima, moja porodica vekovima... doslovno.. Upoznala sam divne ljude, imala divne drugove, vecinom su mi okrenuli ledja kad se doznalo da sam ipak Srpkinja...ja sam u njima videla prijatelje i drugove medju kojima sam odrasla, oni u meni upravo tu cetnikusu i vlahinju... neki se nisu promenili, ali ni oni nisu bili zadojeni mrznjom od detinjstva kao ni ja...
Mozda ti ljudi u tebi vide prijatelja, ali moras da shvatis da su oni manjina... mala manjina... vecina je jos uvek ispunjena mrznjom... onakvom o kojoj Vjestica govori...  koja je postojala i  pre 90-tih, i pre Maspoka, i pre 2. svetskog rata...
I nisam paranoik.. samo sam realna, govorim iz sopstvenog iskustva osobe koja nije samo pricala, odlazila u posetu, vec provodila medju njima 24/7... to je najiskrivljeniji odnos vecine prema manjini...

znam to...ali ja bih da promenim Smile

znam da su ti ljudi manjina...to i mene ubedjuju...da sam nabasala na vrh vrhova.ali prepreka je u ljudskoj gluposti,pa zasto onda ne raditi kontra nje.bar onoliko koliko ja mogu da uradim.i zasto razmisljati na isti nacin kao ljudi koji su prouzrokovali svu tu nevolju.
« Poslednja izmena: 27. Jun 2005, 17:19:03 od tomahavkic »
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
(")_(")
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1737
mob
Nokia N95
@ Tomahavkic
Ako ti je iko iznio masu dokaza u vezi zlocina muslimana nad Srbima i ako je iko nabrojao mnoge od njihovih silnih zlocina onda sam to bio ja. Ali to za tebe naravno nije nista i ti takve stvari ignorises po principu "na jedno uho uslo a na drugo izaslo".
Zato ti vise necu ni navoditi nikakve dokaze jer ih ti uopste ne razmatras niti su za tebe relevantni jer su zrtve Srbi.
Samo bih te zamolio da vise prestanes srati sa floskulom koja se koristi za satanizovanje Srba po kojoj je Srebrenica najveci zlocin nakon WW2. Za tebe i takve poput tebe zlocin koji su glupi Ameri pocinili nad neduznim narodom Vijetnama nije nista i cifra od tri miliona ubijenih Vijetnamaca naspram 59000 ubijenih americkih vojnika nije nista. Ali kada Srbi "ubiju" oko 7000 muslimana (interesantno je kako se ta cifra smanjila sa prvobinog broja od 15000-20000) onda je to "najveci, najstrasniji, naj (ti dodaj kakav) zlocin" nakon WW2.
Ti, koja ocigledno nemas pojma o muslimanima i hrvatima i zivotu sa njima nasla si se da pricas nesto o tome. Anea ti je savrseno lijepo rekla sve u vezi toga, da li si imala priliku da gledas kako se, do juce tvoj izuzetno dobar prijatelj musliman sa kojim si dijelio i poslednji zalogaj, okrece protiv tebe samo zato sto je "iznenada" shvatio da si Srbin i sto je to tada postalo "nepremostiva" prepreka za druzenje koje je do tada bilo odlicno.

Sto se tice superMaria, na njegove gluposti nemam namjeru da se osvrcem jer zaista nema smisla trositi vrijeme na nebuloze koje je napisao. Zaista je interesantno kako duboko neki ljudi mogu zaglibiti kada dozvole da im drugi udju u glavu svojim idejama i kada prestanu misliti svojom glavom.
IP sačuvana
social share
Everything that has a beginning has an end. Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Citat
znam to...ali ja bih da promenim
A to mislis promeniti tako sto ces spostvenom narodu navlaciti bedu na vrat raznim manje ili vise proverenim pricama manje ili nimalo kompetentnih sagovorinika a druge stvari ces precutati jer nemas vremena da se i njima bavis?  Smile
Hoces da budes ok i da promenis svet, da zavlada mir i svi koji su nesto zgresili da najebu? E pa onda budi jednaka prema svima u svakom pogledu.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1867
Ako ti je iko iznio masu dokaza u vezi zlocina muslimana nad Srbima i ako je iko nabrojao mnoge od njihovih silnih zlocina onda sam to bio ja.

Nije istina.Reci mi konkretno,to ja trazim.Od tebe kao i od svakog drugog od koga skupljam podatke.

Citat
Ali to za tebe naravno nije nista i ti takve stvari ignorises po principu "na jedno uho uslo a na drugo izaslo".

To nije istina.

Citat
Zato ti vise necu ni navoditi nikakve dokaze jer ih ti uopste ne razmatras niti su za tebe relevantni jer su zrtve Srbi.

Sve crnje i gore.Daj se probudi.

Citat
Samo bih te zamolio da vise prestanes srati sa floskulom koja se koristi za satanizovanje Srba po kojoj je Srebrenica najveci zlocin nakon WW2.

Na teritoriji Evrope,da.Ne verujem da sam to izostavila da napomenem.

Citat
Za tebe i takve poput tebe zlocin koji su glupi Ameri pocinili nad neduznim narodom Vijetnama nije nista i cifra od tri miliona ubijenih Vijetnamaca naspram 59000 ubijenih americkih vojnika nije nista.

Bullshit malaj.Za mene je zlocin i ovo sto rade u Iraku.Prema tome ne nabijaj mi nesto sto nije istina.

Citat
Ali kada Srbi "ubiju" oko 7000 muslimana (interesantno je kako se ta cifra smanjila sa prvobinog broja od 15000-20000) onda je to "najveci, najstrasniji, naj (ti dodaj kakav) zlocin" nakon WW2.

Vec sam odgovorila.

Citat
Ti, koja ocigledno nemas pojma o muslimanima i hrvatima i zivotu sa njima nasla si se da pricas nesto o tome. Anea ti je savrseno lijepo rekla sve u vezi toga, da li si imala priliku da gledas kako se, do juce tvoj izuzetno dobar prijatelj musliman sa kojim si dijelio i poslednji zalogaj, okrece protiv tebe samo zato sto je "iznenada" shvatio da si Srbin i sto je to tada postalo "nepremostiva" prepreka za druzenje koje je do tada bilo odlicno.

Zaista nisam imala priliku (na srecu) da dozivim tako nesto i verujem da bi to na mene uticalo kao sto je sad uticalo to sto su ovi Hrvati koje sam upoznala bili tako dobri.Ne razumem sta hoces sa tim argumentom.Zameras mi da sam subjektivna? Pa ja vidim sta se desava po utakmicama,jasno mi je da i dalje  postoji ta mrznja bez razloga.Ne govorim da su Hrvati andjeli,iako je opet meni tesko da to shvatim.
Sta treba,da ne budem objektivna?

IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
(")_(")
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Ma sve su za tebe zlocini, samo kad se spomene bilo sta sem "Srpskih zlocina" ti cutis, ali kad se to spomene obrusis se ko kuche u teranju iako realno gledajuci nemas neko narocito pravo da sudis. Mnogo ce vode proci dok ti budes bila objektivna, jer kao sto nije objektivno pricati napamet i pricati neistine tako nije objektivno ni selektivno precutkivati.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1867
Da cujem konkretno koju sam neistinu rekla.
Mozemo poceti s tim na sta ti meni licis,ali nece nas daleko odvesti.
« Poslednja izmena: 27. Jun 2005, 17:51:15 od tomahavkic »
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
(")_(")
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2771
Bez obzira sta su drugi cinili (sto necemo negirati) i bez obzira sta mogu Amerikanci da cine (dok jos mogu), za nas je taj snimak bitan da bismo poceli da se otreznjavamo kao nacija i da prestanemo da se pravimo ludi oko nekih strasnih stvari koje su se dogodile... sada su proslost, ali treba da znamo da su se dogodile i da zelimo da se nikada nikome vise ne ponove!
IP sačuvana
social share
Nije bitno sta imas, bitno je koliko dajes.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 17 18 20 21 ... 25
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.073 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.