Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 25
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Prikazan snimak ubistva u Srebrenici  (Pročitano 32472 puta)
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2143
Zastava Subotica
mob
Ericsson T65
Kako mozes tako da pricas kada i ptica na grani zna da je polovina poginulih u drugom svetskom ratu od 55 miliona bilo iz SSSR. Znaci 25 miliona sovjeta je poginulo. Hoces da kazes da je tada na prostorima Jugoslavije bilo vise od 25 miliona Hrvata?? Hoce da kazes posto vas sada ima 5 miliona, da je 20 miliona Hrvata poginulo u drugom svetskom ratu? Koliko ste vi imali partizane je isto koliko smo mi imali cetnike antifasiste. To je bio samo pocetak, a poslese zna sta je bilo, i koje bio u vecni medju paritzanima, a ko je bio u vecini medju ustasama!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 148
Pa nitko nije rekao u apsolutnome iznosu, nego relativno- postotak u odnosu na ukupni broj stanovnika.. Nadam se da toliko razumiješ matematiku, ili trebaš posebno objašnjenje?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2143
Zastava Subotica
mob
Ericsson T65
Seks se nije tako izrazio, nego je upravo zvucalo kao apsolutno. No, mozda ako racunate Srbe, i Jevreje pobijenu Jasenovcu, u taj postotak i ustase koje us partizani sahranili u Blajburgu. Izbacite Srbe i Jevreje, nece vas biti ni par hiljada, i to uglavnom onih malobrojnih Hrvata koje su ustase pobile, jer su bili na Titovoj strani.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1867
Sto se Tomahavkic tice, dzaba se nerviras, ona je sve rekla,

Vjestice,ja sam rekla da mi je zao,i sto se mene tice mozes da ocekujes pomoc kakvu hoces.
A tu devojku sam upoznala kao i tebe sad,i iz istog povoda,samo sto je duze poznajem.I nije imala nista protiv mene zato sto sam Srpkinja iako joj je 'Srbin' najgora uvreda.

Citat
druga je stvar sto ce ona za sve te na tom forumu, bez obzira na razlicite stavove koje ona i ja imamo biti isto kao i ja (ovo pod uslovom da je Srpkinja) - cetnikusa i vlahinja.
Tako da joj ni djelimicna empatija nece pomoci.

Zao mi je sto mislis da su svi muslimani/Hrvati losi.Ljudi na tom forumu su mene prihvatili ne na forumu,nego nepoznatu uzivo,kao svog.I otisla sam na 'bum',bez da sam ikog znala,bez da su o meni ista znali a docekali su me kao najrodjeniju.Ako mislis da ne postoje muslimani koji mrze sve to sto ti se desavalo grdno se varas.Ja mogu cak i da te upoznam s nekima od njih ako ti je stalo.

Uzasno mi je zao.Ponudila sam ti sve,primi ako hoces.
« Poslednja izmena: 27. Jun 2005, 13:50:34 od tomahavkic »
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
(")_(")
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 148
Šeks se izrazio UPRAVO BAŠ, TOČNO TAKO¨, gledajući prema broju stanovništva!!!
Ali vidim da uopće nema smisla više pričati ovdje bilo što.. Činjenice, brojke, dokumenti, istina.. ništa za vas ovdje nije dovoljno, jer svaku stvar preokrenete kako odgovara vašem viđenju i potrebama... Ponavljate jedno te isto, zavaravate sami sebe, iz dana u dan!
Sve to bilo bi u redu, kad bi posljedice snosili samo vi.. Ovako, cijela regija nastradala je zbog vas, ali nadam se da to je bilo posljednji puta!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1867
Sto se tomahavkic tice, nemam ti nista posebno reci vezano za Srebrenicu jer smo o tome vec ranije diskutovali i ti ocigledno nisi ni pokusala da provjeris argumente i podatke koje sam ti iznosio u tim diskusijama.

Ja sam proveravala ali to ocito za tebe nije dovoljno.A jesi li ti proveravao?
A ako mislis da moji izvori ne valjaju,daj mi one za koje mislis da valjaju pa cu pogledati.

Ajmo da vidimo da li ce malaj to uraditi.Licno mislim da samo bezveze pricas.

Citat
Ti se drzis "objektivnih" bosnjackih foruma

Ja nigde nisam rekla da je bosnjacki sajt objektivan,nego verodostojan,tj.najdetaljniji koji sam nasla.Daleko od toga da je jedini koji sam pogledala.Imas bre na googlu milion sajtova,ne mogu ni da se setim sta sam sve gledala.

Citat
i ne mogu te dirnuti ni price koje su recimo Anea ili Vjestica iznijele iz licnog iskustva.

A tebe price iz mog iskustva?Bas su te dirnule.Koliko ja vidim djubre sam sto pricam o nesreci muslimanke.Zbog toga ste svi skocili na mene.

Da ne treba da cutim mozda??Zasto zato sto sam Srpkinja???

Citat
Nista novo za tebe a ovamo si se k'o fol znala naci uvrijedjena kada bih ti ja ranije rekao da si neobjektivna i da te srpske zrtve ne zanimaju.

Naravno da sam uvredjena

Citat
Kakav si ti licemjer, to odavno nisam vidio.

Bas ti hvala

Citat
A Mladjo je najvjerovatnije u pravu jer si ti vjerovatno srpkinja u istoj onoj mjeri u kojoj sam ja crnac ili eskim.

Ne znam kakve veze treba da ima to sto sam Srpkinja.Trenutno bih vise volela da sam sa Papue Nove Gvineje,ali to ne bi ni za trunku promenilo ovo o cemu govorim.

Citat
Znas da je interesantan detalj da je ovo prva tema na kojoj se apsolutno slazem sa Costom sa kojim se inace ni u cemu drugom ne slazem

ako cemo iskreno mene bi to zabrinulo

Citat
sto samo govori o tome koliko si uspjela ujediniti sve clanove foruma koji diskutuju na ovoj temi protiv sebe.

Ma nemoj mi reci? A ja bas uzivam u uvredama,bas mi prekidas zadovoljstvo

Citat
Bravo tomahavkic, samo tako nastavi, od tebe se nista drugo ne moze ni ocekivati.
Djubre uvijek ostaje djubre (izvini Anea, znam da te stavljam na muke kao moderatora ali nisam joj mogao otrpiti).

Ovo je tvoj standardni text,i pre nego sto cujes sta drugi ima da kaze,tako smo vec navikli

Citat
Bez namjere da vrijedjam, zapitaj se zasto se prica o jasenovackim zrtvama aktuelizirala tek dolaskom Tudjmana na vlast i zasto do tada niko nije dovodio vjerodostojnost broja ubijenih u pitanje.

Sa ovim delom se slazem.Mogao si da kazes i da biserno zvuci da je neko uvecao taj broj 10 puta.Uostalom sad cu tek procitati sta superMario kaze na tu temu.

Citat
A ako se taj broj i moze dovesti u pitanje onda se moze samo raditi o tome da je taj broj mozda i veci (nazalost) nego da bude manji.

Ovo lici na megabiser,pa ga ti potkrepi
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
(")_(")
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne tece to reka,nego voda!Ne prolazi vreme,već mi!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
Ovako, cijela regija nastradala je zbog vas, ali nadam se da to je bilo posljednji puta!

Srbomrzcu, da nije možda zbog mene??
IP sačuvana
social share
Ako je Supermen tako pametan zašto nosi donji veš preko odela??
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
mob
Apple 15
Citat
Sve to bilo bi u redu, kad bi posljedice snosili samo vi.. Ovako, cijela regija nastradala je zbog vas, ali nadam se da to je bilo posljednji puta!

bravurozno....

@tomahavkic
Elem, nije na meni da kazem, ali izgleda da ne shvatas nesto... Vjestica je zivela medju muslimanima i Hrvatima, costa, mladjo, ja, takodje...
Ja nikad necu da tvrdim da su svi losi jer sam pola zivota zivela medju njima, moja porodica vekovima... doslovno.. Upoznala sam divne ljude, imala divne drugove, vecinom su mi okrenuli ledja kad se doznalo da sam ipak Srpkinja...ja sam u njima videla prijatelje i drugove medju kojima sam odrasla, oni u meni upravo tu cetnikusu i vlahinju... neki se nisu promenili, ali ni oni nisu bili zadojeni mrznjom od detinjstva kao ni ja...
Mozda ti ljudi u tebi vide prijatelja, ali moras da shvatis da su oni manjina... mala manjina... vecina je jos uvek ispunjena mrznjom... onakvom o kojoj Vjestica govori...  koja je postojala i  pre 90-tih, i pre Maspoka, i pre 2. svetskog rata...
I nisam paranoik.. samo sam realna, govorim iz sopstvenog iskustva osobe koja nije samo pricala, odlazila u posetu, vec provodila medju njima 24/7... to je najiskrivljeniji odnos vecine prema manjini...
« Poslednja izmena: 27. Jun 2005, 14:21:10 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

主天下

Zodijak
Pol
Poruke 2225
Zastava in the back of your mind ;-)
Ni u jednoj drzavi Evropi -- cak ni u Latviji (Letonija) -- nije fasisticki pokret iz II svetskog rata toliko rehabilitovan i upotrebljen u gradjenju nove drzavnosti (Hrvatska je danas prvi put drzava od 13. veka) kao sto je to cinjeno u Zagrebu.

Osim toga, latvijski fasisti nisu ubili 700.000 pripadnika druge nacije u koncentracionom logoru, kao sto Hrvati jesu ubili 700.000 Srba (plus 65.000 Jevreja and even 45.000 Hrvata antifasista).

Srpski Dubrovnik i srpsko-talijanska Dalmazzia -- o talijanskoj Istriji i da ne govorim -- nikad do Josipa (Am)Broza nisu bile ukljucene u istu drzavu sa madjarskom provincijom Horvat megye.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 148
E stvarno, s tolikim usijanim glavama.. uopće se ne treba čuditi svemu što ste učinili u posljednje vrijeme.. Dubrovnik je srpski, samo zato jer ste mu vi dali takav pridjev? Ne možete niti pročitati post, ljudi pišu objektivno o ratnim žrtvama, vi kontekste izvodite, kako vama odgovara.. Stvarno, nemam više komentara, niti iluzija da ćete ikad imati dobre namjere...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 25
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.05 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.