Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 25
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Prikazan snimak ubistva u Srebrenici  (Pročitano 32508 puta)
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2143
Zastava Subotica
mob
Ericsson T65
superMario, zaletio si super previse. Ovo je forum na kojem mozes reci sta hoces, ali kada kazes nesto onda se suoci sa gomilom drugih koji se toga ne pale sto pricas. 1000 puta? Da ja tebi nesto kazem, ako je nekome trebao rat onda su to bili Hrvati cija je teznja bila odcepljenje od SFRJ i etnicki cista Hrvatska, bez ijednog Srbina. Da budem sada ja malo objektivan i da nazovem Oluju i Bljesak,koju vi zdusno nazivate "legalnom" operacijom, najvecim progonom jedne skupine naroda u Evropi sa svojih vekovnih ognjista posle drugog svetskog rata i progona Jevreja. Pri toj operaciji vasi heroji su odgovorni za ubistva 150 srpskih civila u Bljesku i Oluji i progon vise od 450.000 ljudi. Ja sam vise na te vase ispade oguglao, jer ste mi postali smesni sto se tice vaseg uticaja u ovom ratu. Vi ste nevinasca bili u ovom ratu, evo cujem Seks govori kako ste kolijevka antifasizma, i zemlja sa najvise zrtava u drugom svetskom ratu, hm do kada ce ta paranoja da traje kod vas samo ne znam. Zato ako se trazi da se Srbi pomire sa onim sta su ucinili pomirite se i vi sa zlocinim koje ste cinili, a kojih nije bilo malo nego mnogo mnogo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
mob
Apple 15
Citat
Ljudi, daleko ste od objektivnosti i istine.. Bio je rat, kažeš.. A tko je započeo rat u Bosni, kome je taj rat trebao i najviše odgovarao u tome trenutku?

Muslimani su hteli drzavu, Hrvati da ostvare svoje "vijekovne teznje", a Srbi su bili budale koje je svako vukao za nos i koristio za ostvarenje svojih interesa...

Citat
Srbi su na tapetu? Najjednostavnija matematika pokazuje da su Srbi učinili 1000 puta više zločina, ubojstava, silovanja, protjerivanja, etničkih čisćenja od Bošnjaka ili Hrvata!

Obozavam ovaj argument.... U Srbiji je jos uvek 450.000 izbeglica i raseljenih, samo se 56.000 Srba vratilo u Hrvatsku, nesto vise u Bosnu, a neki su otisli u trece zemlje... 1995. godine bilo je 700.000 dusa... toliko ni Zagreb nema...  E, sad.. poanta je da Srbi jos uvek cuce u kolektivnim centrima ili su podstanari, dok se "raseljeni" Hrvati kojima su obnovljene kuce po Bosni i Hercegovani baskare u njihovim kucama i stanovima jer, jelte, nemaju uslova za zivotu u vj iz koje su dosli. Ovim gube ne samo Srbi, koji su uvek bili budale i, da prostis, krvarili gace za drugog, vec i Hrvati koji moraju da finansiraju pridoslice i prisecaju se vremena kad su imali Srbe koji su im sluzili kao marva za vucu... I pre nego bilo sta kazes... Da, ovo govorim iz licnog iskustva, moja porodica je ostala i bez cetkice za zube, a daleko od toga da smo bili sirotinja, a i ne verujem u propagandu jer mi clanovi uze familije rade u humanitarnoj organizaciji i upoznati su sa realnom situacijom...

Citat
Slažem se da su stradali i nevini Srbi, ali u biti... oni su isto žrtve vlastite politike i nacinalističkog ratnog ludila svojih zemljaka.. Kad netko proživljava genocid svojeg naroda, nemoćan da ga zaustavi.. Ubit će nevinog čovjeka, samo da pokaže da i on može činiti iste stvari koje se čine i njemu!

Ha! Sve je pocelo tako sto je neko odlucio da manjina koja cini 12% stanovnistva treba da ima manje prava od pingvina...
« Poslednja izmena: 24. Jun 2005, 02:16:55 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne tece to reka,nego voda!Ne prolazi vreme,već mi!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
Ljudi moji....neće niko ostati nekažnjen za svoja zlodela....verujem u to.Čvrsto.

Ti Tomahavkić, objasani mi someth. da li jedino Srbe okrivljuješ za rat i sve zločine u ratu koji se zbio u SFRJ? Koje si nacionalnosti?

Ti Super Mario si plitak kao najplići plićak....i nemam šta dr. da ti kažem.

Nećemo mi ništa promeniti ovim raspravama , to se desilo i povretka više nema....zato se malo trgnite...ovo nema više smisla!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

IP sačuvana
social share
Ako je Supermen tako pametan zašto nosi donji veš preko odela??
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

主天下

Zodijak
Pol
Poruke 2225
Zastava in the back of your mind ;-)
Ljudi moji....neće niko ostati nekažnjen za svoja zlodela....verujem u to.Čvrsto.

Je l' imas neki stvarni razlog da verujes u nesto tako neverovatno?

Pitam posto do sad u ljudskoj istoriji preko 95% slucajeva zlodela ostaje nekaznjeno (ukljucujuci i preko 50% krivicnih dela sankcionisanih zakonima).
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

...jednom, davno, negde daleko...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 11837
Zastava
mob
Nokia 5110
30 godina ima i ovo pise 

Verovatno ima i porodicu u tim godinama 

Da li ce da odraste??? Hoce juce

Idi bre u Zenicu i udaj se ze nekog turcina i zivi tamo pa pljuj po SRBIMA razumecemo te onda.

Doduse nece ni oni svasta  Smile

Kravam se izvinjavam, ali stvarano neznam kako da je nazovem. Na sta li ona samo lici uzivo  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Citat
Srbi su na tapetu? Najjednostavnija matematika pokazuje da su Srbi učinili 1000 puta više zločina, ubojstava, silovanja, protjerivanja, etničkih čisćenja od Bošnjaka ili Hrvata!
Koja aritmetika? Na osnovu cega?
Zdravom logikom moze se doci do zakljucka da su u zemljama u kojima su bili manjina, a i u bosni i u hrvatskoj su, ni u teoriji nisu mogli pociniti vise zlocina od vecinskog naroda osim ako ovaj nije bio spreman da ratuje, a hrvati su jedva cekali da se nesto zapali kao i bosanci da mogu isterati svoje hirove i ambicije.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Žena
Poruke 6861
mob
LG 
hvala Anea i montenegrina

Citat
Da li Bi ti Tomahavkic nakon ovoga sto si napisala mogla doci kod mene u posjetu, s obzirom da su muslimani (sarajevski, ne mudzahedini), pobili 14 clanova moje porodice, a samo jednog smo uspjeli dobiti na razmjeni (1 mrtav srbin - tri ziva muslimana, kojim dlaka sa glave nije falila) i to ga nismo prepoznali, jer mu je koza bila oguljena.

Ne znam Vjestice,ti mi reci.Treba li da cutim o tudjoj nesreci?Cula sam i tvoju,ako mislis da zbog toga necu i dalje pricati o nesreci ove devojke grdno se varas.I da cu je pominjati gde god stignem.I nema tu nikakve polovicne istine.Pa da si stoput puna svoje nesrece ja cu pricati o tudjoj.

Ovaj tvoj odgovor sve govori o tebi. Vazno je da ti razumijes neku tamo djevojku iz Srebrenica, kojoj je stradalo 40 "rodjaka". Izvini sto mojih nema vise. Mozda bi ih i bilo da im roditelji, babe djedovi nisu pobijeni u Jasenovcu u II svjetskom ratu.
Pozdravi drugaricu u Sarajevu, mozda se bas baskari u mom stanu koji godinama ne mozemo da povratimo, koristi moje stvari.
A to sto mislis da tvoju ignorisem je problem u tvojoj glavi,ma sta Anea rekla na ovo Smile

Kada si ti rekla da te se tice bilo koja Srpska nesreca? Znas li uopste koliko ih je. Mogla bih ti nabrajati danima i to samo one najsurovije, ali tebe to ne interesuje. Nisi ni procitala sta sam napisala u svom postu.Mozda smo trebali pustiti da nas sve pobiju, pa da ti i takvi kao ti kazu kako suosjecate sa nama.
Ti o mojoj nesreci i nemoj pricati, bilo bi me, vjeruj mi sramota da neko kao ti uopste i prica o meni.Mada mi je nevjerovatno sa koliko zara optuzujes Srbe i branis muslimane,vise od njih samihi Hrvata skupa, pitam se sta je korijen svega toga?
Za onog decka koji je rekao da su Srbi krivi za sve:
Valjda su krivi i za sukob izmedju Hrvata i Muslimana i za to sto je Mostar i danas podijeljen grad i sto ne smiju prelaziti sa jedne na drugu stranu. Sto se Srba u Mostaru tice, za njih nema problema, jer ih vise i nema tamo.
IP sačuvana
social share
Bolje je biti bogat cijeli zivot, nego jedan dan siromasan.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 148
U Bosni je do sada evidentirano preko 80.000 imena ubijenih ili nestalih osoba.. Procjenjuje se da ukupan broj mogao bi biti veći od 100.000 ljudi.. O čemu pričamo, o stradalim i ugroženim Srbima u Bosni ili Hrvatskoj?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Jos uvek nisi objasnio aritmetiku, budi ljubazan, patim da to cujem.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 148
Aritmetika je vrlo jasna svakome dobronamjernome čovjeku.. Daleko najveći broj ubijenih, nestalih, osakačenih, ranjenih, protjeranih i sl. urađen je od strane Srba..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 25
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.