Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 25
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Prikazan snimak ubistva u Srebrenici  (Pročitano 32674 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Blago kuci koju zaobidjem :D

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5996
Zastava Tako blizu a tako daleko
mob
Nokia 6130
Opusteno. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne tece to reka,nego voda!Ne prolazi vreme,već mi!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija

IP sačuvana
social share
Ako je Supermen tako pametan zašto nosi donji veš preko odela??
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1867
Stojim iza svega sto sam napisala,mislila sam da je to jasno.A sad izvoli obrazlozi pa se necu uvrediti.

A i ovo za nick.Ali to potpuno odvojeno.
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
(")_(")
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Hvala, shvatio sam da slepoj osobi nikad necu moci da objasnim neke stvari. Ako ti nije jasno iz misljenja svih koji ovde pisu, koji su u medjusobnom razmimoilazenju, i koji su svi listom protiv tvojih stavova, nikad ti nece ni biti jasno.
Isto tako, ako ti nije jasno zasto si idealan nick izabrala, treba samo da razmislis, ali bez zatrovanosti i zaludjenosti, o svemu onome sto radis i "propovedas", pa ce ti biti jasno zasto si ti upravo tomahavk za mnoge koji su preziveli ono sto ti prekrajas i preoravas.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1867
Vidis i ja sam na putu da zakljucim isto.
A da ne govorim da mi je uvredljivo to sto mi nameces da prekrajam i preoravam.

Cula sam misljenja mnogo veceg broja ljudi iz mnogo vise delova sveta,i na mnogo foruma(na raznim forumima su razlicita misljenja ujedinjena)da bi mi bilo relevantno misljenje ljudi sa BUREK foruma.
To sto ti mislis da je ovo jedino,a ja sam ti rekla da pogledas ostala,to je tvoj problem Smiley I ljudi su mislili da izvan Zemlje nema nista pa su se jako iznenadili.
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
(")_(")
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Ne namecem ti. Osoba koja je bila svedok i koja ima prijatelje i rodjake koji su to preziveli kaze jedno, ti ubedjujes da to nije tako. Ok. Kako god hoces, ali to lupetanje gluposti. Za pocetak. Da je to bilo tako, i da ti dokazi imaju zaista ikakvu vrednost a nisu gomila praznih nicim potkovanih slova na papiru neko od ljudi koji su za to optuzeni bi odavno bio okrivljen, nije Mladic jedini. Svi kazu da to nije tako, a to sta je Holandska vlada ili ko vec napravio (ne bi li oprao ljagu sa svog imena) i sta su kako sama kazes mudzahedini napravili kao cistu propagandu ocigledno niko sem takvih kao ti ne jebe ni 2%.
A ovo drugo sto pises.. pisi.. slobodno.. ovo je forum na kome svako ima pravo da kaze sta hoce.. bas me zanima sta bi na tim takvim tvojim milim i dragim drugim forumima neko rekao kad bih ja makar sasvim normalnu poruku napisao cirilicom.. Hvala. Ja misljenja mentalno obolelih osoba koga god da su naroda ne uvazavam.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2143
Zastava Subotica
mob
Ericsson T65
Citat: tomahavkic
Pa da si stoput puna svoje nesrece ja cu pricati o tudjoj

Tugo i nesreco, zasto se cudis kada neko kaze jedan isto sto i 8000. Evo ti sada tvrdis da bi necijih 100 srpskih nesreca bilo manje vazno od jedne tudje nesrece, za koju si se ti toliko zalepila. Zenska glavo, ovo je preslo i granice sazaljenja i granice zdravog razuma. Nije zlato sve sto sija. Videla si jednu nesrecu drugoga, pa si uverena da znas sve.Ti si ovde dosla da prkosis sa naivnim uverenjem da znas istinu. Ne znas ti nista!
« Poslednja izmena: 23. Jun 2005, 20:30:00 od costa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 199
Zastava Beograd
O Boze!
ja se izvinjavam ako cu biti surova, ali ne vidim zasto bih se ja kao Srpkinja vise zabrinula za sudbinu "jadnih muslimana"nego svih onih Srba koji su poginuli u tom ratu i onih Srba koji su surovo ubijeni od strane istih tih muslimana!
Bio je rat. U rat se ne krece sa pelcerima da se sadi cvece, gine se i ubija se.Nekpo je pitao zasto se snimci srpskih stradanja ne posalju u Hag. Slali su se svih ovih godina, ali njih tamo to ne interesuje. Trenutno su Srbi na tapetu!
I jos nesto...Postoji mnogo dokaza o srpskom stradanju, koje su nasi ljudi nalazili. Kada su hteli da naprave dokumentarni film o tome, nisu imali podrsku nikoga ovde u Srbiji, verovatno zbog ljudi slicnih nekima na ovom forumu, kojima je vise stalo do toga da se osude zlocini Srba i oda pocast "jadnim "muslimanima!
Fuj!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

主天下

Zodijak
Pol
Poruke 2225
Zastava in the back of your mind ;-)
Ja sam gradjanin Srbije (i jos dve druge drzave, od kojih nijedna nije nastala raspadom bise Jugoslavije).

I dalje ne razumem zasto bi se mene to sto su -- u snimku, navodno o Srebrenici, iz naslova ove teme --  nekakvi drzavljani Hrvatske (nekoliko Srba i nekoliko Hrvata) ubijali nekakve drzavljane Bosne i Hercegovine u Srebrenici ista vise ticalo nego to sto su neki Hutu ubijali Tutsije u Ruandi (Rwanda).

Ja sam rat proveo izvan Srbije, u nju sam dosao kad je gradjanski rat u Bosni vec bio gotov, opet otisao i vratio se pre 2 godine.

Nijednima (ni Skorpionima, ni Bosnjacima, ni Srbima, ni Hrvatima, ni Arnautima, ni Tutsijima ni Hutuima) nisam rekao da ubijaju one druge.

Ipak, mnogi ljudi cine zlo -- ali sta to ima sa mnom?

Najzad, posto sam dosao do polovine prosecne duzine ljudskog zivota u Evropi, imam preca posla nego da se bavim time da nekakvi ljudi cine ratne zlocine.

Sasvim mi je jasno da ljudi to cine, ali to zaista nije moj problem, ni tangencijalno.
« Poslednja izmena: 24. Jun 2005, 04:56:58 od Tralalalala »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 148
Bio je rat. U rat se ne krece sa pelcerima da se sadi cvece, gine se i ubija se.Nekpo je pitao zasto se snimci srpskih stradanja ne posalju u Hag. Slali su se svih ovih godina, ali njih tamo to ne interesuje. Trenutno su Srbi na tapetu!
I jos nesto...Postoji mnogo dokaza o srpskom stradanju, koje su nasi ljudi nalazili.

Ljudi, daleko ste od objektivnosti i istine.. Bio je rat, kažeš.. A tko je započeo rat u Bosni, kome je taj rat trebao i najviše odgovarao u tome trenutku?

Srbi su na tapetu? Najjednostavnija matematika pokazuje da su Srbi učinili 1000 puta više zločina, ubojstava, silovanja, protjerivanja, etničkih čisćenja od Bošnjaka ili Hrvata!

Slažem se da su stradali i nevini Srbi, ali u biti... oni su isto žrtve vlastite politike i nacinalističkog ratnog ludila svojih zemljaka.. Kad netko proživljava genocid svojeg naroda, nemoćan da ga zaustavi.. Ubit će nevinog čovjeka, samo da pokaže da i on može činiti iste stvari koje se čine i njemu!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 25
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.