Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 25
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Prikazan snimak ubistva u Srebrenici  (Pročitano 32401 puta)
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

...jednom, davno, negde daleko...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 11837
Zastava
mob
Nokia 5110
Ti snimci koje sa ja gledao su jezivi. Nisam gledao zlocine iz Srebreniced ali jesam oko 100 minuta gledao zlocine nad srbima na Ozrenu.

Gore scene nisam video u zivotu.

Moram primetiti da se suvise upustas u diskusiju o necemu sto nisi cak ni odgledao Smile

Ja se upustam previs jer me doticna osoba izervirala svoji glupim komentarima to je tacno.

Samo reci mi sta ja to nisam gledao?

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

...jednom, davno, negde daleko...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 11837
Zastava
mob
Nokia 5110
1. Pravda ne postoji. Nikad nece biti pravedno ako nakon 20 godina osudis nekog ko je pobio mnogo porodica na robiju ili smrt.
2. Svaki zlocin treba kazniti jednako, ako se samo jedna strana kaznjava a druge ne, ne treba kaznjavati ni tu jednu jer je to vrhunska nepravda i licemerje.
3. Srbi su jedini satanizovani, sve ostalo sta god da kaze ko god da kaze je palamudjenje jer je ovo i slepcu ocigledno.

Ovo treba uokviriti na ovoj temi. Treba svakom ko procita bilo sta i kaze nesto na to da ovo procita.
Stvarno al stvarno nemogu da razumem vas koji se ponasate kao i ovi zapadnjaci i okrecete glavu od istine i pricate o neki trecim stvarima. Ajd malo pogledajte realano ne previse samo malo i videcete da je ovo istina.

Ja sam reko milion puta da svako bez obzira na nacionalnost treba da odgovara za zlocin. Ali neka odogvaraju i ostali a ne kao sada samo SRBI. Ko odgovara na zlocine u Sarajevu, ko odgovara za zlocine na Ozrenu, u Zenici (gde se nalazio logor) nebi me cudilo da i to pripisu SRBIMA.

Jasno se vidi to i malo dete primecuje da se sve radi protiv SRBA.

Pa pre par godina kada je nisam sigura da li neki frazcuz ili amerikanac dokazao da su "Markale" bila smao obicna namestaljka i prikazo te snimke i napisao knjiugu, automatski otpusten iz te novinarske kuce. I SRBI su odgovarali za to, bombardovani su radi takvih stvari koje uopste nisu ni postojale.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

vid' noge, prava transformerska :chuckel:

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 14402
Zastava beograd
Oduvek smo bili pogresne vere,priklanjali se pogresnim silama i na kraju ostali sami protiv ostatka sveta,a svet je jaci.
I kad smo ostali sami,opet smo se medjusobno klali i uvek je bilo onih kojima je licni interes bio ispred drzave i naroda.

Tu vise nema nikakve pravde,istine,suda..vec samo interesa nekih svetskih sila.

Svi ti ratovi u kojima je Srbija ucestvovala su bili rezirani,izazvani i podrzavani od interesnih grupa vise zemalja...to je vise nego ocigledno i to istih onih koji nam sada glume "pravedni sud"
Pa zar bi uspeli da budemo porazeni u svim mogucim ratovima i to od mnogo slabijih vojska?!
IP sačuvana
social share
u pocetku sam krenuo slabo,a onda sam naglo popustio...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Siempre contra la corriente ;)

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 2634
Zastava na izvoristu informacija!
mob
Samsung e730
Da se razumemo, jeste vrhunsko licemerje to sto Hag insistira na kaznjavanju srpske strane u sukobu. I nije OK da samo Srbi ispastaju, dok se Hrvati i bosanski muslimani tretiraju kao freedom fighteri.
Ali ne mogu da se slozim sa tim stavom da nasi ne treba da budu kaznjeni ako se ne bude sudilo i drugim stranama u sukobu. U stavi, preformulisacu.
Protiv Haga sam. Za to postoji vise razloga. Em je najobicnija pravna lakrdija i karikatura, em je ispolitizovan, em nije jednak za sve. Sve to stoji. Zbog toga sam da se svim odgovornim za zlocine sudi, ali pred nasim sudovima. Medjutim, plasim se da priznam da je nase pravosudje jos uvek nespremno da procesuira takve osetljive slucajeve. Mislim, pogledajte u kakvoj zemlji zivimo... Narod je polarizovan 50:50... Samozvane "proevropske snage" koje misle da imaju monopol nad demokratijom i tzv "patriotski blok" koji jos nije dovoljno ideoloski isprofilisan, i ne zna ni kud ce ni sta ce, a ponajmanje da ostro i odlucno osudi zlocine koje je pocinila i srpska strana. (Nadam se da je barem sada jasno da su i srpske snage cinile zlocine.)
Bottom line, ako su nase oruzane snage pocinile zlocin, nasa je duznost da ih kaznimo, bez obzira na to da li ce Hrvati kazniti svoje, ili ce bosanski Muslimani uciniti isto. Oni su nasa stvar, i, nasa sramota. Sto se Haga tice, plasim se da je on bolna nuznost, i da se mi tu ne pitamo mnogo.
« Poslednja izmena: 12. Jun 2005, 14:15:37 od Ainhoa »
IP sačuvana
social share
Credidi me felem vidisse!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1867
Ainhoa,slazem se sa tvojim postom skoro sasvim.
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
(")_(")
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

主天下

Zodijak
Pol
Poruke 2225
Zastava in the back of your mind ;-)
Posto sam u vreme rata u Bosni ziveo van zemlje (6 godina bez prestanka), nisam sasvim siguran da razumem o cremu se ovde radi.

Nekakvi drzavljani Hrvatske, tzv. Skorpioni (vecinom Srbi, ali i nekoliko Hrvata) ubijali su nekakve drzavljane Bosne-Hercegovine (Muslimane), i sad se trazi da neko dete iz Leskovca ili Zrenjanina rodjeno 1990. prizna da se oseca krivim sto je neko toboze ubijao u njegovo ime?  Smile

Ko je ovde lud?   Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2143
Zastava Subotica
mob
Ericsson T65
Nije niko trazio da se dete iz Zrenjanina ili Leskovca okrivi osim one poremecene Kandicke. U svakom slucaju Hag je uvek individiualizirao krivicu ma koja strana da je u pravu sto je pravedno, sa druge strane vise Srba je otislo u Hag nego Muslimana i Hrvata, mada su uglavnom sve znacajnije vodje osim onih koje su umrle i izvedene pred Hag. Jedino se postavalja ovde pitanje ko je vise cinio zlocine??
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1867
Posto sam u vreme rata u Bosni ziveo van zemlje (6 godina bez prestanka), nisam sasvim siguran da razumem o cremu se ovde radi.
Nekakvi drzavljani Hrvatske, tzv. Skorpioni (vecinom Srbi, ali i nekoliko Hrvata) ubijali su nekakve drzavljane Bosne-Hercegovine (Muslimane), i sad se trazi da neko dete iz Leskovca ili Zrenjanina rodjeno 1990. prizna da se oseca krivim sto je neko toboze ubijao u njegovo ime? Smile
Ko je ovde lud? Smile

Informisi se o cemu se radi.
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
(")_(")
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1867
Citat
Nije niko trazio da se dete iz Zrenjanina ili Leskovca okrivi osim one poremecene Kandicke.

Kad je Kandicka to trazila?Za to ne znam. Smile Smile  Smile
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
(")_(")
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Citat
Informisi se o cemu se radi.
Vazno je da si ti o svemu informisana, a kad god treba nesto potkrepiti dokazima ti pobegnes sa teme.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 25
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.045 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.