Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Како оцењујете стање у Србији од 2000. ?
одлично
12.7%  (9)
врло добро
0%  (0)
добро
7%  (5)
задовољавајуће
7%  (5)
лоше
29.6%  (21)
катастрофално
43.7%  (31)
Ukupno glasova: 71
Idi dole
Stranice:
1 ... 24 25 27 28 ... 42
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Презир и отпор окупатору и квислинзима  (Pročitano 30760 puta)
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Jedino mi nije jasno zato covek ovako ne pise svaki put ?  Smile
iskreno,to se i ja pitam vec dve godine.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3185
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
...ulazim sa tobom pazljivo u postovanje,ne bih da me navuces na neku od tvojih fora.
ja nemam problem ni sa istokom ni sa zapadom,totalno sam apoliticna licnost,savrseno sam svestan,da se moja zemlja nalazi u Evropi i to na veoma interesantnom geostrateskom polozaju.
da li mozes da prihvatis,da je trenutno stanje u Srbiji,kad pisem trenutno mislim na sva desavanja kako pises od 85 od perestrojke,jednostavno prosto stvoreno stanje,dirigovano stanje,stanje koje se kontrolise od strane onih,koji kontrolisu skoro sva svetska stanja,mozes li?
potpuno si upravu,kada pises da je rasulo u zemlji,da se bagrovici bogate iz dana u dan,da oni sto vladaju kao da samo razmisljaju,kako i od koga da izmole neku pomoc,donaciju,kredit,zanemarujuci sve ostale mogucnosti,koje su im na ruku u koje treba uloziti,zaposliti,kako ne bi bile predmeti prodaje,zaloge vec ulaganje u buducnost,kad pises i mislis na Dunav.to je kontrolisano proizvedeno stanje,drugacije ne bi odgovaralo.njima ovde ne trebaju domacini,vec im trebaju korumpirane marionete!katastrofu iz 1991 godine nije izazvao Srbin iz krajine ili Srbin iz bosne,ili Srbin iz Beograda.......mislim i na Hrvata iz Zagreba itd.ne,nisu to oni izazvali!desavanja iz 1991 spremana su 1970/71....74/80.....
tempirana situacija,taman su narasli sinovi,onih oceva ciji su ocevi od ovog ili onog noza stradali tokom 1941-1945!zasto  ja kao Srbin volim Ruse?pa za sve vreme,ako nista obecavali su da ne sme niko da nas dira,da ce pomoci.....lepo je verovati da neko velik,mocan i jak zeli da ti pomogne,zastiti?ako nista barem nas nisu bombardovali,i to je nesto,a?
najgora srpska osobina je inat,znaju to oni koji kontrolisu situacije po svetu.oni su i igrali na tu kartu srpskog inacenja,i nisu pogrsili.
ja sam za to da nasom zemljom vladaju domacini,da resurse i poziciju nase zemlje stave u funkciju iste,a ne da istu rasprodaju i stave u funkciju nekolicini,koji ne prazne usta evropom...itd.
...stvarno ti ovo pises @shkorpionE ili ti se klinac dokopao kompa? samo pitam?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3185
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
E , sa ovim napisanim moram i ja da slozim - zaista  vrlo mudro napisano . Smile

Jedino mi nije jasno zato covek ovako ne pise svaki put ?  Smile
...mislim prijatelju da je to nasih ruku delo.
nase kritike i nasa komunikacija sa cika @shkorpionOM,je coveka vratila na put prosvecenosti kojim gazimo ti i ja i jos nekolicina.kolega cestitam Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Nokia 6230
ja to pisem vec 4 godine, ali uvek provocirate pa imate i odgovore, shodno provokacijama.
Da li sre vis svesni da u toj istoj lihvarskoj igri su sada i Rusi sa svojim komsomolskim milijarderima?
U istoj su igri i Kinezi. Dakle ta vasa okupacija jeste jednotavno univerzalna i bukvalno zavisi od stepena zelje jedne zajednice, nacije d abude nezavisna odnosno da se sto vise vadi na vucenje za soptveni percin. Jednotsvano treba izbeci politicke kategorije, kao sto je vecita zavisnost od fosilnih goriva, nedefinisane zajmove i tome slicno.
Plan treba da bude investicioni, mudro sastavljen sa tudjim parama a sa nasim profitom.
Izolacije nema. To zaboravite. Mislsim kada napravis jedno brodogradiliste, mozes pole sto u svtu da pravis, kada osposobis jednu prugu, mozes posle svuda da to radis. Celine koje vuku desetine hiljada zaposlenih.
Staklare koje prave suncane celije koje posle zaposljavaju niz privatnih firmi na solarnu energiju.
ne verujem ja da ima takvih sa mudima u Srbiji, jer ce sigurno proci kao Djindjic.
A kad imas posla, kad imas platu, lako stavoris i naciju i drzavu. Stabilnost se oglda kroz ekonomski prosperitet jedinke.
Pa sve to stoji napisano na mom blogu, kojeg ste tako prezirni kritikovali:
http://senalt.blogspot.com
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3185
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
...pa covece ti nisi dosledan svojim stavovima,sa kojima ulazis u polemike sa ne istomisljenicima!
pa sve sto pises u svoja tri poslednja posta,pises upravo ono sto mislim i ja,a i neki drugi sa kojima ulazis u ne potrebne rasprave,samo zato sto si umislio nesto.sto se mene tice ja sam apoliticna osoba,sto ne znaci da ako sam apolitican,da nisam srpski nacionalista.jesam,ja sam srpski nacionalista!ponosan sam srpstvom,nasom istorijom,nasim zastavama,junacima,ratovima,golgotama,nasim sportistima..................itd.pa ko normalan zeli,da bude u podanickom odnosu pa ma ko to bio,pa da je brat iz kuce?!medjutim,postavka na terenu je drugacija.nije u modi biti samostalan,od tebe i mene,kao malih ocekuje se da samo cutimo i dobro slusamo.prvo su te doveli do ivice propasti,cuj propasti,unistenja!a onda su ti dali demokratiju,kao malu sarenu tableticu i i spred nosa zamahali sarenim zastavama,a u daljini neki cika kao fatamorgana mase ispred neke kapije iznad koje pise dobro dosli u EU!hipnotisana masa zagledana u tu fatamorganu,kao zombii idu  prema njoj,ali ona je uvek na istom rastojanju.jednostavnije objasnjenje sargarepa na stapu.pa hvala Bogu,da bih voleo,kad bi neko seo ispred nas i rekao  ¨braco!ajmo lopate u ruke,ajmo da gradimo nasu Srbiju,a ne da je prodajemo na kilo!¨.imamo Dunav,prugu koja izlazi na jadran...imamo strucne ljude,koji mogu da naprave studiju o drugoj galaksiji,a ne projekat iz bilo koje sfere nase privrede ili resursa.mislis li da ne postoji volja?gresis,ako tako mislis.volja postoji,ali namecu ti se neki drugi prioriteti,odvlace ti paznju,standardizujute,mase onaj covek ispred onog ulaza u EU,a nas vode devijantne osobe.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
Sorry, pal, I don’t speak Russian.

А почему бы я говорил по-английский? В концу концев, ты первый искал перевод  Smile

А сада, само за љубитеље:

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

Фали тенк, али биће....jpg
(72.87 KB, 700x525)
« Poslednja izmena: 26. Avg 2010, 10:54:31 od panini »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Alcatel 
Hozeambre nisi u pravu većina mladih nezaposlenih bi radila bilo šta samo da mogu. Ono što je njihova zabluda, a zbog čega svu nadu polažu u EU je verovanje da će EU uvesti red u Srbiju i otvoriti nova radna mesta, koja se dobro plaćaju. Naši glasači ne shvataju da će i ulaskom EU dalje živeti u neuređenoj zemlji Srbiji, gde će ih pored Miška ravnopravno pljačkati i neki Hans. Jedan deo nezaposlenih bi rado u EU zato da mogu da klisnu iz Zemlje u neku drugu državu članicu EU.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Hozeambre nisi u pravu većina mladih nezaposlenih bi radila bilo šta samo da mogu. Ono što je njihova zabluda, a zbog čega svu nadu polažu u EU je verovanje da će EU uvesti red u Srbiju i otvoriti nova radna mesta, koja se dobro plaćaju. Naši glasači ne shvataju da će i ulaskom EU dalje živeti u neuređenoj zemlji Srbiji, gde će ih pored Miška ravnopravno pljačkati i neki Hans. Jedan deo nezaposlenih bi rado u EU zato da mogu da klisnu iz Zemlje u neku drugu državu članicu EU.

Dobro, tu je i nada da bi EU nekako suzbila korupciju kad vec nece domaci. Ujedno ne bi bilo ogranicenja u izvozu u EU tako da obican privatnik moze sljive ili plastiku da izvozi sam u Norvesku ko da se radi o prodaji iz Sumadije u Vojvodinu.
A sada da ce svi problemi da nestanu preko noci, nece
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Alcatel 
Malo je naivno očekivati da će neko iz EU doći da sredi domaće lopove.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Nokia 6230
...pa covece ti nisi dosledan svojim stavovima,sa kojima ulazis u polemike sa ne istomisljenicima!
pa sve sto pises u svoja tri poslednja posta,pises upravo ono sto mislim i ja,a i neki drugi sa kojima ulazis u ne potrebne rasprave,samo zato sto si umislio nesto.sto se mene tice ja sam apoliticna osoba,sto ne znaci da ako sam apolitican,da nisam srpski nacionalista.jesam,ja sam srpski nacionalista!ponosan sam srpstvom,nasom istorijom,nasim zastavama,junacima,ratovima,golgotama,nasim sportistima..................itd.pa ko normalan zeli,da bude u podanickom odnosu pa ma ko to bio,pa da je brat iz kuce?!medjutim,postavka na terenu je drugacija.nije u modi biti samostalan,od tebe i mene,kao malih ocekuje se da samo cutimo i dobro slusamo.prvo su te doveli do ivice propasti,cuj propasti,unistenja!a onda su ti dali demokratiju,kao malu sarenu tableticu i i spred nosa zamahali sarenim zastavama,a u daljini neki cika kao fatamorgana mase ispred neke kapije iznad koje pise dobro dosli u EU!hipnotisana masa zagledana u tu fatamorganu,kao zombii idu  prema njoj,ali ona je uvek na istom rastojanju.jednostavnije objasnjenje sargarepa na stapu.pa hvala Bogu,da bih voleo,kad bi neko seo ispred nas i rekao  ¨braco!ajmo lopate u ruke,ajmo da gradimo nasu Srbiju,a ne da je prodajemo na kilo!¨.imamo Dunav,prugu koja izlazi na jadran...imamo strucne ljude,koji mogu da naprave studiju o drugoj galaksiji,a ne projekat iz bilo koje sfere nase privrede ili resursa.mislis li da ne postoji volja?gresis,ako tako mislis.volja postoji,ali namecu ti se neki drugi prioriteti,odvlace ti paznju,standardizujute,mase onaj covek ispred onog ulaza u EU,a nas vode devijantne osobe.

ne znam ja ko od nas dvoje nije dosledan? Pod pretpostavkom da smo oboje odrasli u istom sistemu vrednosti samo te gledam onako jadnog, kako se vredjas kada kritikujem Ruse.
Dakle ti i takvi, koje sam i ja svojevreno gledao kao Bogove, ti su od onih koji su pasli muda velikim rivaljucionarima, napravili komsomolske milijardere, kojise sada bore za mesto u svetkoj lihvraskoj oligarhiji.
Ja tako gledam na te skotove, a ti idilicno cekas ga onako kuratog na tenku.Sa druge strane,  ti ne vidis da je on vec dosao, zajeno sa srskom SKJ lopinama, i stavio ti cizmu za vratom.
Polsao ti je on tenk, cak dva cigla tenka, ali mu je ujka Sem rekao: dosta lakrdije, nece gi bidne Marlboro na sledovanje.
Kako ja nisam pa dosledan, kad ti ne vidis da je to 43 odluceno da mi nismo njihova interesna zona i oni to postuju 100%, samo se ti pomalo odusevis na neke leve izjave.
pa sta je sve trebalo da ti rade 90-ih, da te zivog sahranjuju a da prstom nisu mrdnuli.

Sto se Evrope tice, pa tu si bas u krivu. Vala svi znaju koliko ja ismevam tu dogmu.
Ali bato, tamo su pare. Napravi drzavu kako valja da te pare uzmes. ne da prosis, nego da uzmes.
ne da dignes suknju da te jebu u sve rupe, pa da im posle pushis, nego da dodju da stvarno interesno investiraju. Sve se to moze, ali se nece. Da je tebi kojim slucajem da procitas Tadicev mozak, sta on misli o Evropi, pa ti bi bio njegov najveci pristalica. Jel imas iole pameti? Vidi milje koji stvara, sa kim vlada, odakle potice, pogledaj poteze koje vuce i sve ce ti biti jasno.
Medijima je nasledio dimnu zavesu zvanu Kosovo i pimpla fenomenalno.Niko tebi ne trazi da ih priznas, ali moras pustiti protok robe i kapitala, inace si mrtav. Ta roba ide i ovako i onako, ali filtrirana preko necasnih Srba koji se bogate.
Sa druge strane Rus ti odigra neku blokadu u SB, samo da bi ucvrstio svoje komsomolce i bivsi SKJ u Srbiji.
Ko veli: ma pustite bre Ameri, ako nece direktno, prodacemo vam mi Srbe, ali zato skupicemo kajmak. Ko im jebe mater glupu, vidis da su debili? Koji ti vojni ugovor imas sa Ruijom? Nijedan. Zasto? Zato sto oni nece bre, pa shvati to, nemoj igrati Tadicevu igru pozeljnog opozicionara.

Pogledaj samo sta si odbio kod Ahtisarija? Covek ti je lepo nudio: bice nezavisni sa srpskim shiljkom u dupe vecito (eksteritorije svetinja). Sta ces dobiti? Pravices ga od blata. Shiptari ce svoje isterati i uzimati pare na turizam: Ove manastire su digli Vizantijski carevi a gradila ih Albanska sirotinja, tlacena i ubijana, krvlju i znojem.
 Juris bre vampire u mesto da mislis.

pa sada reci sta sam ja tu pogresio?
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 24 25 27 28 ... 42
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.