Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Како оцењујете стање у Србији од 2000. ?
одлично
12.7%  (9)
врло добро
0%  (0)
добро
7%  (5)
задовољавајуће
7%  (5)
лоше
29.6%  (21)
катастрофално
43.7%  (31)
Ukupno glasova: 71
Idi dole
Stranice:
1 ... 21 22 24 25 ... 42
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Презир и отпор окупатору и квислинзима  (Pročitano 30845 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Žena
Poruke 1223
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Apple iPhone 5
Amerika je puna kvislinga i saradnika okupatora - rusku drzavnu TV stanicu prati 20 miliona Amerikanaca
Интересантна дефиниција квислинга. Неко ко има пресетован неки крш канал на кабловској.

Па, онда сте сви ви који имате Б92 на телевизору у ствари Шунатовци.

Моја дефиниција би била ових 50 димљених квислинга у Ераку данас Smile Smile Smile
Морам Шкорпионов тродупли емотикон

« Poslednja izmena: 25. Avg 2010, 15:37:24 od Jaguar b. p. »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2754
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Citat
sticajem istorijskih prilika mojim prijateljima

да да ... заједно сте седели у Колубари и испијали дупле вињачиће  Smile Smile

Da..da ... Samo nije Kolubara ,  a nisu ni vinjacici ....  Smile ....

Destinacije su mnogo privlacnije .... a i asortiman  alkoholnih i bezalkoholih napitaka ... Uostalom nek se javi na p.p. - ako se javno od odrekne divljenja prema  Skorpionovim ,, resenjima ,, svertske energetske krize ne mora brinuti za par ispita ... Pod uslovom da studira u Bgd...  Smile

Posteno ?  Smile
« Poslednja izmena: 25. Avg 2010, 15:41:35 od G-H-O-S-T »
IP sačuvana
social share
“The quick brown fox jumps over the lazy dog.”

Najsladje se smeje onaj koji prvi puca .
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Nokia 6230
Amerika je puna kvislinga i saradnika okupatora - rusku drzavnu TV stanicu prati 20 miliona Amerikanaca
Интересантна дефиниција квислинга. Неко ко има пресетован неки крш канал на кабловској.

Па, онда сте сви ви који имате Б92 на телевизору у ствари Шунатовци.

Моја дефиниција би била ових 50 димљених квислинга у Ераку данас Smile Smile Smile
Морам Шкорпионов тродупли емотикон

Koje veze ima bre Sutanovac sa B92? Tamo se daju partizanski filmovi.
Oslobadjanje Srbije.Kvislinzi u krecane, oslobodioci u svilene carsave.
Pranje mesa u wc solji. Sta sve kulaci ne izmisle.Bez emotikona.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Citat
Samo nije Kolubara ,  a nisu ni vinjacici ....

ма даааај ... који су то професори Машинца који нису пили вињачиће у Колубари ... па то није ни П од професора  Smile
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
za neupucene nesrecnike-paritzansko-praistorijski filmovi se daju po celoj Srbiji,na svakom kanalu,jer stoka sa televizija nece da da pare i napravi dobar program i kupi prava za pustanje dobrih filmova.
a to sto se oni daju svaki dan,na svakoj televiziji,ne znaci da narod to i gleda.
koliko tupav covek mora da bude da zakljuci da se ovde nase smece od  filmova stalno pusta zato sto neko,eto,oce da nametne partizane i Tileta,i jos tuplje,da zakljuci da neko to zaista voli da gleda,pogotovu danas.
po toj logici su i svi Nemci nacisti,jer su jednom u zivotu odgledali neki stari snimak Hitlerovih govora.
ono-logika za medalju...  Smile

jebote,zivimo u 21.veku,bre.ko je lud da gleda praistorijsko Bata-smece?televizije znaju da su ocajne i da ih niko ne gleda,i da danas svi gledaju filmove na kompovima i netu,pa nece ni da pokusavaju da pariraju tim medijima,a s druge strane moraju da ispune nekako program,i eto,sta rade-ponavljaju serije,pustaju praistorijske filmove za koje imaju prava,blesave sapunice,Grand balegare,vesti i vesti i jos vesti,i top-shop.i to je to.
nema tu nikakve ideoloske propagande,niti ikoga da se navuce na nju,buduci da su ti filmovi smece,nego idioti prosto nece da daju pare za kvalitetan program,a ne znaju sta ce vise da puste,pa ponavljaju ta domaca smeca.vrlo jednostavno.

sta sve necu procitati ovde,jebote...  Smile
« Poslednja izmena: 25. Avg 2010, 17:08:10 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

I sometimes wish I'd never been born at all

Zodijak Pisces
Pol
Poruke 14665
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Ako zelite da raspravljate o liku i delu shkorpiona, otvorite posebnu temu. Ovde je tema nesto sasvim osamnaesto.
IP sačuvana
social share
Uostalom, smatram da Kartaginu treba razoriti!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
ma,ne d'o Bog,dovoljna mi je kolicina sranja koje procitam na ovim postojecim temama,nego vidim pojedinci ne mogu da prestanu da serendaju sa kojekakvim teorijama o propagandi i ne znam ni ja cemu,pa reko da im otvorim malo oci i podsetim ih da je danas 21.vek,a ovo Srbija,i da niko od TV trutova nece da placa za neki bolji film,pa nemaju sta drugo da stave do matoro YU-smece od filmova.

a da ne pricam tek o tome kako prste etikete "Titov obozavatelj","Partizanovac","Batin fan" i slicno,cim neko ne misli ko oni,iako ja mislim da se celom ovom forumu jebe za Tita i partizanovce koliko i za Batu i njegove filmove.
ostala im u secanju vremena kad su svi u SFRJ vikali "Tito" i pravili se da ga vole,pa sad misle kako je i dalje tako ovde,jer su odavno pobegli,pa ne znaju kako je.jebe se bre vecini za Tita i partizane i Valtera.nego nema sta drugo da se pusta,pa se pustaju praistorijska smeca.
« Poslednja izmena: 25. Avg 2010, 17:35:22 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Nokia 6230
za neupucene nesrecnike-paritzansko-praistorijski filmovi se daju po celoj Srbiji,na svakom kanalu,jer stoka sa televizija nece da da pare i napravi dobar program i kupi prava za pustanje dobrih filmova.
a to sto se oni daju svaki dan,na svakoj televiziji,ne znaci da narod to i gleda.
koliko tupav covek mora da bude da zakljuci da se ovde nase smece od  filmova stalno pusta zato sto neko,eto,oce da nametne partizane i Tileta,i jos tuplje,da zakljuci da neko to zaista voli da gleda,pogotovu danas.
po toj logici su i svi Nemci nacisti,jer su jednom u zivotu odgledali neki stari snimak Hitlerovih govora.
ono-logika za medalju...  Smile

jebote,zivimo u 21.veku,bre.ko je lud da gleda praistorijsko Bata-smece?televizije znaju da su ocajne i da ih niko ne gleda,i da danas svi gledaju filmove na kompovima i netu,pa nece ni da pokusavaju da pariraju tim medijima,a s druge strane moraju da ispune nekako program,i eto,sta rade-ponavljaju serije,pustaju praistorijske filmove za koje imaju prava,blesave sapunice,Grand balegare,vesti i vesti i jos vesti,i top-shop.i to je to.
nema tu nikakve ideoloske propagande,niti ikoga da se navuce na nju,buduci da su ti filmovi smece,nego idioti prosto nece da daju pare za kvalitetan program,a ne znaju sta ce vise da puste,pa ponavljaju ta domaca smeca.vrlo jednostavno.

sta sve necu procitati ovde,jebote...  Smile
Tacno tako, samo za rzliku od tebe ja to vidim malo drugacije. Nove generacije se moraju formirati na tom pecinskom modelu. Ne dao Bog da pocnu da misle.
Ako nove generacije pocnu da misle, ode topovsko glasacko meso.
Kako bre ne mozes da napravis suma sumarum totalnog debilizma koji se vrsi propagandom.
hajde od svega sto cujes od 45-e naovamo reci cu ti u par reci: ce fi damo, ce vi fatamo lopovi, ene gi tamo onaj izdo ce vi bidne lepo s nami.Dva padezi i cetiri ideje. Hajde sada molim te, uzmi koju god hoces smislenu recenicu, kojeg god hoces politicara, u kojem god hoces momentu od 45-e do danas, pa da vidimo da li ima necega sto odudara od toga? da li postoji nesto sto se ne moze uklopiti u ovu Soicevsku kratku recenicu?
Probaj.
Mediji imaju sveti zadatak da proizvode topovko meso, sa kojima ce buduce lopine imati legitimitet.
Zato to i imas na TV, a ne zbog nedostatka para.

Ako zelite da raspravljate o liku i delu shkorpiona, otvorite posebnu temu. Ovde je tema nesto sasvim osamnaesto.
Nemoj molim te moderatoru da palis strasti, ionako jedva vucem po tri cetiri balvana za sobom.
ne spavaju samo misle sta ce napisati. Ja ni ne napisem oni znaju sta ce odgovoriti.
« Poslednja izmena: 25. Avg 2010, 17:59:25 od shkorpion »
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
hajde od svega sto cujes od 45-e naovamo reci cu ti u par reci: ce fi damo, ce vi fatamo lopovi, ene gi tamo onaj izdo ce vi bidne lepo s nami.Dva padezi i cetiri ideje. Hajde sada molim te, uzmi koju god hoces smislenu recenicu, kojeg god hoces politicara, u kojem god hoces momentu od 45-e do danas, pa da vidimo da li ima necega sto odudara od toga? da li postoji nesto sto se ne moze uklopiti u ovu Soicevsku kratku recenicu?
@shkorpion-odgovaram ti sada,samo zato sto se desilo i to cudo i ja sam naleteo na jedan tvoj razumno napisan pasus sa kojim se potpuno slazem.
da,tu si potpuno u pravu,i da,tu se potpuno slazem sa tobom.
uostalom,i ja to stalno govorim na forumu,samo u drugacijem formatu.
no to opet ne objasnjava zasto svakog ko se apsolutno ne slaze sa tobom u svemu,nazivas Titinim obozavateljom,partizanskim djubretom,Batinim fanom,i slicno.
u ostale tvoje bisere i umotvorine,nacin komunikacije i razmisljanja,necu ni da ulazim,jer znam da bez njih ne mozes,nego vidim da si u zadnje vreme u nedostatku drugih pojmova,presao na te nove i da ih ne ispustas iz usta,pa reko da ti objasnim da se vecini ovde jebe za Tita koliko i za Valtera.
« Poslednja izmena: 25. Avg 2010, 18:16:08 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8

no to opet ne objasnjava zasto svakog ko se apsolutno ne slaze sa tobom u svemu,nazivas Titinim obozavateljom,partizanskim djubretom,Batinim fanom,i slicno.

Dobro, to je nivo foruma, isto tako nekima ko nije za Putina je odmah izdajica Srpstva i zapadni kvisling. A sa druge strane, ove zemlje nastale iz Jugoslavije su 99% bile Titini obozavatelji koji su dusu isplakali kad je umro Tito. Mozemo mi sada da se smejemo kolko ocemo, al masa njih je znala da vise nece biti nista ko pre posle toga dogadjaja, ljudi su cak mislili sad ce da izbije rat ili slicno (moguce da je bila neka kolektivna podsvest). Danasnji svi "novokomponovani" su bili dicni pioniri i omladinci (hebi ga, takvo vreme bilo) a danas pljuju po svemu i prozivaju se veliki Srbi kojima je Tito branio da idu u crkvu, da uce pesme o kraljevicu Marku, da uce o boju na Kosovu i slicno. Ti najglasniji su uzivali privilegije sistema tada, kao i sada. Da se nekim cudom promeni sistem i Tito se povampiri, krenuli bi na vesanje "domacih izdajnika" i bili bi opet najglasniji i prvi u jurisu na raznorazne povlastice novonastalog sistema.
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 21 22 24 25 ... 42
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.71 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.